Şimdi Ara

Lenovo Yoga 300 (Pentium N3700) Hakkında bilgisi olan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
16.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzer modellerde 500GB disk seçeneği olduğuna göre disk değiştirilmese de ekstra disk eklenebilir diye düşünüyorum.

İçindeki SSD trim destekli.

Lenovonun programında bellek 8GB'a yükseltilebilir görünüyor.

Tablet bakıp bu ürüne yönelmiş kişiler için batarya süresi az gelecektir. Normal kullanımda 3-4 saat götürür. Ancak hızlı şarj oluyor. (1,5 saat kadar)

Ekranı güzel ancak açık ortamlar için parlaklığı yetersiz.

GPU'su Atom z3775'ten güçlü sanırım. Onda takılan oyunda bu takılma yapmıyor.

Her modda kullanımı keyifli ancak menteşeleri ne kadar dayanır bilmiyorum.

Ses çıkışı kaliteli ancak çok yüksek değil.

Kablosuz görüntü aktarma olayı çok güzel. Gecikme yok denecek kadar az (bu cihaza özgü bir durum değil tabi ki bu)

REACHit hariç diğer lenovo yazılımlarını kaldırdım.
    Office 2016 yüklü, güncelleştirmeler yapıldı, 1-2 de oyun ve birkaç mağaza uygulaması var, şu an 34GB boş yer mevcut.

Şimdilik memnunum.

Aklıma gelenler bunlar...
    İyi forumlar.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 5 Mayıs 2016; 11:49:51 >

• Graphist G kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. İşlemcinin zaten atomlarla karşılaştırılması haksızlık olur. Pentium ve celeron işlemciler genelde i serisi işlemcilerin epey kırpılmış bir takım özellikleri eksiltilmiş hali olur. Eğer olurda anakarta bütünleşik bir hafıza olayı yapılmadıysa bu cihaz bir iki modifikasyondan sonra değerinin üç belkide dört misli fonksiyonlara ulaşabilir. Yani elma dalda asılıyor sadece uzanıp almak kalıyor. Lâkin endişem fiziksel yapısı hem ebat hemde görsellik olarak serinin diğerlerinden farklı. Acaba farklı bir anakart mı dizayn etmişler sorusu yeterli bilgi olmadığı için cevapsız kalıyor. Herhalde cihaz yeni diye ne bir bilgi ne bir video mevcut. Zamanla öğreniriz artık.

İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aynı kod ve fiziksel yapıya sahip farklı konfigürasyonları mevcut.
    Lenovo Yoga 300-11IBR
  • Merhab arkadaşlar
    sadece office uygulamaları için bir bilgisayar almayı düşünüyordum bunu gördüm de sormak istediğim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Aletin aynı özelliklerde farklı model numaraları mevcut farkı ne olabiir acaba
    mesela bu 80M100F9TX 1750tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-300-pentium-n3710-1-6ghz-4gb-500gb-11-6-int-w10.html

ancak bu 80M100NXTX 1600tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-300-pentium-n3710-1-6ghz-4gb-64gb-emmc-11-6-int-w10.html

gerçi ilki stokta yok hiçbir yerde ama yine de aydınlatırsanız sevinirim.

2. teknosa da 1600tl olan cihaz gittigidiyor teknosa mağazınsa 1226tl sizce güvenilir midir?

oradan almayı planlıyorum

teşekkür ederim

bide kullanan arkadaşlar uzun kullanımda durumu ne olmuş yazarlarsa sevinirim

• Bende bunu kullaniyorum sirf tvde film izlemek icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-300-pentium-n3710-1-6ghz-4gb-64gb-emmc-11-6-int-w10.html

tüm yorumları okudum bu cihazı en ucuza nereden alabiliriz? Yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Merhaba Arkadaşlar.

Dün cihazı Teknosadan aldım. Cihaz genel anlamıyla güzel. Kasa plastik beyaz fakat elde çok kötü bir his uyandırmıyor. Klavye kısmı metal ve segmentindeki cihazlara göre çok daha kaliteli. Plastik klavyeler gibi çökme yapmıyor. Hız konusuna gelince ram ve işlemci farkı belli oluyor. Atom işlemcilere göre performans iyi. 4 gb ram olmasıda performansı etkiliyor. Cihaz üzerindeki portlar genel kullanım için gayet yeterli. 3 usb + sd kart + RJ45 var.

Gelelim en önemli konuya.

Ekran HD led . IPS mi TN mi olduğu belirtilmemiş. Bende çok araştırmadım ama dokunmatiğin performansından dolayı tahminim tn.

Ekranın performansı pek hoşuma gitmedi. Daha önce kullandığım Miix 2 10.1 cihazın görüntüsü bu cihaza göre çok daha iyiydi fakat Miix2 1920x1080 ekrana sahipti.

Yoga 300 ün ekranı 1366 x 768. Doğal olarak netlik beni tatmin etmedi.

1080p videolarda sıkıntı yaşamadan donmadan görüntü alabildim. Atom cihazların çoğunda 1080p videolarda kasma yapıyor.

Ekran parlaklığı idare eder. Çok iyi değil çok kötüde değil.

Ekran/kasa oranı kötü. Buna ben takılmadığım için bende sıkıntı yok.

Menteşeler sağlam gözüküyor.

Ses tatmin ediyor. Segmentindeki cihazlara göre çok iyi.

64 gb bellek sistem için yeterli. Yanına 64 gb sd eklenirse tüm ihtiyaçları karşılar.

Genel olarak f/p cihazı. Ben 1299 Tl den altım fakat bugün fiyatına zam gelmiş gördüğüm kadarıyla.
    Şarjı ne kadar gidiyor hocam cihazın?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.