Şimdi Ara

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro inceleme videosu 'Tasarımı, dahili projektörü ve JBL imzalı 2+1 ses sistemi ile bu tablet farklı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berbat bi tablet.Gerçi tablet demekde ne kadar doğru bilemiyorum.

• Arayüzde bile kasması sıkıntı,2k ekran gereksiz.Projektörün 40 Lümen parlaklık sunması ve 480p çözünürlük sunması 2015 yılında komik oluyor .Pil ömrünün diğer tabletlere göre geride olduğu açık.Ayrıca İos ve android tabletler eğlenceden öteye gidemiyor oyuncak gibi kalıyor.Windows 8 ile gelseydi en azından mini bir bilgisayar görevi de görürdü.1600 liralık fiyatını da göz önüne aldığımda çok saçma,gereksiz,kullanışsız bir tablet olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Toshiba yaptı böyle büyük ekranlı tableti ama devamını getiremedi ne yazık ki.

• Amazon'da Windows içeren modeli var.

• lenevenen yene teblete ele telefen de şerj edebeleyersenez

Şaka bi yana performansı çok iyi olmayıversin projektör ve devasa ekranı yeter ben çok beğendim açıkçası.
  • Nerdeyse 1 kilo

• Arkadaşlar yorumlara bakıyorumda 2k ekran gereksiz gereksiz diyorsunuz, elin adamları 5,5 inc telefona 2k koyuyor, ooo süpersin lg , seneye cıkacak olan bütün telefonlar artık 2k ya geçmeli diyenlerde aynı arkadaşlarmı merak ediyorum, bir de ipad air ve samsung tab serilerinin çözünürlükleri nedir acaba... Hemde 9-10 inc arası tabletler bunlar,, bu tabletin 13 inc oldugunu düşünürsek 2k gereksiz diyemeyiz bence,,, teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Arkadaşlar yorumlara bakıyorumda 2k ekran gereksiz gereksiz diyorsunuz, elin adamları 5,5 inc telefona 2k koyuyor, ooo süpersin lg , seneye cıkacak olan bütün telefonlar artık 2k ya geçmeli diyenlerde aynı arkadaşlarmı merak ediyorum, bir de ipad air ve samsung tab serilerinin çözünürlükleri nedir acaba... Hemde 9-10 inc arası tabletler bunlar,, bu tabletin 13 inc oldugunu düşünürsek 2k gereksiz diyemeyiz bence,,, teşekkürler...

İşlemcisi 2k ekrana göre düşük kalıyor o yüzden 2k yerine 1080p ekran koysalarmış eminim arayüzdeki kasılmalar filan olmazdı ve 13 inç de 2k-1080p farkının çok anlaşılcağını sanmıyorum

• laptop mu tabletmi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar emin olun kullanmadığınız için bu aleti bu kadar kötülüyor ve özellikle 2k gereksiz diyorsunuz ancak pratikte bu tür cihazlar laptopin iş anlamında tüm yükünü alabiliyor. Samsung note pro 12.2 şu ana kadar yaptığım en güzel alışveriş mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Arkadaşlar emin olun kullanmadığınız için bu aleti bu kadar kötülüyor ve özellikle 2k gereksiz diyorsunuz ancak pratikte bu tür cihazlar laptopin iş anlamında tüm yükünü alabiliyor. Samsung note pro 12.2 şu ana kadar yaptığım en güzel alışveriş mesela

Kesinlikle haklısın ön yargılı olmamak gerek, bu tabletler sadece eğlence ve multimedya değil aynı zamanda iş odaklı oluyor. Bende bir note pro 12.2 kullanıcısı olarak kesinlikle çok faydalı buluyorum. Ancak şu bir gerçek android tarafında bu anlamda alınacak tek ürün note serisi çünkü çoklu pencere yönetimi ve kalemi ile rakipsiz. Android dışında win8 surface pro çok iyi ama hem pahalı hemde taşınabilirlik anlamında biraz hantal. Apple da pro serisi büyük ipad yapıyor ama eğer çoklu pencere desteği sunmazsa multimedyadan öteye gidemez.

Özetle hem işte rahatça kullabiliyor hemde Heroes 3 ve Starcraft gibi oyunları oynayabiliyor olmam note pro gibi büyük bir tableti fazlası ile sevdiriyor.

• win8.1 olaydı müthiş olabilirdi kesin vardır win 8.1 versiyonuda

• Turkıyede nerede satılıyor bu cıhaz. Bılgısı olan varmı.

• Inceleme icin tesekkurler sağol

• Çok güzel bir cihaz

• olmuş olmuş :)
  • projektör özelliklleri düşük hiç olmasaymışta olurmuş.

• Türkiye de satışa sunulmadı galiba sitelerde göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletlerin win 8.1 versiyonları da var, fakat memlekete gelmemiş, sadece androidler görünüor vatanda.
    Gelse tam bir ucuz ultrabook alternatifi. 11 saat pil ömrü 13 inch ekran, müthiş.
    Acaba memlekete gelir mi windowslu versiyonları, sayın donanımhaber? Teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.