Bildirim
Lenovo Z500 59367617 nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Önerilebilecek bir notebook ama pilin kasaya gömülü olması bence handikap alacak kişinin bunu da düşünmesi gerekiyor. -
Ben kullaniyorum ve simdiye kadar tadimi kaciracak bir sorun yasamadim ufak tefek seyler haric ama 1 ay arastirip aldim be f/p anlaminda piyasada ki en iyi cihazlardan biri. Size de oneririm.
Pilin kasaya gomulu olmasiyla ilgili lenovo energy managament diue bir program var ve en iyi pil durumunu sectiginizde pili %60da sabitleyip pilden degil prizde alarak elektrigi pilin omrunu uzatiyor. 1 aydir bu sekilde kullanoyorum pil yipranmam %0. Zaten lion pilleri arastirirsaniz eski piler gibi cabuk yipranmadiklarini gorursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 27 Kasım 2013; 20:42:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BordooMaavi
Ben kullaniyorum ve simdiye kadar tadimi kaciracak bir sorun yasamadim ufak tefek seyler haric ama 1 ay arastirip aldim be f/p anlaminda piyasada ki en iyi cihazlardan biri. Size de oneririm.
Pilin kasaya gomulu olmasiyla ilgili lenovo energy managament diue bir program var ve en iyi pil durumunu sectiginizde pili %60da sabitleyip pilden degil prizde alarak elektrigi pilin omrunu uzatiyor. 1 aydir bu sekilde kullanoyorum pil yipranmam %0. Zaten lion pilleri arastirirsaniz eski piler gibi cabuk yipranmadiklarini gorursunuz
Anladım. Yorumlarınız için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanGNDZ
quote:
Orijinalden alıntı: BordooMaavi
Anladım. Yorumlarınız için teşekkürler.
Rica ederim kafanıza takılan başka şeyler oldukça sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X