Şimdi Ara

Lenovo Yoga 710 Işık Sızması - Garanti ve İade koşulları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anil77

Bu arada yoga 710'un bazi modellerinde fanin sesli calisma sorunu varmis. Eger fan sesi rahatsiz edecek duzeyde calisiyorsa bunu hakem heyeti toplantisinda bildirmenizde fayda var. Bir de Macbook Pro'nun da pahali oldugu gercegini de dusunmek gerekiyor.

Fan sesli çalışıyor doğru, ayrıca fan çoğu zaman sürekli çalışıyor aslında fanın sürekli çalıştığını orada söylemiştim fakat laf arasında unutuldu şikayete yazılmadı, dediğiniz gibi eğerki toplantı günü laptop istenirse bunuda belirtirim inşallah. Bu arada laptop performans anlamında tamamiyle kusursuz, şu sıkıntıları olmasa kesinlikle iade edilecek ürün değil. Parasının hakkını gerçekten veren bir laptop arıyorum ben, şuan kullandığım yoga 710 bu konuda çok iyi fakat işte durumlar belli. Eğer ki Macbook parasının hakkını verirse sıkıntı yok.

• Merhaba ışık sızması problemi bende de var ve şu an şikayetvar ile problemimi gidermeye başladım henüz yanıt bekliyorum. Ben ürünü aldıktan 2 ay sonra farkettim maalesef iade hakkım lenovo tarafından hala oluşturulur mu ?

Siz nasıl bir çözüm yolu izlediniz ?

sorunu bildirdiğim forum başlığı aşağıda

https://forum.donanimhaber.com/lenovo-yoga-710-14-hakkinda-bilgisi-olan-var-mi--117957977-8
  • Başınıza gelen talihsiz olay için üzüldüm çünkü bunlar elektronik ürünler ve bugün bayiiden sıfır araba alırken bile problemler çıkabiliyor sonuçta hepsi insan yapımı.

Seri üretimde birkaç mayın olabiliyor onlardan biri de size denk gelmiş buraya kadar sıkıntı yok da servisin size bu şekilde geri dönüş yapması çok saçma olmuş.

Ben lenovo'nun merkezine yanlış hatırlamıyorsam Almanya idi, şikayet maili atmanızı öneririm.

Sırf sizin servisle ilgili deneyiminizi okuduğum için ışık sızması probleminden dolayı cihazı garantiye yollamıyorum. O problemden dolayı değişim yaparız dediler fakat içini veya ekranı açıp kurcalayıp değişim olmadı diyerek geri gönderirlerse o bilgisayardan tamamen soğurum..

Bu bilgisayarı almadan macbook ben de çok düşündüm arada 1000 tl gibi fark vardı açıkcası bu bilgisayarın kendine göre üstün özellikleri var ki siz de bu yüzden sahip olmak istemişsinizdir ama 8 yıldır apple iphone kullanıyorum bence elektronik ürünlerde en iyi servis ve müşteri hizmetleri kalitesine sahip. Ayrıca dolar kurundan olsa gerek %40 zamlandı birkaç gün önce. Şu an tüm ürünleri uçuk fiyatlara ulaşmış, ben değmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil77

Bu arada degisim oldugundan dolayi cihazin garatisi sifirlanmaz, kaldigi yerden devam eder. Size bu yuzden fatura gondermemisler. Bir de DOA raporu kismini anlamadim. Bu raporu sadece yetkii servis verebilir. Rapor size kim tarafindan verildi?

Peki cihazların değişen seri nuamrası bilgisi nasıl olacak hocam?
  • Ben artık çok çok mecbur kalmadıkça Vatanbilgisayardan hiçbir şey almam ayrıca Lenovo teknik servisinin ilgisizliğinden dolayı bundan sonra Lenovo marka ürün almam. Şikayetvar.com dan bir sonuç alacağınızı hiç sanmiyorum çünkü ben oradan bir sonuç alamadım. Heyet kararı lehime sonuçlanmasına rağmen beni sürekli "şubemize gelmeniz lazım." yok efendim "İbraname" doldurmanız gibi saçmalıklarla uğraştırdılar, onlarca kez arayıp sonuç alamadım, bende İcra Takibi başlattım, süresi içinde ödeme yapmadıkları gibi itirazda etmediler. Bende karar kesinleştikten sonra Avukat'a verdim ve birkaç gün içinde para hesabıma aktarıldı . Tabi baştan itibaren bu süreç yaklaşık 4 ay sürdü ki takip etmeseydim üzerine düşmeseydim, çok daha uzunda sürebilirdi. Vatanbilgisayar benim için bitmiştir, aynı şekilde Lenovo'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptap -- 1 Mart 2017; 23:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raptap kullanıcısına yanıt
    Ben de ideapad 510 vardı vatanbilgisayar dan aldım ışık sızması çıktı fotoğrafları çekip servis kaydı oluşturdum lenovo dan değiştirdiler. Siz bayağı uğraşmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.