Şimdi Ara

Lenovo Y550 GT 130 EKRAN KARTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su an vatanda world card ile 1912 tl ye falan geliyo.
    ama hep beyaz kasa gördüm ben,siyah nasıldır acaba

bir de fiyatlar ne olur 1 hafta icinde almayi dusunuyorum
  • siyah kasayı nerde gördünüz ben baktım hep beyaz kasa görünüyor
  • siyah kasa yok arkadasım henüz türkiyede zaten y550yi toplasan turkiyedeki stok sayısı 200 u geçmez.. bu ürün sınırlı adette geldi... lenovonun yasv yasv gececegı kasalar bunlar olucak.onun ıcın acele etsenız iyi edersiniz
  • arkadaslar bu bilgisayarın ekran kartı iyi degil,oyun oynamak isteyenler almasın diyenler olmus sizce de boyle mi?
    yoksa almaya deger mi

• quote:

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

siyah kasa yok arkadasım henüz türkiyede zaten y550yi toplasan turkiyedeki stok sayısı 200 u geçmez.. bu ürün sınırlı adette geldi... lenovonun yasv yasv gececegı kasalar bunlar olucak.onun ıcın acele etsenız iyi edersiniz

Nasıl yani hcam bu yoruMU biraz daha açarmısınız?
  • özellik olarak mükemmel ama görünümüne hiç ısınamadım ve acer 6930g aldım.
  • greenflash arkadasım kasan ile mutluluklar sana ozaman:D kasacılardanmıssın.

ben sunu anlamıyorum bir pc alınırken tabi kasa önemlidir ama lenovonun kasası ile 6930 arasından aceri nasıl secebildiğinede hala sasıyorum... genelde lenovo pc ve aksesuar kullanan arkadaslar aletlerin ne kadar sağlam olduklarında hem fikirdir ve bunun için bütün büyük sirketlerin alt yapısıda lenovodur...
    ve genelde pci gerce kullanmasını bu işten anlayanlarında markası arasındadadır... dell lenovo asus... bunlar dunyanın en büyük üreticileridir.lenovoda bunlardan bir tanesi

yani pcde görünüm tabki %40 önemlidir ama bilmiyorum ben nasıl 6930u alabildin ilginc nese güle güle kullan diyelim

orhan6894 kardeş;

ürün üste koydugum siyah fotoraf prototip fotosudur yani aletin siyahi cıkıcak ama henüz trye gelmedi.. su an magazalarda bulunan y550 ler ise tamamen sınırlı sayıdadadır... teknosa vatanı toplasan topla ürün adeti 200 ü geçmez.... lenovo yavas yavas eski serilerin kasalarında kurtulup bu kasalara dğru edit ede ede gecicek..alıcaksan elini çabuk tut derim benden tavsiye...strok konusunda bana inanmassan vatan bilgisayar veya teknosaya acıp sorabilirsin bende bir mağaza çalısanıyım ve benim magazadam ürün kalmadı.. acele etsen iyi olur dusunuyosan

• sanırım bu yazdığım msg bütün farkı kavramanızı sağlıcak bildiğiniz gibi hepimizin en profesyonel bildiği bir ekran karti var 9600 gt gt130 m 9600 gt ile değilde 9650 m gt ile yani bir üst serisi ile karsılastırdım ve söle bir cevap cıktı ..

nvidea 9650 m gt

Lenovo Y550 GT 130 EKRAN KARTI

nvidea gt130m

Lenovo Y550 GT 130 EKRAN KARTI

umarım herkez anlamıstır.. gt100 serisinden olan gt130 m süper bir karttır oyun program performansıda süperdir... fotolarda her alanı karsılastırın neyin ne olduğunu onlar açıklıyo zaten

ayrıca asagıda 3d mark puanlamaları var onlarda bile ciddi fark atmıstır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailorsaturn -- 4 Haziran 2009; 0:28:53 >

• 1. Y550 CORE2DUO P8600 2.4GHZ-4GB-500GB-512MB GT130M-15.6''-DVDRW-BT-WPR/64

2. Y530 CORE2 DUO P8700 2.53GHZ-4GB-500GB-GF 512MB 9600 G-15.4''-DVDRW-WPR/64

bu iki bilgisayardan birini almayi dusunuyrdum..bu yazdiklarinizi okuduktan sonra y550 daha cazip gelmeye basladi tesekkurler

bakmak isteyenler icin

1.http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38490

2.http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37746

• quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

1. Y550 CORE2DUO P8600 2.4GHZ-4GB-500GB-512MB GT130M-15.6''-DVDRW-BT-WPR/64

bu iki bilgisayardan birini almayi dusunuyrdum..bu yazdiklarinizi okuduktan sonra y550 daha cazip gelmeye basladi tesekkurler

bakmak isteyenler icin

sen bilirsin hangisi hoşuna gittyse onu düşünebilirsin 2side sağlam pcler... ama y530da kasa özelligine sagip 4.1 ses metal kasa falan.... tabiki y550 dede 64 bit vista sistem mevcut ve hiç bir masraf yapmadan 8 gb ramleri direk göruyo.. y530 3.5 tan baskasını görmuyo sımdılık 32 bıtr oldugu ıcın ama oda 8 gb destekliyo.. benim görusum y550 dir ondan sora y530dur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

