Şimdi Ara

LENOVO Y560P CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-4GB -750GB-15.6'-1GB 6570M-DVD/RW-CAM-BT-W7PRE Alacagım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bende 1 hafta once lenovo v570 aldım (i5-2410) sorunlu denilen modeller arasındamı bu model, sorunlu modellerle ilgili başka bir başlıkta bu modelinde sorunlu olduğu yazıyordu, yardımcı olursanız memnun olurum

edit
    konu linkihttp://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=46525927&mpage=1
    liste linki http://www.lenovo.com/popup/web_statement.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskve -- 5 Temmuz 2011; 17:37:14 >

• arkadaşlar ben yeni bir lenova bilgisayar aldımm.yalnız bazen sorunlar oluşuyo bide işlemci hızı 2.0ghz degil 1.73ghz ve de turbosu nasıl çalışıyor bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuzz özellikleri:

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.0GHz Turbo İle 2.90GHz
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 750 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD6570M
    Ekran Boyu 15,60 inch HD LED
    Monitör Tipi Flat
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.7KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• merhabalar! Y560p yi 2 aydir normal kullaniyordum, songunlerde 6,7,y,u,h,j,n,m tuslarina basinca baska fonksiyonlara atliyor. Problemin cozumu icin yardim istiyorum. Tesekkurler!!
  • arkdaşlar ben geçen hafta lenovo y560p aldım gayet memnunum ve yorumları görünce ister istememez kuşkuya düştüm v e lenovo ideacenter ı aradım ve ordaki arkdaşın dediği şubattan sonra çıkan ürünlerin hataları giderildi dedi ve şubattan sonra üretilen cihazlarda problem olmadğını söyledi....zaten dedi bu konuda bize çok şikayet gelmedi dedi çok nadir dedi...zaten intel %3 oranında cihazalarda hata payı koyuyor dedi...yani alıcak olanlara tavsiye ederim...gayet kullanışlı-hoparlörleri jbl marka ''home theater''ve çoğu dizüstü cihazdan daha iyi ses kalitesi olan hoparlörleri.....kısacası çok iyi cihaz...
  • Merhabalar.
    Bahsedilen i7 (2630QM) işlemcili ürünü dün Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Kurulumu kendim yaptım ve birkaç saat sorunsuz kullandım. Fiyatı uygun, özellikleri de iyi hoş; ama on-on beş saniyede bir takılmalar yapıyor, CPU kullanımı -hiçbir program çalışmazken- 45-70%'lere fırlıyor. Yüklediğim temel program (Fraework, K-Lite Codec Pack x64, M. Firefox gibi)lar ve Lenovo'nun kendi programları dışında kurulu bir şey yok. Bir yararı olur diye "OneKEy Recovery" özelliğini kullandım ve bilgisayar ilk açıldığı andaki gibi sıfır hâle geldi. Yine temel programları kurdum. Düzeldiğini düşünürken sorun yeniden belirdi. Takılma ânında hoparlör de cızırdıyor. Şu an bunları yazarken dahi bu sorunu yaşıyorum. :) Ne yapmalıyım?

Güncelleme: Vatan'a geri götürdüm bilgisayarı. İyi mi yaptım bilmiyorum; bir gelişme olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tameryildirim -- 10 Nisan 2012; 19:16:24 >
  • hepimizin makinalar sorunlu chipseti var (: cpu-z programıyla mainbord bölümüne bakın b2 görüceksiniz
  • konuyu hortlatmak gibi olamsın ama benim laptobun adapötr yokta yani pert olmuş. yeni adaptör alacağım acaba orjinal adaptörün kaç V kaç a ve kaç W oldugunu yazabilir misiniz ? bir de aynı V olsa farklı a olsa yine de çalışır mı ? çalışsa dahi sorun oluşturur mu cihaz için ? başlka bir sorum y560p ye uyumlu diğer lenovo adapötrleri hangi modellerin ki ? so sorum batarya için de geçerli? aradım taradım ama hiç bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.