Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar z510 837 modelini 1 ay önce aldım. Windows 8. Bazen kasma oluyor. Biraz çan sıkıcı. Windows 7 yi daha rahat çalıştırır diye duymuştum. Ne dersiniz windows 7 nasıl olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Arkadaşlar vatandan bilgisayarı aldım.Açarkende ayarı türkçe yaptım fakatttt sadece wın8.1 in bazı yerleri türkçe yani bilgisayarı kapat yazısı felan ingilizce ayrıca diyelim ki farede sag tıkladın gelen yazılarda ingilizce ne yapabilitim bi yardım :(:(:(

Arkadaşlar sadece tarih saat ve numaralar türkçe diger her şey ingilizce nasıl düzeltebilirim ?

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, "product key" girerek sorun halloluyor sanırım, formata gerek kalmıyor.
    Bu "product key" bize bilgisayarla beraber gelmiyor mu? Geliyosa nerde yazıyo? BIOS'a girdim bi türlü bulamadım, ölcem artık

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Arkadaşlar i7 4702 işlemcili modeli garantiye gönderdik.
    Ekranı bildiğiniz kırılmış, sağ alt köşede iç tarafta ufacık çatlak var. Evde kimse şöyle oldu böyle oldu demiyor, pc hep masa üzerinde kullanılmış. Bu ekran kendi kendine çatlamıyor değil mi arkadaşlar?
    Sanki klavyenin üzerinde birşey varken kapak kapatılmış gibi hali var. Ama kimsenin haberi yok.
    Laptop benim değil bu arada, öğrenci bir arkadaşın. Ihtiyacı da var laptopa.

Neyse ekranı ücretsiz değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer_1907

quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Arkadaşlar vatandan bilgisayarı aldım.Açarkende ayarı türkçe yaptım fakatttt sadece wın8.1 in bazı yerleri türkçe yani bilgisayarı kapat yazısı felan ingilizce ayrıca diyelim ki farede sag tıkladın gelen yazılarda ingilizce ne yapabilitim bi yardım :(:(:(

Arkadaşlar sadece tarih saat ve numaralar türkçe diger her şey ingilizce nasıl düzeltebilirim ?

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, "product key" girerek sorun halloluyor sanırım, formata gerek kalmıyor.
    Bu "product key" bize bilgisayarla beraber gelmiyor mu? Geliyosa nerde yazıyo? BIOS'a girdim bi türlü bulamadım, ölcem artık

dostum hiç ugraşma at formatı.tekrar kurulumda dil secerken sol altta türkçe yazıyor onu tıkla olay bitmiştir

• bıktım artık sürekli şu hatayı almaktan sürekli lazım olduğunda internete giremiyorum :@
     LENOVO Z510 KULLANICILARI
  • Can aşık kullanıcısına yanıt
    Ağ ayarlarından manuel olarak elle IP ve DNS atayın.
    Modem ayarlarından wifi kanalını 11 yada 1 seçin.
    Güvenlik duvarı varsa kapatın hem modemde hemde bilgisayardaki.
    Modem ayarlarından wifi şifrelemesini Wep yapın.
    Bir de Wireless driverını kaldırıp z510un 8.1 için olan wireless driverını tekrar yükleyin.
    Ayrıca antivirüs programıda etkileyebilir.
  • ysphgnr kullanıcısına yanıt
    lenovo z570 anakart arıza oldu daha 2,5 senelik laptop 640 lira ya değiştirebileceklerini söylediler 2 sene garantisi varmış daha uygun fiyata yaptırılmaz mı lütfen yardım edin
  • Teşekkürler.
  • Yeni aldım bende 2 saat oldu z510.. 8 gb ram 2 gb 740m 1 tb falan standart şeyler fakat kulağı dayayınca klavyeye fandan ses geliyor ( cd okuma sesi gibi ) sizde gidip bi baktırmalı mıyım bide normalden yavaş geldi bana.. daha oyun yüklemedim deneyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzaffer1967

Yeni aldım bende 2 saat oldu z510.. 8 gb ram 2 gb 740m 1 tb falan standart şeyler fakat kulağı dayayınca klavyeye fandan ses geliyor ( cd okuma sesi gibi ) sizde gidip bi baktırmalı mıyım bide normalden yavaş geldi bana.. daha oyun yüklemedim deneyemedim

