Şimdi Ara

lenovo z510 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım laptop alacak 1400 tl civarı bütçesi var
    lenovo z510 buldum pcdepo.com da. ama bazı sitelerde hatta kendi sitesinde bile aynı modelin aynı özellikteki bilgisayarın farklı fiyatlarda satıldığını gördüm neden böyle bir fark var? bu linkteki alınır mı? şimdiden teşekkür ederim.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook

• Oyun oynamayacaksa alınabilir çünkü ekran kartı 64 bit

• yunuki kullanıcısına yanıt
    hocam biraz araştırdım da pek fark yok 128bit le arasında. testlerde falan hemen hemen eşit çıkıyor.
  • macellan83 M kullanıcısına yanıt
    hocam asus iyi görünüyor ona da bakayım bir. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casfort

hocam asus iyi görünüyor ona da bakayım bir. teşekkürler.

asusu tavsiye ederim.
    kasası çok şık
  • quote:

hocam biraz araştırdım da pek fark yok 128bit le arasında. testlerde falan hemen hemen eşit çıkıyor.

Hocam bendede 64 bitlik gt740 m var oyunlarda 128 bitlik ekran kartlarına göre fark oluyor azda olsa ama az .D
  • notebookcheck e göre bunu söylediysen yanılıyorsun .ordaki gt740 128bit olan.

hp probook 450 g1 i5 4200m işlemci amd radeon hd8750m laptop var 1450 civarı tavsiye ederim .hp probooklarda ısınma sorunuda olmuyor.forumdan birine sordum max 70 derece oluyor dedi oyunlarda
  • 64bit olabilir ama o fiyata daha performanslı bir oyun bilgisayarı satılmıyor.
  • 64 bit veya 128 bit olayına takılmayın bence GT740m ekran kartı ile rahat rahat oyun oynayabilirsiniz.
  • Kesinlikle katiliyorum crysis 3 medium ayarlarda 30 FPS veriyor bence gayet iyi GT 740 m 64 bit olmasına rağmen iyi isler çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun düşkünü değilse alınabilir. Pes fifa gibi oyunları 3 sene boyunca sıkıntısız oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım laptop alacak 1400 tl civarı bütçesi var
    lenovo z510 buldum pcdepo.com da. ama bazı sitelerde hatta kendi sitesinde bile aynı modelin aynı özellikteki bilgisayarın farklı fiyatlarda satıldığını gördüm neden böyle bir fark var? bu linkteki alınır mı? şimdiden teşekkür ederim.

Alınır güzel ürün

• quote:

merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım laptop alacak 1400 tl civarı bütçesi var

Bende aynısından var. Günlük kullanım için çok iyi ama oyun için düşük seviye bi laptop. Single Player olarak bütün oyunları rahatça oynatıyor ama online ve multiplayer modunda oynamak işkence. ( Bf4 , Bf Bad Company 2. )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.