Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo Ideapad Z510 59 413191 Lenovo İşlemci Markası:Intel İşlemci Modeli:4.Nesil Intel® Core i5-4200M Çift Çekirdekli işlemci İşlemci Tipi:Intel Core i5 İşlemci Hızı:i5-4200M - Turbo Boost 3.1 GHz İşlemci Cache:6 MB Yonga Seti:Intel HM86 Ekran Boyutu:15.6 Ekran Tipi:LED HD Ekran Çözünürlüğü:1366x768 Ekran Kartı:Nvidia Ekran Kartı Belleği:Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi:Nvidia GeForce GT 740m HDMI:1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği:8GB Bellek Tipi:1600 MHZ DDR3 Max Bellek:8 GB Disk Kapasitesi:1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD Disk Hızı:5400 RPM Optik Sürücü:DVD Super Multi Ethernet:Ethernet LAN 10/100 Wireless:Var, 802.11b/g/n Kablosuz Bağlantı Bluetooth:Bluetooth 4.0 + HS Usb Portu:1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Video Portu:15 pinli VGA video konnektörü Klavye:Standart Q TR Hoparlör:Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu:4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC) Kamera:Tümleşik Full HD kamera ve Mikrofon, HD (720p) özellikli web kamerası çift dijital mikrofon Touchpad:Çok Fonksiyonlu Touch Pad Uzaktan Kumanda:Yok 3G:Yok İşletim Sistemi (Yazılım):FreeDos Paket İçeriği:Notebook/Adaptör/Pil/Çanta Pil Teknolojisi:4-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı:2.35 Kg Garanti Süresi:24 Ay Resmi Lenovo Servisi Notebook rengi:Gümüş Metal, Koyu Kahverengi Siyah Hediye:Notebook Çantası Üretim Yılı:2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler touchpad de sayfada asagı yukarı gitmek için bir parmağımı touchpad de basılı tutarken diğerini asagı yukarı yapıyorum ama bazen algılıyor bazen algılamıyor fare hiç hareket etmiyor bir büf noktasımı var yoksa touchpad bozuk mu???

• Merhabalar

Bugun Hb'den aldıgım Z510 elime geçti.Tuş takımında arkadasların dedıgı gıbı aydınlatması yoktur.Hb'den 2009TL ye aldım.100 TL bonus yuklendı bonus kartıma.

Kurulum sırasında türkçe seçmediğim ıcın suan tekrar recovery yapıyorum.Kasası çok hoş oyun performansına bakıp ısteyen olursa bılgı verebılırım.
  • Benim lenova z510 geçen hafta sersive verdim cihaza taktiğim kuaklık ne hikmetse sıkıştı ve kuaklık jakındaki mekanizayı bozdu ses sadece kulaklıktan geliyordu bakalım ne olacak :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lenovo z510 dün aldım.. Bildiginiz gibi tümleşik iki ekran kartı var. Sorun şu ki nvidea 740m ekran kartı ile dün pes 13 ü çalıştıramadım. Sürekli onboard ekran kartı ile açıyor. Saü tıklayıp yüksek performansla açmayı denedim olmadı. Nvidia menüsünden ayarlamaya çalıstım olmadı. Halbuki yüksek performansı öncelikli olarak ayarladım yani otomatik geçiş yerine direk nvidia ile açmayı etkinleştirdim ama sürekli pes 13 te video kartınız yetmiyor dedi. vram hataı verdi. Acaba sorun pes ile mi ilgili diye şimdi fifa 13 ü indiriyorum. Lenovo z510 da ekran kartı geçişleriyle ilgili sıkıntı yaşayan ya da bana yardımcı olacak arkadaş varmı ??

Driverlarımı da güncelledim :S

• Arkadaşlar Lenoo z510' un 2 modeli arasında kaldım. Sizce hangisi?

1:http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-6gb-500gb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html#ozellikler
    -2.5 GHz Turbo İle 3.1 GHz
    - 6 GB RAM
    -500 GB HDD + 8 GB SSD

2:http://www.gold.com.tr/lenovo-z510-59405837-notebook_u
    -2.50 GHz
    -8 GB RAM
    -1 TB HDD
  • semihfaruk19 kullanıcısına yanıt
    Pes in settings dosyasını nvidia ile açın, ayarları öyle yapıp kaydedipde oyunu açın. Aynı şekilde nvidia nın kontrol paneline de settings.exe yi nvidia ile açmasını sağlamak için kaydedin.

LENOVO Z510 KULLANICILARI
     LENOVO Z510 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 25 Haziran 2014; 14:51:50 >

• Öncelikle iyi günler arkadaşlar, benim sorum şu çoğu kişi gibi bende kurulum sırasında alttaki ufak türkçe yazısını atlamışım ve ingilizceye mahkum oldum, bunun nasıl çözüleceğini bu forumda öğrendim, öğrenmeden önce neler neler denedim inanamazsınız, neyse. recovery ile tekrar kurulum yapmak gerekiyomuş ama ben bir sürü program yükledim notebooka onların gitmesinni istemiyorum başka türlü türkçeye çeviremezmiyim programlarıma belgelerime zarar vermeden (silmeden) yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ,
    EDİT: Malesef programları yedek aldıktan sonra recovery yaptım yeniden kurdum problem çözüldü artık türkçe. Yeni sorum şu Z510 modelinin bataryası çıkmıyor malesef bu sıkıntı yaratmazmı pil kısa sürede ölmezmi .?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskeli03 -- 26 Haziran 2014; 11:44:02 >
  • S.a gençler konu açılalı bayağı olmuş neyse ben vatan compiterden Lenovo İdeapet Z510 aldım. maximum en falza 2 hafta olmuştur. kısa kesim ben
    ben bu laptopu şarjlı kullanmaktan bıktım sürekli kullanmak istiyorum ama hem sarjda hemde pilli kullanmak pili öldürüyormus aksine sarj ettiğim halde 1 saat 2 saat anca gidiyor bu " LENOVO Z510 Pil Nasıl Çıkarılır? " yardım edin hele başka hiçbir sitelerde yok lenovo hakknda. nese eyvallah. haa bu arada kendimiz çıkaracak olursak " Garanti Dışı Kalır mı ?"

