Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığım ürün açılmış ve daha önce kullanılmış ürün, ürünü mediamarkt mağazasından aldım. ürünü satmak için 3 satış elemanı çevremdeydi, başka beyaz renk istediğimi ,beyaz renk olmadığını söylediler (yalan!!!!!! başka beyaz renk z510 mağazada vardı.), güvenlik bandı açıktı (açık olmasını sebebinin ürün kutusuna bağlanan plastik şeridin güvenlik bandını yırttığını belirttiler), ürün kutusundaki şarj fişinin kutu dış tarafına şişkinlik verdiği (ürün fabrika çıkışında şişkin kutuyu göndermezler tahminim) belliyken, medimarkt ın satış elemanları yalanlar söyleyerek ürünü bana kakaladılar. oruçlu olduğumu belirtmeme, uraştırmayın dememe rağmen yalan söylediler ürünü bana sattılar. ürünü ertesi gün değiştirdim. aldığım ürün ne win8 kurulurken direk açıldı nede güvenlik bandı yırtıktı, nede kutusunun bir tarafı iç ekipman dolayısıyla şişkindi.

Sonuç olarak,

paramla laptop satın almak için oruçlu oruçlu beni 2 gün boyunca uğraştıran

MEDİAMARKT tan bir daha bir şey almam!!!!

sizlerede tavsiye etmiyorum mağazayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcani -- 2 Temmuz 2014; 23:12:41 >

• SİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU SORACAM BU LAPTOPU KURARKEN YANINDA GELEN HERŞEYİ KULLANDIKTAN SONRA 30 GÜNLÜK DENEME VERİYORLAR ÖRNEĞİN WORD ACCESS McAFEE BUNLARI NASIL SÜRESİZ YAPABİLİRİZ ? ACİL YARDIM NOLOOOOOYYY

• Arkadaşlar 2 gün önce almış olduğumuz bilgisayar, ofisteki kablosuz modem hariç çevrede ne kadar modem varsa görüyor. windows 8.1 e güncellenmiş. Nasıl çözebiliriz sorunu?

Edit: Ofisteki diğer bilgisayarlar sorunsuz bir şekilde bağlanıyor. windows 7 ve windows 8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 4 Temmuz 2014; 11:04:36 >
  • Arkadaşlar sahibinden comda lenova z510 4. Nesil i7 işlemcili 2gb 740m ekran kartı 8gb ram 1tb+8gb ssd li 2 yıl lenova türkiye garantili cihaz 1650TL 4.nesil i5 işlemcileri bile daha pahalı uygun fiyata almak isteyenlere duyurulur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi notebook soğutucusunu önerirsiniz?
  • Can aşık kullanıcısına yanıt
    cooler master markalı fan yerleri değiştirilebilen spğutucu al bence
  • Arkadaslar merhaba benim bir sorunum var ne yaptıysam çözemedim bilgisayarım Facebook , twitter ,gibi sitelere giriyor fakat vikipedi veya herhangi başka sitelere girmiyor dns ayarları otomatikte dün birden bire oldu bu hata yardımcı olabilirseniz?

• SinekSiklet kullanıcısına yanıt
    1)Çalıştır (Win + R) Açıp.

2)services.msc , yazıp tamam diyoruz.

3)Servisler arasından DNS istemcisi bulun ve üzerinde taş yapıp Özellikler deyin.

4)Hizmeti devre dışı bıraktığınızdan emin olun.
    Daha sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can aşık

1)Çalıştır (Win + R) Açıp.

2)services.msc , yazıp tamam diyoruz.

3)Servisler arasından DNS istemcisi bulun ve üzerinde taş yapıp Özellikler deyin.

4)Hizmeti devre dışı bıraktığınızdan emin olun.
    Daha sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın..

Cevap için teşekkür ederim öncelikle,
    Virüs programından kaynaklanan bir hataymış sildim programı düzelttim sorunu.

