Şimdi Ara

Lenovo Y540 | i7-9750H+GTX1660ti+16GB+256GB+2TB+144Hz Gaming Notebook | 9799₺ (-111₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, konusu açılmamış. Ürünü geçen gün 330₺ kuponla alacaktık, limit yoktu alamadık. Fiyatı da değişmemiş; yine de indirimi iyi olduğu için sizlerle paylaşıyorum. Arama sonuçlarına 1660ti falan yazınca çıkmıyor başlığında yazmadığı için.

Geçen ay 10800lerde dolaşıyordu. 8750H+1050ti olan önceki sürüm cihaz iyi bir soğutma sistemine sahip, bunun da benzer olacağını düşünüyorum.

i7-9750H
    GTX 1660ti 192bit
    16 GB RAM
    256 GB SSD + 2TB HDD
    144Hz IPS panel
    Freedos

111₺'lik babalar günü kuponuyla 9688₺'ye geliyor.
    175₺'lik yaz kuponuyla da 9624₺'ye geliyor.

+ Axess ile de 50₺ chip para mevcut. Ya da bankanızın farklı kampanyalarıyla kazancı artırabilirsiniz.

urun.n11.com
    Lenovo Legion Y540 İ7-9750h 16gb 2tb+256 Ssd 6gb 15.6" 81sx008etx - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-legion-y540-i7-9750h-16gb-2tb256-ssd-6gb-156-81sx008etx-P432098842

En büyük avantajı paneli. Bu ürünün 8900₺'ye satılan Dell G3 kasası hem malzeme olarak bunun altında, hem 60hz paneli var hem de +2TB yok. Gerçi +2TB HDD +500₺ aşağı yukarı.

Dikkat bu ürünün kodu 81SX008ETX'dir. Her şeyi aynı ancak kodu farklı olan bir modeli var bazı yerlerde; 81SX00VDTX'dir. Arkadaki fark işlemcide. Konudaki üründe 9750H , bu üründe 9750HF bulunur. (HF işlemcide dahili grafik birimi yoktur)

Bundan avantajlı sayılabilecek bir diğer ürün ise Monster Tulpar V19.1.2
    +2TB HDD hariç tüm konfigürasyon aynı ve 8599₺
    Monster tercih meselesidir ve model sayısı fazlalığıyla bu fiyatlara hep bulunabilir.

urun.n11.com
    Monster Notebook Tulpar T5 V19.1.2 - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-notebook-tulpar-t5-v1912-P432955984

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya harbiden kasa toplarsın moruk ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freez3 kullanıcısına yanıt
    Aksini iddia etmem, kıyaslamam da ama kasayı da omuzda taşıyamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freez3 kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop konularına pc toplanır lafından vazgeçin. Laptop alınmasının sebebini de biliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel konu hocam elinize sağlık. Laptop alma arifesindeyim, masaüstüm satılırsa, birikmişimi de ekleyip alacağım. Normalde Asus Tuf A15 1660ti’li modeli düşünüyordum ama 144hz panel ve 2tb hdd çok ilgimi çekti

• bu fiyat aralığında bir laptop bakıyordum, teşekkürler. aklıma girdi gibi ama acele edesim de yok biraz daha araştırayım
  • "O paraya harbiden kasa toplarsın moruk ya"

Konuyu açan arkadaş biliyor konuya giren biliyor. Şu yorumlardan vazgeçin artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel olduğu için söyleyeyim ben de. O paraya 2 implant diş yaptırıyorum.
    Ya kardeşim kullanım amaçları ve tarzları tamamen farklı olan masaüstü ve dizüstü bilgisayarları karşılaştırmak nedendir. Mükemmel bir konu açılmış ve fiyat da oldukça başarılı. Laptop düşünenler için harika bir alternatif. Detayları ile açıklanmış, kombo yapılacak alternatiflere kadar detaylandırılmış. Nedendir böylesi yorumlar. Emeğinize sağlık hocam. Teşekkür ediyorum. Saygılarımla...

• Full+full adamlar doldurmuş özellikleri yeni Asus tuf serilerindeki özellik kırpmalarına ayar olmuştum (8 GB ram ve 256 gb ssd nedir? ). Tabi usd düşüş etkisi de var ama 1660 ti ekran kartlı diğer notebook fiyatları düşmeye başlamış bekleyenler için güzel fırsatlar . Marka olarak Lenovo daha güvenilir benim düşüncem . Monster riskli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 16 Haziran 2020; 6:27:5 >
  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    İmplant o kadar pahalandımı hocam ya ? Bende yaptırmayı düşünüyordum

Ayrıca o fiyatlara rtx2060 ‘lı monster da düşünülebilir alternatif olarak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 16 Haziran 2020; 6:30:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.