Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

pcdepo yu bekliyeceğim ben

bnce bekleme freedos gelse bile anca vatanın %25 indirmli fiyatı civarlarda olur pcdepodaki fiyat temsili yani daha yüksek olacak
  • pc depo da taksit olayı sıkıntı
  • Arkadaş tam da içime sine sine Asus ta karar kılmıştım oldu mu bu şimdi Vatan
  • Ya arkadaşlar şimdi bu notebook a format atmak sıkıntılı mı değil mi birisi yardım etsin ona gore alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

Ya arkadaşlar şimdi bu notebook a format atmak sıkıntılı mı değil mi birisi yardım etsin ona gore alacağım

Anlamadım ne gibi bir sıkıntı olacak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Ya arkadaşlar şimdi bu notebook a format atmak sıkıntılı mı değil mi birisi yardım etsin ona gore alacağım

Bios gömülü gibi birsey varmis format için servise gondermen gerekiyor dediler bana forumda

• quote:

quote:

quote:

Bios gömülü gibi birsey varmis format için servise gondermen gerekiyor dediler bana forumda

Olmadı bu
    Ben birkaç ayda bir formatlarım nasıl olacak simdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olmadı bu

Biosa gömülü olarak geliyor key ama lenovo bu yıldan itibaren 1 kereye mahsus recovery dvd lerini ücretsiz olarak yolluyor telefon açıp isterseniz endişe etmeyin

• Az önce sipariş verdim havale ile 1.436.43 TL ye geldi
  • arkadaslar bugun z500 siparis vericem de aklıma takılan bikaç şey var. Ekran kartına geçiş sırasında sorun yaşanıyomuş + arkadas hitman oyununda yuksek ve ultra ayarlarda kasmalar olduğunun yazmış gt 630m de bile sorunsuz oynanıyor. Bataryası gömülü şekildeymiş ne yani çıkaramıyomuyuz :S. Birde format atılmama sorunu ile driver sorunları varmış :S hakkında 1 ton şey yazılmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanlar3594

arkadaslar bugun z500 siparis vericem de aklıma takılan bikaç şey var. Ekran kartına geçiş sırasında sorun yaşanıyomuş + arkadas hitman oyununda yuksek ve ultra ayarlarda kasmalar olduğunun yazmış gt 630m de bile sorunsuz oynanıyor. Bataryası gömülü şekildeymiş ne yani çıkaramıyomuyuz :S. Birde format atılmama sorunu ile driver sorunları varmış :S hakkında 1 ton şey yazılmış .

Ekran kartına geçişte sıkıntı yaşamadım hiç artık bütün markalarda çift ekran kartı var bu lenovo ya özgü bir durum değil far cry 3 te ultra ayarlarda oynuyorum sorun yok hitman de de olmaz çnkü daha düşük modellerde sorunusuz oynanıo dedğiniz gbi batarya gömülü evet ama bu bir sorun değil asıl bataryayı çıkarıp korumak yanlıs aslında bataryan doldugu zaman ztn pc nin bataryayla alakası kalmıo direk prizden çalısıo bence gömülü olması daha iyi çünkü bataryayı çıkarıp kullanmak batarya ömrünü korumak değil format sorunu bilmem biyosa gömülü diyorlar key için dogru olabilir win 8 le birlikte bütün markalarda bu boyle ama format atmak yerine one key recoverry ile recovery yapabilrsin herhangi bir drver sorunuylada karsılasmadım alacak arkadaslara hayırlı olsun ben memnunum ama herkezin pc den beklentesi farklı ben bu fiyata daha iisi yok diorum kmsede bu fiyata bna daha iiisini gösteremez bence kacırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oncuozkan -- 18 Ocak 2013; 13:52:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

quote:

quote:

quote:

Olmadı bu

Biosa gömülü olarak geliyor key ama lenovo bu yıldan itibaren 1 kereye mahsus recovery dvd lerini ücretsiz olarak yolluyor telefon açıp isterseniz endişe etmeyin

Arkadaşlar son yazılanlar içimi ferahlatti pcyi vatandan bugün siparis ettim 10gun kargo süresi var denildi bu vatanın gonderdigi e mail i nasil yanitlayacagiz kimlik vs diyor onu nasıl yapacaz anlayamadım

