Şimdi Ara

Lenovo Z510 & Dell 7537 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: demirer1

Bu iki bilgisayar arasında tercih zor ancak büyük bir iyilik yapıp karar verme zahmetinden kurtarmışlar. 4200 Stokta yok. Marş marş 4210 CPU

performans olarak tabi ki 4200u dan daha iyidir. öyle değil midir?
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Sayılır. 4210 %23 daha düşük enerji harcıyor. Bu da daha uzun pil süresi ve kullanım demek. Buna karşılık daha düşük frekansta çalışıyor Bu da eğer yüksek CPU gerektiren iş yapacaksanız biraz daha performansı düşük demek. Ben kesin 4210 tercih ederdim, ama eğer işim CAD kullanmak ise ve I5 alacaksam 4200m alırdım.
    http://www.cpu-world.com/Compare/848/Intel_Core_i5_Mobile_i5-4200U_vs_Intel_Core_i5_Mobile_i5-4210Y.html
  • demirer1 kullanıcısına yanıt
    4210y sonuçlarını vermişsin 4200u ile 4210u arasında 1 mhz dışında hiçbir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Var.
    15.0 watt 4200u
    11.5 watt 4210y
    dediğim gibi %23 enerji ekonomik.
  • Arkadaşlar hortlatmak gibi olmasın ama Dell 7537 win8'li 1750 tl civarıyken şu an Asus x550ln Xo069D modeli freedos 1450 civarında. yani işletim sistemi alsam kafa kafaya geliyor. Sizce hangi laptop daha iyidir. Ekran kartları arasındaki farkı gayet iyi biliyorum ancak Asus ekstra bir şeyler katıp öne geçebilir mi ? Malesef sadece kağıt üzerinde bakabilip direk Dell'i almak istemiyorum, çünkü kız arkadaşıma hediye olarak alacağım, performansın yanında görüntü, ses, şıklık, sağlamlık, ısınma, çalışırken çıkarttığı ses, multimedya özellikleri vs gibi özellikler arasında hangisi ön plana çıkar bilmek istiyorum.
  • Bence dell sıklık konusunda ikisinide ezer fotoğraflara bakmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.