Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sencer_1907

quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Arkadaşlar vatandan bilgisayarı aldım.Açarkende ayarı türkçe yaptım fakatttt sadece wın8.1 in bazı yerleri türkçe yani bilgisayarı kapat yazısı felan ingilizce ayrıca diyelim ki farede sag tıkladın gelen yazılarda ingilizce ne yapabilitim bi yardım :(:(:(

Arkadaşlar sadece tarih saat ve numaralar türkçe diger her şey ingilizce nasıl düzeltebilirim ?

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, "product key" girerek sorun halloluyor sanırım, formata gerek kalmıyor.
    Bu "product key" bize bilgisayarla beraber gelmiyor mu? Geliyosa nerde yazıyo? BIOS'a girdim bi türlü bulamadım, ölcem artık

Ben freedos aldım i5 kullanıyorum win 7 yaptım performans olarak iyi şuan bi sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: UğurYükksel

quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Film-dizi izlemiyorsan ve grafik işlemleriyle uğraşmıyorsan öneririm.

Kardeşim bende var şuan i5 btf4 ü full high da takılmadan rahatça oynuyorum bu bilgisayarı bu kadar küçümsemeyin 1.5 haftadır baya yükleniyorum tık yok tavsiye ederim :)

Oyun için demedim zaten. Film hariç her türlü mükemmel laptop.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Film-dizi izlemiyorsan ve grafik işlemleriyle uğraşmıyorsan öneririm.

Kardeşim bende var şuan i5 btf4 ü full high da takılmadan rahatça oynuyorum bu bilgisayarı bu kadar küçümsemeyin 1.5 haftadır baya yükleniyorum tık yok tavsiye ederim :)

kaç fps de oynuyorsun allah aşkına highta oynarken? nasıl takılmadan oynuyorsun?
  • Beyler i5 işlemcili pcdepoda 1500 küsürhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook

Aynı sitede 150-200 lira fazlaya i7lisini gördüm sizce pek bi fark varmı ?
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim sanırım oynadığım oyunu benden daha biliyosun. Konuya hakim olamdan yorum yapma milleti yanlış yönlendiriyosun. Varsa z510 nun yükle bakalım full high da nasıl takılmadan oynanıyo gör güzel kardeşim
  • quote:

Güzel kardeşim sanırım oynadığım oyunu benden daha biliyosun. Konuya hakim olamdan yorum yapma milleti yanlış yönlendiriyosun. Varsa z510 nun yükle bakalım full high da nasıl takılmadan oynanıyo gör güzel kardeşim

z510'um var güzel kardeşim, bf4 te high da 25fps alıp oyuna akıcı diyerek sen insanları yanlış yönlendiriyorsun.
  • ya arkadaşlar bu laptoba donanım takviyesi/yükseltme yapılıyor mu?
  • lenovo z510 kullanıyorum.

Power yanındaki novo tuşu ile OneKey Recovery'i başlattı içerisinde ingilizce windows 8.1 single edition geldi.
    Ben Türkçe kullanmak istiyorum. Windows 8 single edition olduğundan gösterim dili sadece 1 tane olabiliyor.

OneKey Recovery'den Türkçe windows 8.1 single editon yükleyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piatti123

Beyler i5 işlemcili pcdepoda 1500 küsürhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook

Aynı sitede 150-200 lira fazlaya i7lisini gördüm sizce pek bi fark varmı ?

Bayramın son günü 1450 TL ye kadar düşmüştü. Bugün 1600 TL, düşsün diye bekledikçe hergün artıyor fiyat :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

z510'um var güzel kardeşim, bf4 te high da 25fps alıp oyuna akıcı diyerek sen insanları yanlış yönlendiriyorsun.

bf4 te high ta bu bilgisayarla 25 fps alamazsınız bile
  • s.a bende i5 modeli var şarjdayken on numara çalışıyor fakat pilde çok kasıyor bilgisayar işlemci hızı 0,75 i geçmiyor. yardımlarınızı bekliyorum bir heves aldık bilgisayarı bu durum çok canımı sıktı nefret ettim bilgisayardan resmen
  • i7 modelini yeni aldım, energy management'de koruma modunu aktif ediyorum bilgisayarı her kapatıp açtığımda ayarlar bozuluyor şarjı tekrar dolduruyor. daha önceden de yazanlar olmuş çözüme ulaşan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franker

s.a bende i5 modeli var şarjdayken on numara çalışıyor fakat pilde çok kasıyor bilgisayar işlemci hızı 0,75 i geçmiyor. yardımlarınızı bekliyorum bir heves aldık bilgisayarı bu durum çok canımı sıktı nefret ettim bilgisayardan resmen

sağ alttaki pile sağ click yapın, güç seçeneklerine girin oradan yüksek performansın plan ayarlarını resimdeki gibi yapın. yine de pildeki performans fiştekinden kesin daha az olur.
     LENOVO Z510 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 5 Ağustos 2014; 16:09:10 >