• Z510 ve Dell 7537 arasında kararsızım beyler sizce ? Buraya yazdım çünkü Dell daha sorunlu duruyor ama eminde olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykkas

quote:

Orijinalden alıntı: Can aşık

ekran kartı bakımından 2gb (32,64bit) ile hd filmler 3d oyunlar oynayabilirsin , dokunmatik değil, çözünürlüğü yüksek ve kaliteli.
    ses yönünden ses netliği ve bozulma olmaksızın max ses
    akıllı tochpad (fare yeri) yakınlaştırma uzaklastırma "aşağı yukarı inmek için 2 parmagınızı birlkte asagı yukarı yapmanız yeterli"
    720 pşksel hd webcam ve 2 dijital mic.
    yeni nesil 4. işlemci
    802.11 b/g/n sağlam kuvvetli wifi bağlantısı

batarya veya pil pcye bağlı oldugu için kendiniz çıkaramazsınız tamirci ya da servisine götürmenizi öneririm fakat youtubedaki videolarda bi yere bağlı oldugu görünüyordu
    yüksek ısıda fan otomatik hızlanarak pcyi soğutmaya baslıyor
    ısısı idare eder oyunlarda ısısı normal veya normalin biraz üstü fakat oynadıgınz oyuna göre daha fazla artış gösterirse Laptop Soğutucu temin etmenizi tavisye ederim.

Pili istediğim zaman çıkartamıyor muyum ? Çok saçma performans düşer. Ekran mat mı

G510 modelinde batarya çıkarılabiliyor.

• beyler ekran çok kötü yaa... bana biri renk ayarlarını yazabilir mi benimknde mi sorun var anlamadım i5 4200 8gb olan versiyon lolde mor renkleri o kadar berbat gösteriyorki yani çok berbat yav..
  • ayrıca gözlerimide çok yoruyor bir arkadaş geldi.. oda biraz oynadı gözleri kızardı hemen off vatandan aldık ama kazıklandık galiba ya..
  • vallahi kafayı yiyeceğim.. candy crushda bile renkler inanılmaz kötü yani özelikle mor pembeyi çok berbat gösteriyor.. beyler ben 24 haziranda almıştım 30 gün olmadı ama.. cayma hakkı 14 günmüş sanırım ..ama ben iade edip yerine başka bir ürün alabilme gibi bir durumum olabilir mi? Vatandan aldım lütfen yardım bu laptoptan kurtulmak için yol gösterin yav renkler bu kadar kötü olamaz... bu sene üniye başlayacağım inşallah artık üni bitene kadar kullanacağım bir laptop olacaktı... biraz aceleye aldık i5 4200 ideapad 1.900 e aldık... :(
  • beyler çaresizlikten en iyi renk ayarlarını veriyorum.... renk kısmına geldiğimizde gelişmiş bölümünde doygunluk 50. Temel ayarlarda tüm renkler için önce gama 0,9 ve son olarak mavi bölümünden parlaklık -5 yaparsanız bir şeye benziyor :D
  • beyler bu laptopu alan candy crush oynamasın yeter xD lolde de ezik ama renk ayarlarıyla filan o biraz kurtarıyor.. candy crush hep berbat :) HD videolarda filan candy crush kadar abes bir durum yok veya tomb raider ile pes 2014 de yükledim oynadım onlardada abes bir durum yok bir masaüstü değil ama candy crush gibi ağlamıyorsunuz :D diğer hız filan pc uçuyor.. normal masaüstü görüntüde de sorun yok aslında işte tek sorun fazla renkli oyunlarda candy crush ..lol gibi bilmem genede başka siz bunun ekranı gerçekten kötü..
  • ses 10 hız 10 ekran 2 :D
  • Bir sorum var hepsiburada.comda z510 i5 ve 8gb lik modelini alacagim ekrani hd mi ?

• Crew06 C kullanıcısına yanıt
    sabahten beri ekrana sövüyüroum daha ekran soruyorsun :D
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-156-2gb-w8-notebook.html beyler bunun ne özelliği varda 1,900 benimki buda bir sürü z510 var 1600 den 1900 a kadar ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.