Şimdi Ara

Lenovo Yoga benzeri Dell Inspiron 13 7000 serisi neden ulkemize gelmiyor? :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Yoga benzeri cihazı Dell'e sempatim olan biri olarak beğendim. Asus TP300L serisinden daha iyi gorundugu kesin. AncakDell yine nedense 1366x768 koymuş maalesef.

Dell Turkiye'ye gelip gelmeyecegiyle ilgili bilgi sordum ama pek umudum yok açıkçası.

Bir ekstra guzelligi de cigazin dokunmatik kalemiyle gelmesi.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NJNEEEI/ref=mp_s_a_1_2?qid=1418192154&sr=8-2&pi=AC_SY200_QL40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 21 Aralık 2014; 23:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dell Türkiye' den gelen mesajı paylaşayım.

"Merhaba,

Bu ürün türkiye stoklarına önümüzdeki hafta itibari ile giriş yapıyor olacak. Mağazalarda ürün yer almayacak, fakat gelecek hafta tekrar iletişime geçerseniz size bir bayimiz üzerinden fiyat teklifi iletebiliriz."

• Mağazalarda yer almayacak olmasi ilginç. Sınırlı sayida getirilmesi mi söz konusu acaba?

• Ben de böyle bir cihaz ararken Dell 7000 serisine denk geldim ve takibimdeydi. Şansa sizin konunuzu buldum ve gelecek hafta iletişime geçip bizleri de bilgilendirebilirseniz çok güzel olur @Blackhole. Umarım fiyatı da güzel bir seviyede olur, zira XPS'ler oldukça uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Ben de böyle bir cihaz ararken Dell 7000 serisine denk geldim ve takibimdeydi. Şansa sizin konunuzu buldum ve gelecek hafta iletişime geçip bizleri de bilgilendirebilirseniz çok güzel olur @Blackhole. Umarım fiyatı da güzel bir seviyede olur, zira XPS'ler oldukça uçuk.

Tabii ki. Ben de haftayi bekleyip ona gore kararimi vericem artik. Asus TP300LD almaya cok yakindim ama bu haber kararimi ertelememe neden oldu.

• hocam son durum nedir nekadar fiyat istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaziill

hocam son durum nedir nekadar fiyat istiyorlar

Haberler kotu. Konustugum kisiye ustune basa basa dell inspiron 13 7000 diye sormama, lenovo yoga tarzi 360 derece dondurulebilen kapaktan bahsetmeme ragmen gelismeler icin tekrar iletisime gectigimde bsna dell latitude 13 7000 serisini sordugumu sandigini (ki o urun ayrilabilen ekranli) soyledi. Bu latitude serisi hem tasarim olarak hosuma gitmedi hem de yurtdisi fiyatlari bile cok ucuk. Uzuntuden tr fiyatini bile sormadan kapattim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.