• arkadaşlar bu vatanın kampanyası ne zamana kadar. bugünemi mahsus yoksa cumartesi pazar dahilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smooth.Captain -- 18 Ocak 2013; 16:48:29 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Konunun büyük kısmını okudum ama tamımaına bakamadım, o nedenle daha önce yazıldıysa özür diliyorum. Z500 hakkında merak ettiğim; donanım değişikliği için kolay ulaşılabilir bir kapak göremedim fotoğraflarda, ram veya ssd'yi nasıl takabiliriz. Format atılamıyor mu? Yani crackli bir win7 kurup kullanamz mıyız? Lenovoz z580'e göre kasası ince olduğundan z580'den daha çok ısınır mı? Bu hafta laptop alacağım ya novadan freedos z580 alacağım, yada eğer z500 bu fiyatına rağmen gerçekten z580'den daha iyiyse onu alacağım. Ama elimde ssd var onu nasıl takabilirim diye düşünüyorum. Sorularıma cevap bulanlara şimdiden teşekkür ettim.
  • arkadaşlar z500 vatanda 1436 liraya inmiş cuma cumartesi pazar kaçırmayın derim 300 lira birden indirdiler düne kadar 1770 tl idi.

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63848
  • alacak arkadaslar cumartesiden alsın,cunku bugun vatan lenovo yetkilisi yıne sınırlı sayıda geldıgını ve pazar gunune kalacagını dusunmedıgını soyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

quote:

Orijinalden alıntı: yamanlar3594

arkadaslar bugun z500 siparis vericem de aklıma takılan bikaç şey var. Ekran kartına geçiş sırasında sorun yaşanıyomuş + arkadas hitman oyununda yuksek ve ultra ayarlarda kasmalar olduğunun yazmış gt 630m de bile sorunsuz oynanıyor. Bataryası gömülü şekildeymiş ne yani çıkaramıyomuyuz :S. Birde format atılmama sorunu ile driver sorunları varmış :S hakkında 1 ton şey yazılmış .

Ekran kartına geçişte sıkıntı yaşamadım hiç artık bütün markalarda çift ekran kartı var bu lenovo ya özgü bir durum değil far cry 3 te ultra ayarlarda oynuyorum sorun yok hitman de de olmaz çnkü daha düşük modellerde sorunusuz oynanıo dedğiniz gbi batarya gömülü evet ama bu bir sorun değil asıl bataryayı çıkarıp korumak yanlıs aslında bataryan doldugu zaman ztn pc nin bataryayla alakası kalmıo direk prizden çalısıo bence gömülü olması daha iyi çünkü bataryayı çıkarıp kullanmak batarya ömrünü korumak değil format sorunu bilmem biyosa gömülü diyorlar key için dogru olabilir win 8 le birlikte bütün markalarda bu boyle ama format atmak yerine one key recoverry ile recovery yapabilrsin herhangi bir drver sorunuylada karsılasmadım alacak arkadaslara hayırlı olsun ben memnunum ama herkezin pc den beklentesi farklı ben bu fiyata daha iisi yok diorum kmsede bu fiyata bna daha iiisini gösteremez bence kacırmayın

Şimdi tam alayım diyordum yine kararsız kaldım.Bende 6-7 ayda bir format atarım.Hatta farklı sistemler kurardım.Şimdi alacağım hiç format atmadan 5 sene kullanmaya çalışacağım?

Bir de recovery CD'sini niye arayıp isteyeyim yanında vermiyorlar mı?

Ürün kullanıcııları karar vermeme yardım ederse sevinirim.

3 mb önbellek sorun yaratıyor mu?

2007 model bilgisayım bile 4 mb önbellek,2012 üretimi bir ürünün 3 olması gerçekten garip.Batarya ömrü nekadar birde?

Alıp en az 3-4 sene sorunsuz kullanacaksam alayım diyorum yoksa yıllardır vazgeçmediğim Toshiba ya da bir Sony ,Asus bakacağım ama performanslı bir Asus ya da Sony çok pahalı.Toshiba'da da bu fiyatlara bu ayarda makine görmedim görsem alırım.

• vatan bunu daha önce 1350 ye sattı kar etti,şimdi 1450 ye satıyor kar ediyor,bu pc her halükarda pc depo benzeri sitelerde fredos 1350 ye düşer diye tahmin ediyorum.
  • Format sorunu sadece lisanslı Win 8 yuklemedemi key sorun oluyor yoksa win7 yuklerken sıkıntı cıkarırmı bir arkadaş cevap verirse çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.