Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feckless

Bende bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.Menteşe olarak baktım ama bende böyle bir durum yok herşey normal gözüküyo isterseniz ğer akşam bir resim çekip koyayım karşılaştırın

hocam benim cektigim sekilde foto atar misiniz ?

degisime gitsem,direk degistitirler mi yoksa bir hafta filan bekler miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kusura bakmayın ancak gelebildim benim ki aynı sizin fotolarda ki gibi , galiba yapı olarak öyleler , özellikle incelemedim aynısı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

hocam kusura bakmayın ancak gelebildim benim ki aynı sizin fotolarda ki gibi , galiba yapı olarak öyleler , özellikle incelemedim aynısı .

Montaj hatası demek ki,artık makinanın kalibrasyonu mu bozuktu elin çinlisinin eli mi titredi nolduysa çoğumuzun makina böyle galiba.

Benimki düzgün diyen varsa foto atsın birde ona bakalım.
  • Konu başlığında incelemesini yaptığım bilgisayarda bu konuda herhangi bir anormalli yok. Gayet normal ve eşit aralıklı duruyor.

Lenovo Z500 İnceleme

Lenovo Z500 İnceleme

Lenovo Z500 İnceleme

Lenovo Z500 İnceleme

Lenovo Z500 İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: KLLAXON

z500ü alan arkadaşlarımız artık oyunlardaki ısınma, ssd takanlar ssd performansları vb. detaylı araştırmalarını eklerlerse bizim için çok faydalı olur. Win7 kuranlar ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Karşılaştığınız sorunları düzeltebildiniz mi? Halen devam eden sorunlar hangileri? Pil ömrü normal ve multimedya ağırlıklı kullanımda ne durumda? İnceleme konusu diye geçiyor ama 10. sayfaya gelinmiş elle tutulur bir bilgi yok. Gerçek bir değerlendirme yazsın biri rica ediyorum.

Arkadaşım elle tutulur olması istediğin bilgiye bağlı.Ben incelememde objektif olarak bahsettim pcden.Geri kalan her şey göreceli.Eğer Far Cry ,Crysis 3 tarzı oyunlar oynuyor olsam incelememde onlarda yer alacaktı fakat oynamadığım oyunu da sırf buraya eklemek için yüklemedim mesela. Pil ömrü demişsin o kadar göreceli bir şey ki. Kendi adıma konuşayım pcde yediğim her haltta ben bakmıyorum ki pil ömrüne buraya yazayım.Normal şekilde (Arkaplanda herşey kapalı HDD'nin 750 GB ı dolu) 4 saat gidiyor.Sadece internet kullanımında. Sen kullanırsın 2 saat bile gitmeyebilir. İnternette ne yaptığına,ekran parlakılığına,modeme olan uzaklığına,arkaplanda açık programlarına,HDD in doluluk oranına ve bunun gibi yüzlerce nedene bağlı bir durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrixod

Konu başlığında incelemesini yaptığım bilgisayarda bu konuda herhangi bir anormalli yok. Gayet normal ve eşit aralıklı duruyor.

Sizinki düzgün gayet bizdekiler sorunlu..

Değişime götürsem bunu bahane ederek değiştirirler mi acaba? İleride sorun yapmayacaksa sorun yok ama risk barındırıyorsa değiştirmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

yaa arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracağım bu pc ye kurulum yaparken abimin msn yi kaydettik her şey onun oldu skype bile onun adına açılıyor bu nasıl bir iştir değiştiremiyorumda bunun bir yolu yokmudur ben asıl kullanıcıyı nasıl değiştireceğim

recovery yapacaksın,
    tekrar ilk açılıştada mail adresi falan gir diyen yere de "geç" diyecen olacak bitecek.

bu arada nova da şuan 1467 tl ye düşmüş alacak olanların dikkatine..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

• quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

yaa arkadaşlar birisi yardım etsin çıldıracağım bu pc ye kurulum yaparken abimin msn yi kaydettik her şey onun oldu skype bile onun adına açılıyor bu nasıl bir iştir değiştiremiyorumda bunun bir yolu yokmudur ben asıl kullanıcıyı nasıl değiştireceğim

recovery yapacaksın,
    tekrar ilk açılıştada mail adresi falan gir diyen yere de "geç" diyecen olacak bitecek.

bu arada nova da şuan 1467 tl ye düşmüş alacak olanların dikkatine..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

biraz daha açabilir miyiz acaba nerden nasıl yapacağım ve şu ana kadar yüklediklerim gidecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

quote:

Konu başlığında incelemesini yaptığım bilgisayarda bu konuda herhangi bir anormalli yok. Gayet normal ve eşit aralıklı duruyor.

Değişime götürsem bunu bahane ederek değiştirirler mi acaba? İleride sorun yapmayacaksa sorun yok ama risk barındırıyorsa değiştirmek gerekir.

Değişeceklerini pek sanmıyorum.Türk aklı " açılmasında problem yoksa kullanın bir şey yapamayız" diyeceklerdir diye tahmin ediyorum. Şu an problem olmaz belki fark bile hissetmezsiniz ama bu şekilde bir süre sonra menteşelere dengesiz yük bindiğinden dolayı malzeme yorulacaktır. İlerde kapağı kaldırırken kasıntı yapacaktır.Bu durum hiç hoş değil.Bence ortada mühendislik hatası var .Geri toplamalık bir durum bence...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

quote:

Değişeceklerini pek sanmıyorum.Türk aklı " açılmasında problem yoksa kullanın bir şey yapamayız" diyeceklerdir diye tahmin ediyorum. Şu an problem olmaz belki fark bile hissetmezsiniz ama bu şekilde bir süre sonra menteşelere dengesiz yük bindiğinden dolayı malzeme yorulacaktır. İlerde kapağı kaldırırken kasıntı yapacaktır.Bu durum hiç hoş değil.Bence ortada mühendislik hatası var .Geri toplamalık bir durum bence...