1. Y550 CORE2DUO P8600 2.4GHZ-4GB-500GB-512MB GT130M-15.6''-DVDRW-BT-WPR/64

bakmak isteyenler icin

sen bilirsin hangisi hoşuna gittyse onu düşünebilirsin 2side sağlam pcler... ama y530da kasa özelligine sagip 4.1 ses metal kasa falan.... tabiki y550 dede 64 bit vista sistem mevcut ve hiç bir masraf yapmadan 8 gb ramleri direk göruyo.. y530 3.5 tan baskasını görmuyo sımdılık 32 bıtr oldugu ıcın ama oda 8 gb destekliyo.. benim görusum y550 dir ondan sora y530dur

y530 64 bit degil mi ki??? sitede 64 bit yaziyor...y550nin ses sistemi ile ilgili bilgin var mi peki???

• dogrudur oda 64 bit arkadasım artık begeni diyelim
  • quote:

greenflash arkadasım kasan ile mutluluklar sana ozaman:D kasacılardanmıssın.

ben sunu anlamıyorum bir pc alınırken tabi kasa önemlidir ama lenovonun kasası ile 6930 arasından aceri nasıl secebildiğinede hala sasıyorum... genelde lenovo pc ve aksesuar kullanan arkadaslar aletlerin ne kadar sağlam olduklarında hem fikirdir ve bunun için bütün büyük sirketlerin alt yapısıda lenovodur...
    ve genelde pci gerce kullanmasını bu işten anlayanlarında markası arasındadadır... dell lenovo asus... bunlar dunyanın en büyük üreticileridir.lenovoda bunlardan bir tanesi

yani pcde görünüm tabki %40 önemlidir ama bilmiyorum ben nasıl 6930u alabildin ilginc nese güle güle kullan diyelim

Sağol dostum ben de Lenovo kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Almak istediğim bir üründü ama Acer'ın kasası ile birlikte işlemcisi de (T9550) cezbetti.

Sonuçta bu makina ile fazla oyun oynama şansım olmayacak. Daha çok test amaçlı kullanacağım ve işyerinde kullanacağım bir makina olacak.

Nasıl alabildiğime ben de akıl erdiremedim ama inşallah pişman olmam :)

• ancak lenovo ddr3 ram kullanırken acer'ın ramleri 667mhz bildiğim kadarıyla..
  • Beyler nolur notebookcheck i kaale almayın tamamen yanlış o gördüğünüz 6000 3dmark puanı doğru deil.
    Notebookcheckdeki elemanlar bir ekran kartıının ddr2 ve ddr3 lü modellerini aynı kategoride test edip 3dmark06 nın ortalamasını yazıyorlar.yani 10 tane test etmişlerse 8 tanesi ddr2 ise o zaman puan çok düşük çıkacaktır.
    9600m gt 5500 olarak gözüküyor mesela ama yanlış. benim bilgisayarımda 6000 alıyor.
    Kanımca gt130mddr3 > 4650ddr3 >9600m gt ddr3
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

greenflash arkadasım kasan ile mutluluklar sana ozaman:D kasacılardanmıssın.

Sağol dostum ben de Lenovo kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Almak istediğim bir üründü ama Acer'ın kasası ile birlikte işlemcisi de (T9550) cezbetti.

Sonuçta bu makina ile fazla oyun oynama şansım olmayacak. Daha çok test amaçlı kullanacağım ve işyerinde kullanacağım bir makina olacak.

Nasıl alabildiğime ben de akıl erdiremedim ama inşallah pişman olmam :)

işlemcı 9550 oldugunu bilmıyordum ozaman iyi yapmıssın hayırlı olsun tekrardan

• Acer 6930 sağlşam makinadır. Hele ki T9550 işlemcili bir makina süperdir. Bu işlemciden ötesi Core 2 Quad işlemcidir ki oda notebooklarda pek yok.
  • ARKADAŞLAR ŞÖYLE DİYİM 9650 GT DEN GT130DAHA İYİ BİR PERFORMANS VERİRİ BEN ŞAHSEN GTA4 Ü YÜKLEYİP DENEDİM VE MAKİNE HARİKDA ÇİZİM PROGRAMLARINDA EN UFAK BİR SORUN BİLE VERMEİYOR BUNU BELİRTİM AMA MAKİNE CANAVAR BUNA HP DEN VE ASUSTAN RAKİF ÇIKAR AMA BEN LENOVOYU TEK GEÇERİM BİLGİNİZE BOSANCI VATANDA TEK TEŞHİR KALMIŞTI BENDE İSTETTİM GELİYORMUŞ 4ADET ARKDAŞA ALICAZ LENOVO YAAAAAA
  • tam bu mahsi geçen Y550 yi şekil şemali içeme sinmediği halde alcaktım ki..
    Acer imdadıma yetişti....

Ama bu makina içinde çok iyi olduğu söyleniyor..alanlara hayırlı olsun tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Acer 6930 sağlşam makinadır. Hele ki T9550 işlemcili bir makina süperdir. Bu işlemciden ötesi Core 2 Quad işlemcidir ki oda notebooklarda pek yok.

T9600 T9800 T9900 gibi işlemciler varken T9550 Core 2 Quad'ın yanından geçemez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.