Şimdi Ara

Lenovo Z510 & Dell 7537

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım.Laptopu genellikle oyun amaçlı kullanıcam ve uzun süre götürmesini istiyorum.Program ve oyunda çok kullanıyorum.Kasmayacak olsun tarafsız bir şekilde yorum bekliyorum.Lenovo ekran kartı 740 m 64 bit olması çok mu kötü yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• Oyun çok oynuyorsan Dell 7537. Yalnız ekranı parlak ekran.

Diğer konularda ise z510. Ekranı mat, işlemcisi daha iyi. GT740m kötü bir ekran kartı değil. Ben pek oyun oynamıyorum ama her oyunu açar. Yüksek fps oyunları da düşük ayarda açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Oyun çok oynuyorsan Dell 7537. Yalnız ekranı parlak ekran.

Diğer konularda ise z510. Ekranı mat, işlemcisi daha iyi. GT740m kötü bir ekran kartı değil. Ben pek oyun oynamıyorum ama her oyunu açar. Yüksek fps oyunları da düşük ayarda açar.
    ben z510 diyorum ya dell'in ekran kartı iyi ama z510'un ekran kartıda öyle düşük bir ekran kartı degil bf4ü mediumda rahat açar ayrıca ssd mevcut lenovoda.
  • Bende bu ikilemdeyim en uzun süre hangisi götürür oyun performansları nasıl i7 li z510 ile7537 nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sinatra

Bende bu ikilemdeyim en uzun süre hangisi götürür oyun performansları nasıl i7 li z510 ile7537 nin?
    lenovo z510 aldım.çok güzel şık ve hızlı bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

Bende bu ikilemdeyim en uzun süre hangisi götürür oyun performansları nasıl i7 li z510 ile7537 nin?

Oyun performansı açısından Dell önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

Oyun performansı açısından Dell önde.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de şuan bu iki bilgisayar arasında kaldım. şuan ki bilgisayarım çok düşük olduğundan tereddütteyim. bütçem 2000 tl. dell sadece ebrar bilgisayarda var. güzel şık ekran kartı biraz daha iyi. işlemcisi i5 4200u olduğundan beni korkutuyor hızı 1.6 Ghz ayrıca lenovonun içinde de 8 gb ssd var. çok oyun oynayan biri değilim ama oynadığım da da oynatmasını isterim. genelde araba yarışı simulasyon ets 2 oynarım. ekran mat deniyor lenovonun falan filan neyi önerirsiniz?

• Takip,bende ayni ikilemdeyim kullanıcılar aydınlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeKrdnz

Takip,bende ayni ikilemdeyim kullanıcılar aydınlatsın
    ben de aynı ikilemde kalıp delli seçtim. nedeni ekran kartı laptoplarda değiştirilemeyen parça. sonradan ssd takıp ram arttırarak kullanım süresini uzatırım diye düşündüm.
    işlemcisi şimdiye kadar sıkıntı çıkartmadı.
  • 4200u 1.6 değil turbo ile 2.6 ghz ve tam yükte sadece 15 watt çekiyor yani batarya ömrü uzun bilgisayar ömrü uzun ısınmıyor dolayısıyla fazla sese sebebiyet vermiyor ayrıca oyun içinse tartışmaya gerek yok dell 7537 gt750m her türlü 740m den iyidir ayrıca internetteki testler 740m 128 bit modeline ait size 64 bit modeli gelecek yani daha da az performans verecek
  • crynet_34 kullanıcısına yanıt
    +1 Arkadaş hala i7 li 8 gb 740mli laptopları 7537 la karşılaştıran var. İçerisinde isterse 80 gb ramde olsa güncel oyunları low-med açtıktan sonra ben ne anladım bu işten bakın watch dogs bunun kanıtı gt 740m herşeyi düşürerek kasılarak oynatıyor. 1-2 sene sonra gpuyu dahada zorlayacak oyunlar çıkacak ee ekran kartınıda değiştiremeyeceksin. Low a mahkum kalacaksın. Sonrada oynanacak oyun bulamayınca sıkıldıkça masaüstünde yenile yaparsın. Okadar para döktüğün ramlerle oynarsın. Kısacası oyun oynayacak biri için önemli olan ekran kartıdır.Ekran kartı yüksek bir modele yatırım yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 28 Mayıs 2014; 8:51:29 >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    +1 evet arkadaş haklı oyun için ilk düşünülecek önce EKRAN KARTI... sonra İŞLEMCİ...
    şimdi düzenlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 28 Mayıs 2014; 9:22:57 >
  • crynet_34 kullanıcısına yanıt
    Uyanamadınız herhalde sizin mesajı doğruladım zaten +1 işareti koyarak, ayrıca mesajda değişiklikte yapmadım
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    ok sabah sabah forum yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

