Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1777 tlye vatana gelmiş sonunda ? hafta sonu yüzde 25 indirim ayagına bu 1500 tl civarına düşer uygunmudur bence gayet uygun !

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352521-z500-gri-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt645m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63848
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakırizmir

arkadaşlar 1777 tlye vatana gelmiş sonunda ? hafta sonu yüzde 25 indirim ayagına bu 1500 tl civarına düşer uygunmudur bence gayet uygun !

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352521-z500-gri-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt645m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63848

Olmadı vatan

• 1400 ün altına bekleyenler biraz çok bekler arkadaşlar yukarıda da yazmıştım zaten,yine tam dediğim şekilde 1450 den geldi zaten cumartesi ye kalmaz sınırlı gelmiştir çünkü
  • Kullanan arkadaşlara bi sorum olcak. Güncel Nvidia driverının kurulmasında problemler olduğunu duydum. Nvidianın sitesinden güncel driverı kuran arkadaşlarda sorun var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

1400 ün altına bekleyenler biraz çok bekler arkadaşlar yukarıda da yazmıştım zaten,yine tam dediğim şekilde 1450 den geldi zaten cumartesi ye kalmaz sınırlı gelmiştir çünkü

Yine en uygunu vatan olacak fakat bonus olmadığından bize yine 1500 küsürlere geliyor.Vatan kendi kaybediyor.Böyle bir sürü müşteri kaçırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_panic

Kullanan arkadaşlara bi sorum olcak. Güncel Nvidia driverının kurulmasında problemler olduğunu duydum. Nvidianın sitesinden güncel driverı kuran arkadaşlarda sorun var mı acaba?

herkez konusuyor lenovoda n vidia driverların da büyük sorun var diye ama 310.9 u yani son sürümü tek seferde hiç bir sıkıntı olmadan kurdum için rahat olsun makina mükemmel hiç bir sorun yok win 8 alısınca win 7 den daha iyi metro arayüze istediğin programı koy tek seferde aç baslat menüsünden cok daha kullanıslı kesinlikle windows 8 le tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

quote:

Kullanan arkadaşlara bi sorum olcak. Güncel Nvidia driverının kurulmasında problemler olduğunu duydum. Nvidianın sitesinden güncel driverı kuran arkadaşlarda sorun var mı acaba?

herkez konusuyor lenovoda n vidia driverların da büyük sorun var diye ama 310.9 u yani son sürümü tek seferde hiç bir sıkıntı olmadan kurdum için rahat olsun makina mükemmel hiç bir sorun yok win 8 alısınca win 7 den daha iyi metro arayüze istediğin programı koy tek seferde aç baslat menüsünden cok daha kullanıslı kesinlikle windows 8 le tavsiye ederim

Teşekkürler, ben de haftasonu almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

vatan computer bu hafta sonu indirime girer mi acaba ?

• Şu çift ekran kartı olayı hayatımda gördüğüm en rezalet ultra gereksiz bi teknoloji, sorun çıkarmaktan başka birşeye yaramıyor

2. ekran kartını nasıl devre dışı bırakabiliriz tamamen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkyy

quote:

quote:

quote:

vatan computer bu hafta sonu indirime girer mi acaba ?

Aralıksız her h.sonu yapıyorlar %99 gelir merak etme.

• Arkadaşlar hafta sonu bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara soruyorum net olarak bu notebook alınır mı? Yok alma derseniz bu fiyata aynı özelliklerde hangi notebook önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefo3

Arkadaşlar hafta sonu bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara soruyorum net olarak bu notebook alınır mı? Yok alma derseniz bu fiyata aynı özelliklerde hangi notebook önerirsiniz?

Bu fiyat aralığında daha iyi ekran kartlı laptop yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefo3

Arkadaşlar hafta sonu bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara soruyorum net olarak bu notebook alınır mı? Yok alma derseniz bu fiyata aynı özelliklerde hangi notebook önerirsiniz?

bende çok araştırdım eğer oyun oynarım dersen bundan iyisi yok bu fiyata yok ben oyun oynamam dersen z580 de işini görür 3. günüm su ana kadar cok memnunum tek sorunum bilgisayar cok sessiz çalıstıgı için harddiskin sesi duyuluo işlem yaparken:D
  • Dell 5521 araştırıyordum bunu z500 farkettim.Şimdi bunu araştırıyorum.Oyun oynarken ve normal kullanımda ısınma durumları nasıl?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • arkadaşlar ara sıra belirtmemde fayda var, ekran kartı çok önemli bi nokta ve piyasada yıllardır klasik gt630m li ve son 3 5 aydır yine klasik gt 635mli nvidia takılı laptoplar veya klasik amd hd 7670m olan sistemlerle asla kıyaslamayın ki

bu klasik toplamalar bile 1400 1500 arası satılırken bazılarının dediği gibi yok piyasa genıslıcek yok oyle daha iyi sistemler toplanacak daha iyi kartlar bu fiyatlara falan düşer vs bu kadar büyütmeyin bu z500 ü diyenlere asla aldanmayın ve canınızı sıkmayın.

1500 tlye haftasonu indirimiyle vatanda kesınlıkle olur bu fiyat verılırmı diye dusunmeden.

dediğim gibi klasık gt 630m ve 635m veya hd 7670m amd li konfigurasyonlar bile 1500 1600 tlden satılırken

z500 gt645m ile bu fiyatlara (1450 - 1550 - 1600 ) aralıgında laptop almak isteyenler için bulunmaz fırsattır.

şu an 1770 tl fakat her haftasonu klasik %25 olayı ile vatanda 1500 tl civarı olacaktır bu hep boyle olmustur olmaktadır. (bende bekliyorum haftasonunu izmirdeyım ve işin uzmanı olarak yazmaktayım) saygılar sevgiler.

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

Almayı düşünüyorum ancak pil sökülmüyor sanırım doğru mu?

Bataryanın ömrü çok çabuk tükenmez mi bu şekilde?

Alanlar + ve - lerine yazabilir mi?
  • Vatan Computer cuma günü web'e özel indirime ne zaman girer bilgisi olan var mı ??
  • Üstadlar cumartesi günü birini almak zorundayım bi yardımcı olursak :)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8631

Not: Inventor-fluid gibi programları sık kullanıyorum o yüzden asus daha makul geliyor i7 vs, ama oyun da oynarım hani GT 645 az degil şimdi...

Şimdiden teşekkürler

• vatanda indirime girdi şuanda 1445TL ye düşmüş
  • pcdepo yu bekliyeceğim ben
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.