Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayı iade etmediler mi ki sana ? Kredi kartından almamışmıydın ?
  • kredi kartıyla aldım ama kontrol etmedim para geldi mi diye :}
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

ARKADAŞLAR COUNTER STRİKE ve STEAM GT635 ile çalışmıyor ne yazık ki , sadece hd4000 ile çalışıyorlar , STEAM KULLANIP EKRAN KARTI sorunu yaşayan var mı , acaba .

Yanlışın var bende z500 ü dün aldım bugün steam Cs 1.6 ve Steam Cs:Go yükledim ikisindede sorun yok gayet güzel çalışıyor ekran kartı ayarlarını güzel yaparsan sabit 100 fps ile canavar gibi oluyor makine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Orijinalden alıntı: seco4

haftasonu vatandan alan arkadaşlar driverları güncellemeye gerek var mı baktınız mı??
    bide ben lenovo türkiye sitesine kaydettim cihazı ama garanti kontrolü için başka siteye yönlendiriyo ve grantisini göremiyorum...

???

Driverlarını güncellemedim. Hatta nvidia ekran kartını güncelleştirmek istedim ama güncelleştirmedi. Güncelleştirme yok diye bir uyarı çıktı.
    Lenovo Türkiye sitesine henüz kayıt ettirmedim.
  • quote:

Bizim amca oğluda alacaktı yarın. Vatan'ın sitesinde şuan yok pc nasıl olacak beyler ? Yakında gelirmi yeniden stoklara ?
    Ayrıca bu fiyatlarda başka laptop varmı önereceğiniz ?

Ben özellikle mat ekran istediğim için Teknosa'nın hafta sonu indiriminden 1459 liraya SAMSUNG NP350V5C-S0ETR aldım 3 gün önce..
    Alüminyum kasa, özellik olarak da iyi..

http://www.teknosa.com.tr/urunler/125032364/samsung-np350v5c-s0etr-notebook

• o kadar lenovo z500 konuşup gidip masaüstü toplamam da enteresan oldu ahahaha

bütçem kısıtlıydı o yüzden bu bütçeyle toplayabileceğim en iyi sistemi toplamaya çalıştım:

intel i5 3570 3.4 ghz(oc falan yapmicam o yüzden 3570k almadım)
    sapphire hd 7850 1 gb ddr5 256bit
    4 gb kingston 1600 mhz
    500 gb toshiba 7200 rpm
    oldukça iyi bir işlemci soğutucu (markasını unuttum)
    23' 3d full hd hdmi monitör
    wireless klavye+mouse
    cooler master 600w pencereli kasa
    bütün bunları gayet iyi bir şekilde destekleyen modeli iyi bir anakart (gigabyte marka modelini unuttum)

=1.880 lira

ne kadar iyi olursa olsun laptop'ta rahat oyun oynayamayacağımı düşündüm ve vatan'daki indirimden faydalanaıp bu kasayı topladım.

ram sonradan alınması ve takılması kolay bi zımbırtı olduğu için maddi durumlar sebebiyle şimdilik 4gb aldım. param olunca bi 4 daha takarım. harddisk konusunda da 500'ün yeterli olucağını düşünüorum. harici disklerin popüler hale geldiği bi dünyada sabit diskin çok elzem olacağını düşünmedim. çok lazım olursa bi harici alırım.

lenovo z500 alan arkadaşlarıma hayırlı olsun. sevgiler, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

hocam power management derken ayri bir program var sandim.guc yonetimi olarak gecer ben turkce kullaniyorum.manuel olarak elle mi ayarlamak lazim bir ayari.cunku orada vardi oyle birseyler..

orada var, ilk tıklamada kendi sorup kuruyor sanırım.... pillle çok ve uzun uzun kullanmayacağınız zamanlarda pili sadece %60 şarjda tutuyor sanırım.. (%60 şarj sizi pile alınca 3 saat idare eder.. ) pilin uzun vade ömrü için çok yararlı...

samsunglarda da %80 şarj modu var mesela..

pil %100 dolu olarak beklediğinde her yıl %20 ömrünü tüketir
    pil %40 ile beklediğinde her yıl %4 ömrünü tüketir...

hocam bugun ekran kapali sekildeyken bir baktim sag ve sol menteselerden biri tam ortalanmis yuvasinda digeri yuvanin sagina yapismis solu bos.diger arkadaskar bir baksinlarda ona gore normal mi anlayim.foto aticam birazdan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam dostum z500 aldım ilk gün win7 kurdum ve sorun yaşadım sonra servise gönderdim değişim onayı geldi dedi. soruna gelecek olursam. cd den boot seçeneği var bunun için yapman gereken pc kapalıyken sol tarafta küçük bir tuş var ona bas ve sonra bios a gir ardından boot seçeneklerinde bir kısım var IPv4 ve IPv6 dan boot a ayaralı şekilde duruyor onu değiştirirsen boot u hdd cdrom usb vs ayarlayabilirsin.

kolay gelsin
  • quote:

quote:

hocam bugun ekran kapali sekildeyken bir baktim sag ve sol menteselerden biri tam ortalanmis yuvasinda digeri yuvanin sagina yapismis solu bos.diger arkadaskar bir baksinlarda ona gore normal mi anlayim.foto aticam birazdan..

