Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de ayni sekilde hocam yazdiginiz 2 sorun bende de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende numpad bölümünde esneme yok "wasd" tarafında esneme var

Aynı açılma bende de var, sıkıntı yok yani.
  • hala serviste 10 gün oldu. ne geri gönderimden ne değişim talebinden haber var. lanet olsun nefret ettim lenovodan.
  • eski bilgisayarı onarmış bdh.. alsamıydım acaba. şimdi değişim formu gelecek doldurup kliksaya yollyacağım onlar yenısı gönderecek. 1 ayı bulur.

almayın lenovo. şu servis olayı rezalet. adamlar o kadar aheste çalışıyor ki. yasal süre 20 gün diyorum sallayan yok.
  • Ghost0791 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için, birde kardeşim misal benim klavye üzerinde özellikle ASDFX tuşlarının olduğu bölgede bir ısınma var. Elimi üzerine koyduğumda yakmıyor ama normal bir ısı değeri üstündeymiş gibi geldi bana. Sizin bilgisayarlarda da bu şekilde ısınmalar mevcutmu acaba ? kaldıki bu ısınma olayı beklemede iken gerçekleşiyor. Hergangi bir işlem yaparken değil. Not: Şarj cihazı bağlı.
  • Evet, aynı ısınma bende de oluyor. Sıcaklık değerleriniz beklemede kaçta?
  • xLorey X kullanıcısına yanıt
    Aynı ısınma bendede oluyor ilk zamanlarda buz gibi olan bilgisayar şimdi durup dururken ısınıyor özellikle asdf qwer bölgesi şarjdayken ısınıyor değilkende soğuk diyemem.
  • Hocam benide ekleyin bugün İ7li modelin beyaz olanını aldım :))
  • zafer1994 Z kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim, bakalım kullanalım da ne olacak ileride göreceğiz :) Şu an ben aşırı bir ısınma göremedim. Ha buz gibimi hayır tabiki değil, ama sanırım bu ısı değerleride normaldir. Şirkette kullandığım ultrabook var HP'nin onun ile karsılastırdığımda sıcaklık değerleri aynı.
    Şöyle ki , ben işim dolayısı ile bilgisayara SQL server yükledim, SQL server sürekli aktif olarak çalıştığı halde, beklemede yani oyun oynamıyor iken, sadece internet sayfalarını geziyor iken aldığım değerler şu şekilde;

CPU - 50 derece
    Ekran krtı: 49
    HDD ise 41

Ancak bu değerler günün sıcaklığına ve bulunduğum yerin sıcaklığına göre değişiyor.

Sonuclar Speccy programı sonuclarıdır.

Sizlerin ki nasıl acaba ?
  • Alalı daha 24 saat olmadı. Bu normal değil değil mi? Yoksa bataryanın açılması gibi şeyler mi gerekiyor? Görür görmez şok oldum çünkü. 0

edit : şu an bakıyorum toplam kapasite artmış görünüyor, 46740 mwh oldu. Eğer bir problemse bu geri götüreceğim. Ama "yok problem değil, başta öyle olur" derseniz tavsiyenize uyacağım.. Arkadaşlarıma sorduğumda bataryanın 1 haftaya açılacağını söylediler. Yine de burdan da paylaşmak istedim.

• Bende normal kullanımda 43-45 ama tarayıcıya fazla yüklenirsem 50'yi buluyor.
  • talican T kullanıcısına yanıt
    Yani bence biraz bekle derim, ilk aldığım zaman ben kontrol etmedim böyle şeyleri. Kullanımı da normal yaptım, genelde pirizde kullanıyorum ama yine bazen ara sıra pirizden söküyorum , bazen koruma moduna alıyorum öyle kafama göre.. Ama hiç tamamen boşalmasına izin vermedim pilin. Şu an aynı program ile bende baktığımda, kayıp olarak 0 gösteriyor.

Aynen hocam, bende tarayıcıya yüklendiğimde bende aynı verileri görüyorum. Vallahi kim kıllanırsa kıllansın, ben şu ana kadar memnunum cihazdan. Sanırım fazla üstüne titrememek, pinpiriklenmemek gerek. Bence bilgisayarlarımız harika :)
  • xLorey X kullanıcısına yanıt
    Hocam siz zaten uretilen kapasitenin ustune 170 daha eklemissiniz sizde -1 yazsa yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 li modeli alacağım arkadaşlar ! tavsiyeleriniz nedir? Uzun bir süre idare ettirir mi ? oyun hastası bir insan değilim ,

i7 nin chipset in de sorun yaşayan oldumu ? Isınma proglemi yaşayan oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 28 Ağustos 2014; 1:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLorey

Aynen hocam, bende tarayıcıya yüklendiğimde bende aynı verileri görüyorum. Vallahi kim kıllanırsa kıllansın, ben şu ana kadar memnunum cihazdan. Sanırım fazla üstüne titrememek, pinpiriklenmemek gerek. Bence bilgisayarlarımız harika :)

Vallahi doğru söylüyorsunuz. Almadan önce günlerce sabahladım "ne alsam" diyerek forumda okumadığım bütceme uygun bilgisayar modeli kalmadı. Ama artık yeter. Batarya öldü mü (ki bunun olması için baya zaman lazım), yolla servise değişsinler. Takılmayacağım artık pek bu konulara. :D
  • Evet, sonra 'sakınılan göze çöp batar' hesabı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost0791 -- 28 Ağustos 2014; 14:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

i7 li modeli alacağım arkadaşlar ! tavsiyeleriniz nedir? Uzun bir süre idare ettirir mi ? oyun hastası bir insan değilim ,

i7 nin chipset in de sorun yaşayan oldumu ? Isınma proglemi yaşayan oldumu ?

Eski laptopumda açamadığım COD serilerini yüklüyorum. Bugün Call of Duty Black Ops 2 oynadım. Tüm ayarları en sona getirdim. GPU-z programıyla ekran kartı sıcaklığına baktığımda maksimum 69 dereceyi gördüm, 70 bile olmadı. El ile laptopta gezindiğimde hafif bir ılıklık hissediyordum o kadar. Core-temp programıyla cpu'ya da bakmak isterdim ancak nedense o programı açamıyorum bir türlü.
  • CoreTemp sorun yaratıyor. HWMonitor ya da Speccy ile bakın.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.