Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır gayet iyi sadece oyun için kullanacaksan 64 bit ve üstü almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can aşık

hayır gayet iyi sadece oyun için kullanacaksan 64 bit ve üstü almalısın

Evet oyun için 64 bit üstü mü neden ? Ekran kartı kötü diyolar. Ekran kartı paylaşımsız deme,
    Bu kaç bit ?
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Z510-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4702MQ-GeForce-GT-740M-8-GB-1-TB---8-GB-SSD-Notebook,103452,504927,1365179.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=google_pla&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=google_pla&et_lid=99&et_cid=91&gclid=CIqg3JOdnL8CFW_LtAodfkMAoQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ''Can You Run İt'' e bakıp veya oyunu yüklemişseniz aşağıdaki oyunları hangi ayarda oynattığını söyleyebilir misiniz?
    -Call Of Duty mw3
    -GTA 4
    -Hitman absolution
    -Battelfield 4
  • Arkadaşlar merhabalar LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    autocad 3dmax adobe premiere gib programlar kullanıyorum yani render alırken bana kolaylık sağlayacak zaman kazandıracak bi laptop arıyorum. bütçe yüksek değil ne yazık ki o yüzden çok titiz davranmak zorundayım bu fiyata alabileceğim en iyi cihazı almak istiyorum.
    ayrıca fm14-15
    fifa14-15
    n2k14 gibi oyunlar oynuyorum yani ekran kartı çok düşük olmamalı.

z510 da dikkatimi çekti ve şu an fiyatı çok uygun geldi. Ama çok şikayet var pil ömrü ekran vs. ne yapacağımı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odunsair

Arkadaşlar merhabalar LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    autocad 3dmax adobe premiere gib programlar kullanıyorum yani render alırken bana kolaylık sağlayacak zaman kazandıracak bi laptop arıyorum. bütçe yüksek değil ne yazık ki o yüzden çok titiz davranmak zorundayım bu fiyata alabileceğim en iyi cihazı almak istiyorum.
    ayrıca fm14-15
    fifa14-15

z510 da dikkatimi çekti ve şu an fiyatı çok uygun geldi. Ama çok şikayet var pil ömrü ekran vs. ne yapacağımı bilemedim

fifa 14 te 1920x1080 tv de 60fps alıyorsunuz ama yeni fifa 15'in sistem gereksinimleri 14'ün neredeyse 2 katı o yüzden 15 için bişey diyemem. fm'yide 2020'ye kadar rahat götürür

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

buradan oyun benchmarklarına bakabilirsiniz. pilide laptopun gayet iyi maşallah ama ekran renk açısından kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Arkadaşlar merhabalar LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    ayrıca fm14-15
    fifa14-15

fifa 14 te 1920x1080 tv de 60fps alıyorsunuz ama yeni fifa 15'in sistem gereksinimleri 14'ün neredeyse 2 katı o yüzden 15 için bişey diyemem. fm'yide 2020'ye kadar rahat götürür

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

buradan oyun benchmarklarına bakabilirsiniz. pilide laptopun gayet iyi maşallah ama ekran renk açısından kötü.

lenovo hakkında çok olumsuz eleştiri var kime sorsam toshiba al geç diyor parayı verseler alıcam

http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-satellite-s70-a-11e-intel-core-i7-4700mq-24ghz-34ghz-8gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600980&categoryId=98

fiyatı yüksek ama sence z510 dan ne kadar iyidir ssd de yok.

• Odunsair O kullanıcısına yanıt
    z510 un i7 lisi ne kadar? bende i5 varda
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    z510 nun i7 sinde de aynı şikayetler var ama 200 tl daha ucuz ve ekstra ssd var. ben 2400-2500 e kadar gözümü kararttım artık toshiba alınca kafam rahat edecek galiba psikolojik olarak çok araştırma yapmanın zararı :D
  • quote:

z510 nun i7 sinde de aynı şikayetler var ama 200 tl daha ucuz ve ekstra ssd var. ben 2400-2500 e kadar gözümü kararttım artık toshiba alınca kafam rahat edecek galiba psikolojik olarak çok araştırma yapmanın zararı :D

illa ikisinden birini alacaksanız bence lenovo'yu alın ama 2500'e kadar kararttıysanız gözünüzü ekran kartı daha iyi bişeyler bakın bence toshiba çok marka parası alıyor.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    baska hangi markaya güvenebilirim asus ? dell ? msi daha pahalı olur artık zaten öyle çok zorlayacak oyunlar oynamıyorum fifa15 i bilmem ama :D
  • Bende bi turlu karar veremiyorum okadar cok model varki

