Şimdi Ara

Lenovo Z500'ü soğutur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Lenovo Z500 modelini almayı planlıyorum.Elimde Kumtel marka fanlı ısıtıcı var.Bu ısıtıcının soğutma özelliğide var ve ben Z500'ü aldığımda bu ısıtıcıyı notebook soğutucusu olarak kullanmak istiyorum.Notebook'u soğutabilir mi bu alet ?

Lenovo Z500'ü soğutur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen . -- 21 Ağustos 2013; 0:45:41 >

• z500 için en ideali aslında klima takmak altına ama bu da idare eder diye düşünüyorum.
  • Beyin bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Beyin bedava.

Şaka yapmassaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem laptop un ısınma sorunu var diyorsun hem de hala satın alma niyetindesin dertsiz başına dert açmak bu olsa gerek.
  • ısınma olayı biraz şans işi
  • bende vardı. ısınma hiç yoktu. sadece oyunlarda ısınıyordu biraz(crysis , cod)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isınma hiç yoktu nasıl oluyor anlamıyorum kaç derecede çalışıyor senin bilgisayar kime sorsam 50 60 arası diyor, sen yok diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

Isınma hiç yoktu nasıl oluyor anlamıyorum kaç derecede çalışıyor senin bilgisayar kime sorsam 50 60 arası diyor, sen yok diyorsun.

Bazı arkadaşlar ısınmaya kasa sıcaklığı olarak bakıyorlar. Klavye sıcaksa ısınıyordur mantığı. Bu ince bir bilgisayar için genelde doğru kasa ısınıyorsa muhtemelen bileşenlerde ısınmıştır ama kalın kasalı laptoplarda klavye ye sıcaklık geçmiyor ısınıp ısınmadığını anlamıyorlar.
  • Bende var z500 sogutucusuz nfsmw2 max deger 65' speedfan la ölçtüm. kendim fan yaptım pcninkini söküp 60 a düstü 1 Ila 2 saat oyun ardından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    PC ninkini söküp kendin fanmı yaptın ss koyabilirmisin merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.