Hocam kulağı duvara dayayınca da üst komşunun sesi gelir ona bakarsanız gerek yok kulak dayayınca herkeste geliyor
  • z510u dün aldjm bende i5 modelini. laptop gayet hızlı ve lolu full ayaarlarda açabiliyor.

fakat aldıgımda bir problem yasadım paylasmak istedim. cihaz bağzı modemleri görmüyor arkadaşlar. bende turkcellin verdigi modem var adsl. cevremdeki tüm modemleri görmesine rağmen benımkni görmedi. modemin ayarlarıyla oynamak gerekiyo ssid ve abgn kisımlarındaki değişiklerinden sora cihaz modemi gördü.

bu konu önemli dikkatlı olun alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos1

Beyler lenovo z510 aldım prize takılı lol oynuyorum high ayarlarda fps her sekilde sabit 60 (yani oyun ayarlarindan limitsize alsam dahi) ama ekrani hareket ettirirken ekran takilma yapiyor ileri geri gidiyor cok sinir bozucu bunu nasil duzelticem ? Diger arkadaslar prizde 120 fps aldiklarini soyluyorlar

Dikey senkronize kapatılsan fps 190lara çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi baylamlar öncelikle..

Lenova z 510 kullanıcısıyım pardon kullanıcısıydım diyelim.. Bugün klavyenin üstünde kulaklığı unutmuşum çat diye kapağı kapatınca lcd panel kırıldı galiba görüntü kaydı gitti. Şimdi ben bunu garantiye yollasam dicekler kullanıcı hatası 300 lira ver yapalım ben hayatta vermem o kadar parayı bu iğrenç ekrana. Gittim 15.6 inç lg sıfır panel satan bir yer buldum izmirde sahibinden den.

Link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-garantili-15.6-led-panel-orjinal-lg-marka-sok-fiyata-137929147/detay

Size bir kaç sorum olucak.

1. Bu panel bizim leptopa uyarmı

2. Uydu ve taktık diyelim yarın birgün garantiye göndermek zorunda kalırsam atıyorum anakart yandı ekranı değiştirdiğimi anlarlar mı bunlar ?

• IIITheExorcismIII kullanıcısına yanıt
    Burada biri eve geldim ekran kırılmıştı, servise verdim yaptı diyordu. Aldığınız panelin sayfasında Z510 modeli yazmıyor ama uyumludur muhtemelen. Yine de Lenovo'nun teknik dökümanlarını bir inceleyin derim. Ekran mat değilse içini açmadan da panelin değiştirildiğini anlayabilirler. Ama ekran değiştirildi diye anakartı yapmıyoruz demeyebilirler. Anakarta verilmiş bir zarar yok çünkü. Tabi sadece ekran çerçevelerini sökerek panel değiştirilebiliyor ise.
  • Pekii batarya ölünce ne yaptınız ? Batarya hiç bir şekilde çıkmıyor mu ? Batarya ölürse laptopta çöp mü olucak yani
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü garantiye yollayacağım umarım değiştirirler para isterlersede kendim halledicem artık.
  • Orange Man kullanıcısına yanıt
    Altındaki vidalarını söküp eski bir kart yardımı ile kasayı kenarlarından açacaksınız. Evet, artık bataryayı değiştirebiliyorsunuz. ;)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler ama bataryayı nasıl bulucaz ? Satan bir yer yok gördüğüm kadarıyla.
  • Cihazın teknik dökümanlarında vs. bataryanın marka ve modeli yazıyor. İnternet'ten be Sahibinden.com'da getirenlerden bulunabilir. Batarya cihazda takılı diye ölecek diye bir şey yok. Şubat'tan beri cihazı kullanıyorum ve batarya sığası şu an %100 görünüyor. İlk aylar %98 olmuştu ama birkaç elektrik kesintisinde kullanınca %100 oldu tekrar ve elektrik kesintisinden elektrik kesintisine kullanıyorum sadece batarya ile.
    Tabi sıkıntı ise bu diğer durumlarını da düşünerek almama özgürlüğünüz var. Hani şu an bu ürünü alacak olsam, bunu almamwww.victor.com.tr'den bir cihaz alırdım kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Film-dizi izlemiyorsan ve grafik işlemleriyle uğraşmıyorsan öneririm.

Kardeşim bende var şuan i5 btf4 ü full high da takılmadan rahatça oynuyorum bu bilgisayarı bu kadar küçümsemeyin 1.5 haftadır baya yükleniyorum tık yok tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.