• arkadaşlar aptop lu ilk açıtığınızda hangı ekranlar çıktı ürünün daha nce köullanıldığına dair şpühelerim var

• arcani A kullanıcısına yanıt
    http://1.bp.blogspot.com/-eqYObKDni9A/T8p_XOEq7KI/AAAAAAAAK7c/DSg2ku-Baj8/s1600/Nonpasaran-74.1.png

bu tarz bi kurulum tamamlama ekranı geldi
  • dinocum kullanıcısına yanıt
    arkadaş bit herşey değildir bunu anlarsak olaya dahai yi bakabiliriz.

senin attığın sslerde de var 740mnin gpusu dahaiyi şu açıdan bak olaya :

645m de adamlar 10 şeritli yolda saatte 10km basarak gidiyor. 740m 64bitte ise 5 şeritli yolda 100km olarak düşün.

ayrıca bandwidth değerini düşük olması kötü bir şey tamam ama önemli olan gpu.
  • ahmetcan1273 A kullanıcısına yanıt
    hepsini recommendde açıyor diyo i7li 8gb modelde cyri ama nerdeyse hepsinde "OS" sorunu verdi cyri 8.1 için bilgi yok dedi ama aaçr
  • Lenova İdeapad Z 510 İ5 işlemcili laptopun ses kartı 5.1 i destekliyor mu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ekranı mavimsi diye diye konuyu çürüttünüz ya ekranı mat ama mavi mavi gözükmüyor. her bu konuya giren ekranı mavimsiymiş diye yazmadan önceki postları okusa. ayrıca mat ekran daha iyi (bence) beyazları daha iyi veriyorr seneler boyu parlak ekran kullanmış biri olarak söylüyorum . parlak ekranda gördüğümüz byaz diye adlandırdığımız renk aslındda bejmiş bunu fark ettim. Tabii Mat ekranı sevmiyenler olabilir veya ben yinede emin olamıyorum diyenler olabilir. onlarda lutfen burada aynı yazılara tekrar tekrar yazıp aynı soruları sorcaklarına, bir teknosaya vatana gitsinler baksınlar konuyu çürütmeyin. ekran işlerinde birilerine sorarak emin olamazsınız öznel birşeydir gidin kendiniz test edin ona göre alın.
  • Arkadaşlar ürünu GOLD'dan 8GB RAM, 1TL hdd modini alan var mı? işlemci hızı 2.50 ghz turbo ile 3.10ghz diye biliyorum fakat sitesinde turbo yazmıyor. Ürünün işlemci hızını söyleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

Arkadaşlar ekranı mavimsi diye diye konuyu çürüttünüz ya ekranı mat ama mavi mavi gözükmüyor. her bu konuya giren ekranı mavimsiymiş diye yazmadan önceki postları okusa. ayrıca mat ekran daha iyi (bence) beyazları daha iyi veriyorr seneler boyu parlak ekran kullanmış biri olarak söylüyorum . parlak ekranda gördüğümüz byaz diye adlandırdığımız renk aslındda bejmiş bunu fark ettim. Tabii Mat ekranı sevmiyenler olabilir veya ben yinede emin olamıyorum diyenler olabilir. onlarda lutfen burada aynı yazılara tekrar tekrar yazıp aynı soruları sorcaklarına, bir teknosaya vatana gitsinler baksınlar konuyu çürütmeyin. ekran işlerinde birilerine sorarak emin olamazsınız öznel birşeydir gidin kendiniz test edin ona göre alın.

Ekran normalde mavimsi pek gözükmüyor zaten. Bu üründe ekran soluk olduğundan dolayı parlak ekranlı laptopla yan yana bakınca hafif mavimsi duruyor. Normal kullanımda ekranın mavimsi olduğunu anlaman çok zor, normal gibi görünür. Anca filmlerde falan anlarsın. Mat ekran olduğu için tabikide biraz solukluk olucak ama bu modelde matlık daha fazla. z510 ve x550ln modellerini kullandım. 2 modelde mat ekran. Aynı film ve dizileri 2 modelde de izledim, aradaki solukluk z510da oldukça fazla, filmlerde siyahlık olan yerler tam siyah görünmüyor. Şunu söyleyebilirim eğer film, dizi çok izleyenler varsa z510dan uzak dursunlar, film izlerken pek keyif alamazlar. Öbür anlamda bu laptop çok iyi film izlemeyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 30 Haziran 2014; 20:33:31 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.