• quote:

quote:

s.a bende i5 modeli var şarjdayken on numara çalışıyor fakat pilde çok kasıyor bilgisayar işlemci hızı 0,75 i geçmiyor. yardımlarınızı bekliyorum bir heves aldık bilgisayarı bu durum çok canımı sıktı nefret ettim bilgisayardan resmen

sağ alttaki pile sağ click yapın, güç seçeneklerine girin oradan yüksek performansın plan ayarlarını resimdeki gibi yapın. yine de pildeki performans fiştekinden kesin daha az olur.

Yardımınız için teşekkür ederim söylediğiniz yöntemi denedim sonuç aynı pilde işlemci hızı 0,75. bilgisayarı tekrardan formatlayacağım olmadı garantiye göndereceğim. birde resimde kullandığınız pil programını paylaşma imkanınız var mı(sağ alttaki 1:17 yazan)

• quote:

quote:

quote:

Yardımınız için teşekkür ederim söylediğiniz yöntemi denedim sonuç aynı pilde işlemci hızı 0,75. bilgisayarı tekrardan formatlayacağım olmadı garantiye göndereceğim. birde resimde kullandığınız pil programını paylaşma imkanınız var mı(sağ alttaki 1:17 yazan)

işlemcinin hızına nereden baktınız? ben ctrl alt delete den baktım fişten çekince hız 2,45Ghz yazıyor, takıncada 3,03 yazıyor? ama pc 2.5 i5?

programın adıda batterybar v3.6, pil yıpranmasını falanda gösteriyor kullanışlı birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 6 Ağustos 2014; 9:49:33 >

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91858285
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=90473733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 6 Ağustos 2014; 11:30:26 >
  • Arkadaşlar U510 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işlemcinin hızına nereden baktınız? ben ctrl alt delete den baktım fişten çekince hız 2,45Ghz yazıyor, takıncada 3,03 yazıyor? ama pc 2.5 i5?

programın adıda batterybar v3.6, pil yıpranmasını falanda gösteriyor kullanışlı birşey.

programı deneyeceğim. işlemci hızına sizin yaptığınız gibi ctrl+alt+deleteden bakıyorum. sadece bilgisayarı pilde başlatınca bu sorunu yaşıyorum. teknik servisi arayacağım bakalım ne diyecekler. ilgin için tekrardan teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: samet0144

z510 i7 modelini 3 ay önce aldım 1 aydır arada sırada power tuşuna bastıgımda lenovo yazısı geliyo öle kalıyo 10 dk açılmıyor anca onkey recovery tusuna basarak oradan açıyorum son 10 gündür de power tuşundan açamıyorum sürekli onkey recovery tuşuyla açıyorum sorun sürekli olmaya başladı bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? veya sorunun bi çözümü var mı?

aynı sorun bende de var lenovo yazısının altında yuvarlak nokta dönünce windows açılıyor dönmeyip boş kalınca öylece lenovo yazısında bıraksan akşama kadar bekliyor pc. win8.1 e güncellemiştim 2 ay önce fakat sorun 8.1 le ilgili değil. dün ben de recovery tuşu ile başlatabildim. ve dün akşam bios güncelledim yine düzelmedi. bu gün zar zor açtım yedeğimi alıp format atmayı düşünüyorum. önceden z500 vardı 6 ay kullandım hdd göçtü kendiliginden. değişim hakkı verdiler bu kez de magazada z500 yok diye. 350 tl fark ödedim yine lenovo aldım. bu kez de z510 saçmalığına düştük. neymiş 8gb ssd si varmış valla ben göremedim ssdi midir shdd midir bi farkı yok hatta her iki laptopta çok ağır çalışıyor masaüstü performansı pilde de ac güçte de düşük. bende ikinci eski bir laptop var i5 480m kodlu 6gb ramli) pb easynote jo283tk sıfır aldığım bu z510 dan çok çok hızlı. inanılır gibi değil. z500 ve z510 ikisinin de ekranı 5 kuruş etmez o kadar pişmanım ki keşke asus alsaydım diyorum. z510 un renk kalitesi berbat medya içeriklerini öldürüp soldurup gösteriyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 7 Ağustos 2014; 16:53:06 >

• 2+1 ses sistemi taktım. sonra çıkardım bilgisyardan ses gelmemeye başladı. haporları takınca ondan ses geliyor çıkarınca pc den ses gelmiyor. ne yapsam düzelmedi sistemi geri de yükledim olmadı. ne yapabilirim. ayarlar bozuldu sanırım
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.