arkadaşlar ben de şuan bu iki bilgisayar arasında kaldım. şuan ki bilgisayarım çok düşük olduğundan tereddütteyim. bütçem 2000 tl. dell sadece ebrar bilgisayarda var. güzel şık ekran kartı biraz daha iyi. işlemcisi i5 4200u olduğundan beni korkutuyor hızı 1.6 Ghz ayrıca lenovonun içinde de 8 gb ssd var. çok oyun oynayan biri değilim ama oynadığım da da oynatmasını isterim. genelde araba yarışı simulasyon ets 2 oynarım. ekran mat deniyor lenovonun falan filan neyi önerirsiniz?

Ben bir hafta önce dell aldım çok menmunun isinma sıfır işlemci oyunlar için son derece yeterli kasasında sik ve sağlam Delli seç
  • i5 li bi dell pc depoda kampanyada 1200 liraya satlırken sırf ekran kartı farkından 7537 modeli 1700 lira bi ekran kartı farkına 500 tl resmen soygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsseven46

quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

Ben bir hafta önce dell aldım çok menmunun isinma sıfır işlemci oyunlar için son derece yeterli kasasında sik ve sağlam Delli seç

öncelikle cevap için teşekkürler;
    dell almayı düşünüyorum bende. ancak kafam şu 1.6 Ghz işlemciye takıldı inş. pişman etmez beni. ayrıyetten klavyeden şikayet etmiş forumdan birisi sizce nasıl tuşlar işe yaramaz klavye gibi bir tabir kullanmış. birde bu ürün sadece ebrar bilgisayarda satılmakta. bu kötü bir şey mi acaba? mesela pil filan değiştirecek olursam servisine gönderip değiştittirebilirmiyim yoksa yurtdışı sitelerde uğraşmam mı gerekir?
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. ekran kartsız 1 gb ramli pentium işlemcili 9 yıllık bilgisayarıma arkadaş alıyorum sonuçta ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

i5 li bi dell pc depoda kampanyada 1200 liraya satlırken sırf ekran kartı farkından 7537 modeli 1700 lira bi ekran kartı farkına 500 tl resmen soygun

Sanırım farklı serileri kıyaslıyorsunuz. Eğer 5 serisini 7 ile kıyaslıyorsanız o 500 TL yiyen sadece ekran kartı değil, Dell 7 serisi kasa metal, klavye aydınlatmalı ve daha bir çok avantajı kapsıyor. Bütçe elveriyor ise 5 kasa yerine 7 kasa kesin değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

i5 li bi dell pc depoda kampanyada 1200 liraya satlırken sırf ekran kartı farkından 7537 modeli 1700 lira bi ekran kartı farkına 500 tl resmen soygun

Sanırım farklı serileri kıyaslıyorsunuz. Eğer 5 serisini 7 ile kıyaslıyorsanız o 500 TL yiyen sadece ekran kartı değil, Dell 7 serisi kasa metal, klavye aydınlatmalı ve daha bir çok avantajı kapsıyor. Bütçe elveriyor ise 5 kasa yerine 7 kasa kesin değer.

Alıntıları Göster
    bu bilgisayarı freedos alıp win7 mi kurayım yoksa hazır win8 limi alayım? bir de ebrarbilgisayarda dell 7537 modelinin i5 4210u 1.7 Ghz işlemcilisi var alan vamı? bu modelle arasında bir performans farkı varmıdır. fiyat farkına değer mi?

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

__VS__

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s21w65c-notebook-pmu317230

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bu iki bilgisayar arasında tercih zor ancak büyük bir iyilik yapıp karar verme zahmetinden kurtarmışlar. 4200 Stokta yok. Marş marş 4210 CPU
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.