Şimdi Ara

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro inceleme videosu 'Tasarımı, dahili projektörü ve JBL imzalı 2+1 ses sistemi ile bu tablet farklı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Winndows versiyonunda projeksiyon yok diye gördüm ben: Link

Tablet olarak aldım kullandım. Gördüğüm en güzel tablet. Metal askısı harika, dijital çerçeve olarak da kullanıma uygun. Masaüstünde dik veya hafif yatay pozisyonda durabilmesi çok iyi, elde tutmaya gerek kalmıyor. Zaten ekran çok büyük olduğu için pek elde tutmak istemiyorsunuz. Görüntü çözünürlüğü muhteşem.
    Projeksiyonu da iş görüyor ,HD değil ama zaten HD projeksiyon cihazları 1000 tl'den başlıyor. Boyut olarak 50 inç denmiş ama 100 inç bile görüntü veriyor. Sadece benimkinde projeksiyonun sağ-sol odak hizası bozuk olduğu için iade ettim ama aklım hala onda. Gene alacağım.

• Bu tür cihazlar hiç bir zaman kullanıcıya bir yarar sağlamaz alırsın büyük ekran samsung note donanımı iyi olan bir notebook bu ikisi aynı çantada işini fazlası ile görür.
    Projector cart curt bunlara gerek yok...

Çinliler herkesi çinli kabul ettikleri halde çinde satılan adede bakın anlayın orada hiç kime almıyor neden mi? Çünkü 6 ay sonra yenisi çıkıyor ve verdiğin döviz ÇÖPEEE GİDİYOR.

Ama bizim katma değer üretme sorunumuz olduğu için bir elektronik fabrikası çıkardığı ürüne bir "VİDA" Koysa bizim inceleme uzmanlarımız "ABARTMA" Hususunda uzman oldukları için
    bizim "MİLLET" Vayyy teknoloji ne kadar gelişmiş diyerek koşuyor mağazaya.

Bizim insanımız 3.000 tl değerinde telefon taşıyor sırf kendisini "ZENGİN" Göstermek için Ne donanım ne de yazılım konusunda kendisinin hiç bir işine yaramamasına rağmen gidiyor kendini

9 takside mahkum edip "BORÇLU" Yaşıyor.

Gerek yok böyle şeylere eğer ille de değiştirmek gerekiyorsa 3 yılda bir cihazınızı değiştirin ÇİNLİ TÜM DÜNYAYI ELEKTRONİK ÇÖPLÜĞÜNE ÇEVİRMEKTE OLDUKÇA KARARLI...

SELAM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.