• sıkıntı yaratacak bir şey değil ama içine sinmediyse servisine gönder rapor al aldığın yere ver değiştirsinler...
  • Hocam biz 3 adet aldık ve bir tanesinde hdd sürekli çalışıyordu ve sinir bozucu bir ses , dün götürüp servise gösterdik , değişim yapıldı , servise bakan arkadaş ve görevliler çok iyiler sorun çıkartmıyorlar , hiç bir sorun yoksa bile MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ deyip değiştiriyorlar .Karşılaştırmak istediğin yerler varsa bzde ki bilgisayarlar ile kıyaslarız sorun varsa götürüp değiştirebilirsin , şuan z500 sadece ANKARA karum ve söğütözü mağazasında mevcut .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

Hocam biz 3 adet aldık ve bir tanesinde hdd sürekli çalışıyordu ve sinir bozucu bir ses , dün götürüp servise gösterdik , değişim yapıldı , servise bakan arkadaş ve görevliler çok iyiler sorun çıkartmıyorlar , hiç bir sorun yoksa bile MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ deyip değiştiriyorlar .Karşılaştırmak istediğin yerler varsa bzde ki bilgisayarlar ile kıyaslarız sorun varsa götürüp değiştirebilirsin , şuan z500 sadece ANKARA karum ve söğütözü mağazasında mevcut .

Sizdekiler nasıl bir karşılaştıralım valla sinir oldum şimdi.

vatan'a gidip değiştirin diyeceğim şimdi,foto atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

sıkıntı yaratacak bir şey değil ama içine sinmediyse servisine gönder rapor al aldığın yere ver değiştirsinler...

Hocam normal mi diğer cihazlar hepsi mi böyle onu anlasam ona göre hareket edeceğim.İlk haftadan ben böyle bir şey yapamayacağıma göre ya üretim hatası ya da alayı böyle cihazların.
  • Bende bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.Menteşe olarak baktım ama bende böyle bir durum yok herşey normal gözüküyo isterseniz ğer akşam bir resim çekip koyayım karşılaştırın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

sıkıntı yaratacak bir şey değil ama içine sinmediyse servisine gönder rapor al aldığın yere ver değiştirsinler...

Hocam normal mi diğer cihazlar hepsi mi böyle onu anlasam ona göre hareket edeceğim.İlk haftadan ben böyle bir şey yapamayacağıma göre ya üretim hatası ya da alayı böyle cihazların.

çoğu lenovo modelinde bu sorun olabiliyor menteşeleri çok dandik çünkü
    kullanımda sıkıntı yoksa bence uğraşmayın diğer türlü vatan ın değişim yapacağını zannetmiyorum
  • arkadaşlar pcye pes13 yükledim bilgisayara hiç sıkıntı yok tek bir takılma olmadı ama fanın olduğu yerde aşırı bir ısınma oldu acaba fan ayarı falan var da ben mi bulamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

Bence merak edilecek birşey yok. Benimkide aşağı yukarı seninkine benziyor. Kapağı açıp kapatırken herhangi bir sıkıntı yoksa problem yok demektir.

Hatta bende birde lenovo y570 var az önce onada baktım. ondada menteşenin birinde dediğin gibi az bir açıklık var. Aşağı yukarı bir senedir kullanıyorum menteşede gevşeme veya bozulma olmadı.

• quote:

quote:

quote:

benimkide öyle

• z500ü alan arkadaşlarımız artık oyunlardaki ısınma, ssd takanlar ssd performansları vb. detaylı araştırmalarını eklerlerse bizim için çok faydalı olur. Win7 kuranlar ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Karşılaştığınız sorunları düzeltebildiniz mi? Halen devam eden sorunlar hangileri? Pil ömrü normal ve multimedya ağırlıklı kullanımda ne durumda? İnceleme konusu diye geçiyor ama 10. sayfaya gelinmiş elle tutulur bir bilgi yok. Gerçek bir değerlendirme yazsın biri rica ediyorum.
  • yaa arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracağım bu pc ye kurulum yaparken abimin msn yi kaydettik her şey onun oldu skype bile onun adına açılıyor bu nasıl bir iştir değiştiremiyorumda bunun bir yolu yokmudur ben asıl kullanıcıyı nasıl değiştireceğim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.