Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben sürekli sarjda kullanıyorum fakat bir anda 43200 ü görünce laptopu sarj etmeyi bıraktım %7 yazısı gelince takıyorum % 70 80 da çıkartıyorum öyle bi korku olustu yani
     LENOVO Z510 KULLANICILARI
  • Can aşık kullanıcısına yanıt
    hocam aslına bakarsan pc z510 ise kapasiteyi zaten 48000 göstermesi lazım, sizinki 43200 den 33600e düşmüş benimki 48000 den 42000 e düşmüş.Sizin pc de hem manager hemde battrycare üretilen kapasiteyi 43200 göstermiş ilk aldığınızda 48000 yazıyor muydu?

LENOVO Z510 KULLANICILARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomist1453

valla anlamadım hocam 60 da sabit kullanıyorum haftada 1 farkı düzeylerde boşaltıp dolduruyorum ama nafile forumda diğer arkadaşlarında uyguladığı şekilde uyguluyoruz onlarda artma olmuş bende azalma oluyor.
    Batarya bitince de yapacak birşey yok hocam garantiden batarya değişimi isteyeceğiz ki bataryayıda parayla değiştiriyorlar.
    Sizde energy manager da 43200 gösteriyor benim pc de manager da kapasiteyi 48000 gösteriyor ama battry care dan baktığımda 42000 gösteriyor 6000 azalış var ama bunu manager göstermemiş !!!

Bi kalibrasyon yap hocam düzelir o, bende batterybar var orada yıpranma oldumu kalibrasyon yapıyorum eski haline geliyor.

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    hocam bu kalibrasyon dediğimiz olay belli bir düzeye kadar deşarj yapıp daha sonra %100 e kadar dolum yapmak değilmi ?

• ekonomist1453 kullanıcısına yanıt
    evet 48000 mWh yazıyordu
    Valla anlamadim hocam uretilen kapasiteyi 48000 gostermesi lazim. ben son kez -founder- arkadasin dedigi battrybar i deneyecegim bakalim ne olacak

• ekonomist1453 kullanıcısına yanıt
    birşeyi merak ettim ben siz sarjdaykenmi %60a sabitliyorsunuz ?
    Evet hocam pc yi acar acmaz korumayi açıyorum hep 60 da kullaniyorum.

• arkadaşlar ben energy manager programını açamıyorum tıklıyorum ama açılmıyor sadece 1 kere açabildim ondan sonra açılmadı
  • arkadaşlar merhaba ben z510 i5 4200m li modelini almayı düşünüyorum bazı tereddütlerim var.tarafzız olarak anlatır mısınız klavye kalitesi nasıl?genel olarak sistem hataları veya fazla ısınma gibi sorunları var mı?
    ya da asus x550ln xo007d modeli var onunla kıyarslarmısınız ?sizce hangisini almalıyım? acil yardım eerseniz sevinirim bugün yarın alıcam çünkü
  • kişisel olarak pc bana göre güzel bu kişiden kişiye değişiklik gösterir fakat bunu alırken araştırmadım ve pişman oldugum pil sorunu var içine gömülü oldugun için cabuk ömrü bitti bende baslangıcta 48000 iken 1,5 2 ay sonra 43200 felan oldu gittikcede düşmeye baslıyor :/
    Sizce lenovoyu mu yoksa asus x550ln xo007d modelinimi almalıyım

• bilgisayarı alalı 10 ay oldu pilden 46.170mWh kaldı, biraz fazla gitmemiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomist1453

hocam bu kalibrasyon dediğimiz olay belli bir düzeye kadar deşarj yapıp daha sonra %100 e kadar dolum yapmak değilmi ?

evet hocam o, energy manager'da kalibrasyona tıklayın o yapıyor boşaltım doldurum olayını.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Hocam energy manager de olcum sifirlama var onu mu diyorsunuz

• enery manager daki koruma modunun pc nin her açılışında otomatik devreye girmesini sağlayacak bir ayar var mıdır?
  • Pildeki Kayıp 8 di kalibrasyondan sonra 0 kusur olmustu

• Hocam size zahmet kalibrasyonu nasil yaptinizi ayrintilariyla anlatabilir misiniz. Kaybim % 12.

• Hocam lenovonun kendi manageriyke yapmsitim hatirlafigim kadarıyla pili tam doldurup tam bosaltiyordu yada tam tersi.
    Yalniz 3/4 saat sürüyor . Şarj %50 iken baslatin

• Merhaba herkese,

Sorundan kısaca bahsediyim. Ocak 2014de aldığım Lenovo z510 i5 işlemcili gri kasa laptopumda takılmalar oluyor. Başlat çubuğu gidiyor hiçbirşeye tıklayamıyorum. CTRL ALT DELETE de çalışmıyor öylece kalıyorumm. Bilmiyorum restart tuşu var mı ama bilmediğim için power düğmesine uzun süre basıyorum ve laptopu ancak öyle kapatabiliyorum. 1 hafta önce windows 8in içinde olan birşeyle tam adını hatırlamıyorum ama yenileme tarzı birşeydi (programları silmeden pcyi tazeliyor) onu yaptım fakat 1-2 hafta sonra tekrar aynı sorun başladı. Gerçek sorun nedir acaba?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.