Şimdi Ara

LENOVO Y560P CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-4GB -750GB-15.6'-1GB 6570M-DVD/RW-CAM-BT-W7PRE Alacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar casper diyorduk fakat yorumlar dogrultusunda bunu almaya karar verdım urunu vatan bilgisayardan temin edeceğim Fiyatı 2533 lira worldcard 12 taksit

Özellikler:
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.0GHz Turbo İle 2.90GHz
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 750 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD6570M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD LED
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW

Bunda chipset sorunu varmıdır..?

• almaaaa... bunda intelin sorunlu chipsetleri var bendede aynısı var bugun yarın servise verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turco_ -- 22 Şubat 2011; 14:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turco_

almaaaa... bunda intelin sorunlu chipsetleri var bendede aynısı var bugun yarın servise verecem
    Sakin ol relax almadım daha peki casperin 740QM sinde varmı bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0nlinetr

Sakin ol relax almadım daha peki casperin 740QM sinde varmı bu sorun?

Alıntıları Göster
    Eski nesil i7 QM işlemcilerde bu sorun yok. Fakat bekleyip yine Sandy Bridge işlemcili bir cihaz almakta fayda var. Bu saatten sonra eski nesil işlemcilere para vermek doğru değil. İki nesil arasında önemli farklar var. Beklemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Eski nesil i7 QM işlemcilerde bu sorun yok. Fakat bekleyip yine Sandy Bridge işlemcili bir cihaz almakta fayda var. Bu saatten sonra eski nesil işlemcilere para vermek doğru değil. İki nesil arasında önemli farklar var. Beklemeye değer.

Alıntıları Göster
    aynen beklemeye değecek bir cihaz, lenovo forumlarında okuduğuma göre düzeltilmiş anakartlı cihazlar aynı model cıkmayacak yani Y570P olarak cıkacaklar bilginize...
  • quote:

aynen beklemeye değecek bir cihaz, lenovo forumlarında okuduğuma göre düzeltilmiş anakartlı cihazlar aynı model cıkmayacak yani Y570P olarak cıkacaklar bilginize...

Alıntıları Göster
    Ne zaman cıkacagı hakkında bilginiz varmı..
  • quote:

Ne zaman cıkacagı hakkında bilginiz varmı..

Alıntıları Göster
    çok süreceğini zannetmiyorum ben cihazı biraz evvel servise teslim ettim en kötü 1 ayı vardır
    beklemende faydada var 740QM cihaza gore %20 performans farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turco_ -- 22 Şubat 2011; 16:54:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok süreceğini zannetmiyorum ben cihazı biraz evvel servise teslim ettim en kötü 1 ayı vardır
    beklemende faydada var 740QM cihaza gore %20 performans farkı var

Alıntıları Göster
    Sadece performans değil, dahili ekran kartı sayesinde çok daha uzun pil ömrü vaat ediyor. Üretim teknolojisi yeni, daha az güçle aynı performansı verebiliyor.

Core i7 2630QM ile eski nesil Core i7 920XM eşdeğer performanstalar. Düşünün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sadece performans değil, dahili ekran kartı sayesinde çok daha uzun pil ömrü vaat ediyor. Üretim teknolojisi yeni, daha az güçle aynı performansı verebiliyor.

Core i7 2630QM ile eski nesil Core i7 920XM eşdeğer performanstalar. Düşünün artık.

Alıntıları Göster
    Bana acılen lazım yokmu sorunu olmayan bir i7 li makine.
  • quote:

acilen almak istiyosan ve lenovo ise tercihin Y560A alabilirsin ama A olmasına dikkat et y560 sorunlu model forumda geniş bir acıklama var
    yavas yavas yeni tip işlemciler cıkıyor sonra pişman olma :)
  • quote:

quote:

acilen almak istiyosan ve lenovo ise tercihin Y560A alabilirsin ama A olmasına dikkat et y560 sorunlu model forumda geniş bir acıklama var
    yavas yavas yeni tip işlemciler cıkıyor sonra pişman olma :)

Alıntıları Göster
    Ben Y560P almıştım geri iade ettim, hoparlörden ses geliyor. internet explorard awindows sesini takiben3 sn. içinde hoparlörden ses geliyordu pıt pıt diye. değiştirdile gene aynı sorun çıktı. Y560P de dikkatli olun derim umarım yeni serilerde düzeltirler.
    BEn şimdilik ASUS N53 serisi 2630 modelini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zanakarcan

Ben Y560P almıştım geri iade ettim, hoparlörden ses geliyor. internet explorard awindows sesini takiben3 sn. içinde hoparlörden ses geliyordu pıt pıt diye. değiştirdile gene aynı sorun çıktı. Y560P de dikkatli olun derim umarım yeni serilerde düzeltirler.
    BEn şimdilik ASUS N53 serisi 2630 modelini bekliyorum

Bende sesle ilgili bir sorun olmadı. değişimden sonrada aynı sorunu cıkarması ilginc

Şimdi bana gelecek yeni cihazda insallah boyle bir sorun cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudas

almaaaa... bunda intelin sorunlu chipsetleri var bendede aynısı var bugun yarın servise verecem