• ha bide :D Energy Manager 2 Click atınca donuyor neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskeli03

Öncelikle iyi günler arkadaşlar, benim sorum şu çoğu kişi gibi bende kurulum sırasında alttaki ufak türkçe yazısını atlamışım ve ingilizceye mahkum oldum, bunun nasıl çözüleceğini bu forumda öğrendim, öğrenmeden önce neler neler denedim inanamazsınız, neyse. recovery ile tekrar kurulum yapmak gerekiyomuş ama ben bir sürü program yükledim notebooka onların gitmesinni istemiyorum başka türlü türkçeye çeviremezmiyim programlarıma belgelerime zarar vermeden (silmeden) yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ,
    EDİT: Malesef programları yedek aldıktan sonra recovery yaptım yeniden kurdum problem çözüldü artık türkçe. Yeni sorum şu Z510 modelinin bataryası çıkmıyor malesef bu sıkıntı yaratmazmı pil kısa sürede ölmezmi .?????

Pil gömülü olduğu için çıkacağını pek sanmıyorum...

• maskeli03 kullanıcısına yanıt
    Dizüstü bilgisayarlar pil belli bir seviyeye kadar boşalınca şarj eder, devamlı şarjda durmaz batarya. Devamlı şarjda dursa zaten birkaç ay içinde işi biterdi tüm bilgisayarların. Şubat'tan beri sık elektrik kesilen bir yerde kullanıyorum, pil kapasitesi hala %100.
  • Önceden acer dizüstü bilgisayarım vardı onun pili gömülü değildi ama ben hiç çıkartmazdım iki ay dayanamadan öldü pil o yüzden bu gömülü olunca aynı korku baş gösterdi sorayım dedim teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskeli03

Önceden acer dizüstü bilgisayarım vardı onun pili gömülü değildi ama ben hiç çıkartmazdım iki ay dayanamadan öldü pil o yüzden bu gömülü olunca aynı korku baş gösterdi sorayım dedim teşekkürler :)

ben olayı anlamadım şimdi durumu anlatim ben laptopu 7/24 prizde kullanıyorum batarya sürekli %100 gömülü oldugu için çıkmıyor en kısa zamanda pil ölürmü yoksa bi sorun çıkmazmı?

• Merhaba,

benim bir sorunum var.

lenovo u510 laptopumu normal pc ekranına (lg flatron w2486l) bağladım. orada paylaş dedim ve laptopu kapadım. laptopu actığımda ekrana görüntü gelmiyor pc ekranına ise yarım erkan geliyor ve ben laptopu tam acamıyorum şifre istediğinden bunu nasıl düzenleyebilirim.

sorum karmaşık oldu sinirden delirecem :)

skype vs den destek verebilecek arkadaş var mı acaba?

• lenovosorunlari kullanıcısına yanıt
    İşte bu konuda hiçbir fikrim yok bende hem prizde kullanıyorum, bazıları z510 modelinde şarj %100 iken bataryayı otomatik devre dışı bırakıp prizden harcandığını yazmış eğer bu doğruysa pil ölmez ama dediğim gibi benim önceki acer laptopumda batarya çıkıyodu ben hiç çıkartmazdım pili üzerindeyken iki ayda öldü bende endişeliyim o yüzden.

Ek: Ayrıca Bu modelde kulaklık ve mikrofon girişi aynı yerdeymiş o nasıl iş ya illaki tek jaklı bi mikrofon + kulaklıkmı bulmak lazım benim tek mikrofonumu kullanma şansım hiç yokmu, mikrofonumu taktım o kulaklık yerine görmedi bile ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1273

Arkadaşlar Lenoo z510' un 2 modeli arasında kaldım. Sizce hangisi?

1:http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-6gb-500gb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html#ozellikler
    - 6 GB RAM
    -500 GB HDD + 8 GB SSD

-2.50 GHz
    -8 GB RAM
    -1 TB HDD

Lutfen bir cevap verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1273

Arkadaşlar Lenoo z510' un 2 modeli arasında kaldım. Sizce hangisi?

- 6 GB RAM
    -500 GB HDD + 8 GB SSD

-2.50 GHz
    -8 GB RAM
    -1 TB HDD

Lütfen cevap verir misiniz ?

• arkadailar lenova z510 almayı düşünüyorumda nasıl oyunlarda ısınma varmı sesi flan nasıl. memnunmusunuz bilgilendirirseniz sevinirim
  • bykkas B kullanıcısına yanıt
    benim pil dışında hiçbir sorunum yok fakat şunu fark ettim oyunlarda veya herhangi bişeyde sarjdayken cpu daha fazla artıyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.