Yarin lenovoya fotolarla birlikte bir mail atayim.hem globale hem tr lenovoya simdi mobildeyim zor olur.

Bastirsam degistiririm gibi,is tuketici hakem heyeti ya da benzeri yere duserse ve elime belge gecerse ihtarname cekerim ama surec uzun en az bir ayimi alir ve ugrastirir.

• arkadaşlar bir sorum olacak işlem yaparken benim pc de hard diskin sesi biraz fazla gibi geldi gıcık bi ses yapıyor sizde de duyuluyor mu?
  • menteşe benimde öyle sıkıntı olmaz bence
  • Arkadaşlar benim cihaz da böyle. aynı menteşenin biri biraz kenarda . Bugun forum istanbul vatanda da baktım ordaki cihaz da aynı böyleydı bı sorun cıkacagını sanmıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Arkadaşlar benim cihaz da böyle. aynı menteşenin biri biraz kenarda . Bugun forum istanbul vatanda da baktım ordaki cihaz da aynı böyleydı bı sorun cıkacagını sanmıyorum .

sorun olmayacağını kimse garanti edemez.hiç laptop içi açtınız mı bilmiyorum ama bu tür dengesiz baskılar ekran önünde ki plastiğin kırılmasına sebep olacaktır ilerde. Laptopunuzun Z500 yazan kısmının 2 cm ilerisi ve karşıda ki simeriği risk altında yani.
  • doğrudur teknik olarak bilmiyorum o zaman ne yapalım hepimiz değişelim mi yani değişmek mi gerek ? Bu arada arkadaşlar bu pil ayarlarını tam olarak yazar mısınız rica etsem . Yazdıklarınızı okudum ama biraz karışık geldi.
  • quote:

Arkadaşım elle tutulur olması istediğin bilgiye bağlı.Ben incelememde objektif olarak bahsettim pcden.Geri kalan her şey göreceli.Eğer Far Cry ,Crysis 3 tarzı oyunlar oynuyor olsam incelememde onlarda yer alacaktı fakat oynamadığım oyunu da sırf buraya eklemek için yüklemedim mesela. Pil ömrü demişsin o kadar göreceli bir şey ki. Kendi adıma konuşayım pcde yediğim her haltta ben bakmıyorum ki pil ömrüne buraya yazayım.Normal şekilde (Arkaplanda herşey kapalı HDD'nin 750 GB ı dolu) 4 saat gidiyor.Sadece internet kullanımında. Sen kullanırsın 2 saat bile gitmeyebilir. İnternette ne yaptığına,ekran parlakılığına,modeme olan uzaklığına,arkaplanda açık programlarına,HDD in doluluk oranına ve bunun gibi yüzlerce nedene bağlı bir durum bu.

Dostum konuyu sen başlattın diye sadece sana yönelik yazmadım. Ben ve bnm gibi bu notebook'u almak isteyen ama kafasında soru işareti olan insanlar var ve Türkiye'de bu notebookun incelemesini yapan bir mecra yok. Donanımhaber forumun diğer forumlardan farkı çoğu üyesinin teknik anlamda gerçekten bilgili oluşudur. Buna güvenerek birçok insan buradan tavsiye alıyor ve binlerce liralık ürün alıyor. Forumda da okuyoruz onlarca kişi notebook'u yaklaşık 2 aydır kullanıyor. Buna rağmen bu forumda bile şu notebookun doyurucu bir incelemesi olmaması beni kitliyor. Benim aklımda bir ay önce z580 vardı ama bu hafta noteebok alacakken bu model aklımı karıştırdı. Vatanda gördüm, inceledim ama kafamdaki; inceliğinden dolayı ısınır mı, win7 kursak driver sıkıntısı yaşanır mı, yekpare kapağı açsak ne ile kaşılaşacağız, ssd takılır mı, pilin çıkmaması ileride ne tür problemler yaratır, pilin ufak olması kullanım süresini ne kadar kısaltır vb. sorular nedeniyle o fiyatına rağmen almadan döndüm. Bu soruların yanıtını bilerek gtseydm ya z500ü alırdım yada z580i novadan freedos alıp keyfime bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

arkadaşlar bir sorum olacak işlem yaparken benim pc de hard diskin sesi biraz fazla gibi geldi gıcık bi ses yapıyor sizde de duyuluyor mu?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

menteşe benimde öyle sıkıntı olmaz bence

konu sahibi de sorun yaratir diyor bir iki mesaj ustte.

vatandan alinan cihazlarin cogu boyle galiba.iki hafta yogunum sonrasinda vatanla konusurum ciddi bir sorun varsa ortada menteselerden kaynakli.

• Lenovo z500 almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım nedense laptop bir türlü içime sinmedi almaya kalktığımda da stokta kalmadı bir ugursuzluk var diye düşünüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

Lenovo z500 almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım nedense laptop bir türlü içime sinmedi almaya kalktığımda da stokta kalmadı bir ugursuzluk var diye düşünüyorum :D

Kafana takılan nedir dostum? Bende z500 ile z580 arasında kararsızım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.