Ya neye dayanarak almaaa diyorsun :)

Lenovo Y560P vatan bilgisayarda sevgililer günü kampanyasında 2100 tl 5 taksitle aldım. Hiç bir sorun yaşamadım anakartında ve hopörler de bir problem yok
    senin dediğin anakart problemi olan lenovo notebook lar gecen senenin sorunlu cihazları para iadesiyle geri aldı IBM lenovo.
    ayrıca sizlerin forumlarda abartarak büyüttüğünüz ankart problemi ise e-sata (external sata) hanginiz harici e-sata disk bağladınız ? notebooklarınıza ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutkaya

quote:

Lenovo Y560P vatan bilgisayarda sevgililer günü kampanyasında 2100 tl 5 taksitle aldım. Hiç bir sorun yaşamadım anakartında ve hopörler de bir problem yok
    senin dediğin anakart problemi olan lenovo notebook lar gecen senenin sorunlu cihazları para iadesiyle geri aldı IBM lenovo.
    ayrıca sizlerin forumlarda abartarak büyüttüğünüz ankart problemi ise e-sata (external sata) hanginiz harici e-sata disk bağladınız ? notebooklarınıza ???

@erkut abi intelin SB chipsetleri sorunlu sen konuya baya bi uzak kalmışsın :) bence ürününü iade et. B3 revizyonlu anakartlarla değiştirilmiş laptoplar gelince tekrar alırsın bu lenovoya özgü bi problem değil. 2. jenerasyon i7 ler için bi sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: zanakarcan

quote:

quote:

@erkut abi intelin SB chipsetleri sorunlu sen konuya baya bi uzak kalmışsın :) bence ürününü iade et. B3 revizyonlu anakartlarla değiştirilmiş laptoplar gelince tekrar alırsın bu lenovoya özgü bi problem değil. 2. jenerasyon i7 ler için bi sorun

Alıntıları Göster
    Sorun Derken Nasıl bir sorun ne teşkil ediyor bu sorun içeriği nedir ? ne oluyor yani windows kullarken ?

• quote:

Sorun Derken Nasıl bir sorun ne teşkil ediyor bu sorun içeriği nedir ? ne oluyor yani windows kullarken ?

Alıntıları Göster
    sata III ssd disk sorunu sanırım sizlerin sorun sorun diye büyüttüğünüz. sata III ssd diski 700 800 dolar veripde alacaklar düşünsün.
    benim ihtiyacım yok şu an öyle abartıya, lenovomdan mennunum y560p herkese tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

biraz araştırsan sende görürdün. lenovo sitesinde arızalı modelleri belirtmişler (linki aşağıda) bu sorun hemen nüksetmiyor 1 yıl içinde performans düşüklüğü yaşanacakdır.arızalı portun e-sata'da olduğu mechul,ben kendi cihazımın işlemci ve anakart SS alarak servise mail attım tamam bize gonderin değişim yapalım dediler ve intelin yeni anakartları gelince bu Y560P modeli rafa kalkacak yani bu model cıkmayacak yeni anakartın anlaşılması için bu model Y570P olarak piyasaya surulecek (kaynak lenovo resmi forumu)

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-76673.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turco_ -- 25 Şubat 2011; 14:31:21 >

• quote:

quote:

quote:

biraz araştırsan sende görürdün. lenovo sitesinde arızalı modelleri belirtmişler (linki aşağıda) bu sorun hemen nüksetmiyor 1 yıl içinde performans düşüklüğü yaşanacakdır.arızalı portun e-sata'da olduğu mechul,ben kendi cihazımın işlemci ve anakart SS alarak servise mail attım tamam bize gonderin değişim yapalım dediler ve intelin yeni anakartları gelince bu Y560P modeli rafa kalkacak yani bu model cıkmayacak yeni anakartın anlaşılması için bu model Y570P olarak piyasaya surulecek (kaynak lenovo resmi forumu)

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-76673.html

Alıntıları Göster
    napıcaz şimdi ? vatan bilgisayar geri iade almaz diye düşünüyorum. senin y560p aldılar yerine y570p mi vericekler ? direk lenovoyamı vermek lazım makineye ???

• quote:

napıcaz şimdi ? vatan bilgisayar geri iade almaz diye düşünüyorum. senin y560p aldılar yerine y570p mi vericekler ? direk lenovoyamı vermek lazım makineye ???

evet servise vereceksin (30 gün geçmemişse) onlar sana değişim formu verip vatana iade edeceksin
    benim bugun geldi yarın bimeks'e götürüp yerine yaa başka bir cihaz alacam yada bekleyip yeni cıkacak modeli alacam
  • quote:

quote:

evet servise vereceksin (30 gün geçmemişse) onlar sana değişim formu verip vatana iade edeceksin
    benim bugun geldi yarın bimeks'e götürüp yerine yaa başka bir cihaz alacam yada bekleyip yeni cıkacak modeli alacam

Alıntıları Göster
    bende exper var ocak gibi almıştım aynı işlemci var.alet ısınmadan kapanıyor bunla bi alakası var mıdır ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.