Şimdi Ara

Lenovo y560 Anakart değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim anakartım arızalı o yüzden değiştireceğim fakat aklımda birkaç soru işareti var.
    Garantim bitti.

Nereden almalıyım?

Şuanki anakartımda ati hd5730 ekran kartım sabit görünüyor.çıkmıyor sanırım.
    Yeni anakart aldığımda üzerinde aynı(hd5730) ekran kartıyla birlikte mi gelecektir?

Ben birkaç yere sordum ekran kartı bulunmuyor üzerinde dediler.Ben eski ekran kartımı nasıl takacağım yenisine?
    Ayrıca ekran kartımda sorun olduğunu düşünüyorum.Yeni bir ekran kartı nereden alacağım? hiç satan bir yere rastlamadım

Ekran kartım böyle görünüyor.4 köşesinde sert bir tür silikon bulunuyor tutmak için.
    http://www.downloadatoz.com/resources/201007/pic/1278924205.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrphn -- 10 Ocak 2013; 16:00:54 >

• bu konuda bir bilgisi olan yokmu hiç ya
  • notebook'larda genelde anakart değiştirilmiyor. arızalanırsa değiştirebilir tabii ama buda çok pahalıya gelir neyse. bir servise götürüp baktırın eğer olmazsa yenisini alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qujaga -- 10 Ocak 2013; 22:45:35 >
  • Servise götürdüm.Anakartının değişmesi gerektiğini söylediler. Ama 400 lira anakarta 100 lira da montaj için istiyorlar.Nette biraz araştırdım. 200 e de var,300 e de var 450 ye de var anakart.Fakat çoğunda üzerinde ekran kartı yok.(hd5730)Nereden satın alacağımı hangisine güvenebileceğimi bilmiyorum.Lenovonun teknik servisi zaten içler acısı.Garantisi geçmiş bir ürün için laptop fiyatını aşan bir fiyat isteyeceklerine eminim. Sizce ne yapmalıyım laptop 500 liralık olsa neyse diyeceğim ama 2bin liradan yüksek fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrphn

Servise götürdüm.Anakartının değişmesi gerektiğini söylediler. Ama 400 lira anakarta 100 lira da montaj için istiyorlar.Nette biraz araştırdım. 200 e de var,300 e de var 450 ye de var anakart.Fakat çoğunda üzerinde ekran kartı yok.(hd5730)Nereden satın alacağımı hangisine güvenebileceğimi bilmiyorum.Lenovonun teknik servisi zaten içler acısı.Garantisi geçmiş bir ürün için laptop fiyatını aşan bir fiyat isteyeceklerine eminim. Sizce ne yapmalıyım laptop 500 liralık olsa neyse diyeceğim ama 2bin liradan yüksek fiyatı

Servisler tamir yoluna gitmediği için değişim diyorlar. Anakart tamiri yapan bir yere danış. Çok uygun fiyatlara yaptırabilirsin belki çok basit bir arızadır.
    Ayrıca ekran kartı üzerinde yok dedikleri anakart senin kasana uygun farklı bir model anakartıdır, ekran kartı bulunmayan bir modelin anakartıdır, sadece tipi aynıdır kasana uyar. Ayrıca ekran kartsız anakart alırsan grafik çipini takamazsın. Çünkü grafik devresi mevcut değildir (ramler vs.).

• teşekkürler.Peki anakart tamiri yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz? Ben eskişehirde yaşıyorum.Burada çok da güvenmiyorum bilgisayarcılara.Şimdiye kadar kaç teknik servise girdim çıktım ama hepsi üçkağıtçı gözlerinden okunuyor.Birşeyden anlamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.