İşlemci Tipi : AMD A-Series Işlemci : 4600M İşlemci Hızı : 2.30 GHz İşlemci Aralığı (GHz) : 2.20 ile 2.40 Arası Işlemci Cache : 4MB L3 Bellek (Ram) : 8 GB Bellek Tipi : DDR3 Bellek Hızı : Maximum Bellek : 16 Gb Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Aralığı (inç) : 15 Civarı Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ekran Kartı : AMD Radeon HD 7670M Ekran Kartı : 1 GB Harici Disk Kapasitesi : 1 TB Disk Aralığı (GB) : 640 GB ve Daha Büyük Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm İşletim Sistemi : Windows 8 Bluetooth : Var Wireless : Wireless 802.11b/g/n HDMI : Var Ethernet : Gigabit Ethernet Dahili Kamera : Var Numerik Klavye : Var Optik Sürücü : DVD Double Layer Usb Sayısı : 3xUsb 3.0 + 1xUsb 2.0 Yüz Tanıma : Yok Parmak İzi Okuyucu : Var Pil Süresi : 6 Hücreli Ağırlık : 2.45 Kg
LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5
İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.6 GHz İşlemci Numarası 3230M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT645M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.6 inch Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0 İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD±RW Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera Monitör Tipi LED
Normal kullanım için sizce hangisi?
hp nin genel olarak ısınma problemi aşırı şekilde olduğu söyleniyor, z500 de ise aliminyum kasanın avantajı var ısınmaya normal kullanımda rastlamazsınız.
Envy nin kasa görüntüsü mükemmel, eğer oyun oynanmayacak ve pc yükte pek kullanılmayacaksa envy sorun çıkartmaz.
Envy ile oyun oynayacaksanız kışa soba almanıza gerek yok
Bende bu ikilemdeydim z500 ü listemde bir üste taşıdım
Oyun ağırlıklı kullanacaksan, z500 biraz daha yerinde seçim olur. Ekran kartı ve işlemcisi biraz daha yüksek çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme