Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih8134

quote:

Orijinalden alıntı: birsutanem

i7 z510 da ekran kartı yanılmıyosam 630m 128 bitti..i7 olmasına bakma bence...eski sürüm bir ekran kartı..en az 740m ekran kartlı bişeylere bak derim..tabi bütçe varsa daha yüksek bak :)

yanlış bilgi vermeyelim z510 'da gt740m var

Hocam pc oyun performansi nasıl ? Açılış kapanış hız vs. Almalı miyim yani :) Bide bu laptop hangi magazalarda var intden alamam çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfoo

quote:

quote:

i7 z510 da ekran kartı yanılmıyosam 630m 128 bitti..i7 olmasına bakma bence...eski sürüm bir ekran kartı..en az 740m ekran kartlı bişeylere bak derim..tabi bütçe varsa daha yüksek bak :)

Hocam pc oyun performansi nasıl ? Açılış kapanış hız vs. Almalı miyim yani :) Bide bu laptop hangi magazalarda var intden alamam çünkü

oyun performansından memnunum nfs rivals yüksel grafıkte kasmadan seri oynanabiliyor diğer oyunlarıda deneyeceğim ama çalıştıramayacağı oyun yok onu söyliyim medium 'da filan bişekilde oynanır.ben beylikdüzünde oturuyorum internetten almadan önce çevredeki mağazalara baktım.teknosa,media markt,bimeks ve vatan'ı gezdim.bunların arasında sadece vatanda bulabildim z510 i7 li olanı ordada fiyat 2189 ₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfoo

quote:

quote:

oyun performansından memnunum nfs rivals yüksel grafıkte kasmadan seri oynanabiliyor diğer oyunlarıda deneyeceğim ama çalıştıramayacağı oyun yok onu söyliyim medium 'da filan bişekilde oynanır.ben beylikdüzünde oturuyorum internetten almadan önce çevredeki mağazalara baktım.teknosa,media markt,bimeks ve vatan'ı gezdim.bunların arasında sadece vatanda bulabildim z510 i7 li olanı ordada fiyat 2189 ₺

Saolun hocam :) ins hafta sonu alip bu gruba dahil oluorun :)

• merhaba arkadaşlar. ben bu haftalarda bir laptop almayı düşünüyorum vatanda 1900 liraya i5 4200m serisi işlemcili 1tb hdd+8gb ssd li z510 gördüm. Performansı nasıl sorun çıkarır mı bana uzun vadede? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam demiştim ;)
  • Arkadaşlar merhaba. Z510 kullanıcısıyım. Arkadaş D-Smart'ın internetini aldı fakat internet bağlantısı benim bilgisayarda görünmüyor. Onun dışında bütün bağlantılar görünüyor ama arkadaşınki görünmüyor. Başka bilgisayardan, telefonlardan internete sorunsuz bağlanıyoruz ama benim bilgisayardan WI-FI bağlantısını bile göremiyoruz. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • Z510 i7 Win 8 kullanıyorum bazı oyunlarda ekran donup kalıyor pc yi powerdan kapamak zorunda kalıyorum direk bu yuzden Win 7 ye geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
  • edimurphy E kullanıcısına yanıt
    win 8.1 e yükselt
    64 bit
    hız
    performance
    akıyoo
  • arkadaşlar bende bayramın ikinci günü aldım z510 ancak bu energy management ı yükledikden sonra menüsünü bir türlü açamadım nasıl halledicem onu acaba?
  • İ5 8gb versiyonunu kullanıyorum 2 açtığımdan 1inde donmalara oluyor bir klasör açmaya çalışıyorum yükleniyo işareti dönüp duruyor ve açılmıyor anca sağ tık aç diyince açılıyor ve performans genel olarak düşüyor kapatıp açtığımda düzeliyor ama dediğim gibi istatiksel olarak 2 taneden 1 i böyle bunun pclemi alakası var yoksa işletim sistemiyle mi format atsam düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3mkt

arkadaşlar bende bayramın ikinci günü aldım z510 ancak bu energy management ı yükledikden sonra menüsünü bir türlü açamadım nasıl halledicem onu acaba?

aynı sorun bende de oldu lenovanın kendi sitesinden windows 8 olan sürümüyle sorun ortadan kalktı (tam hatırlamıyorum hangi sürümdü aslında) ve ilk programdan biraz daha düşük özellikli
  • Bugun geldi z510 freedos almistim ama babam arkadasina windows7 yukletmis ben windows8 yuklemek istiyorum boyle stabil calismiyor bilgisayar ne yapmam gerek arkadaslar daha once format atmadim?

• Beyler z510 i5 almayi dusunuyorum butce olarak uygun geldi performansi nasil genel olarak ve oyunlarda 1800 fiyata iyimi sizce

• z510 kapaliyken sarj edince pilin %100 doldugunu nasil anliyoruz pil isigi hep beyaz yaniyor.?

• z510 aydınlatmalı klavye takılabiliyormu acaba ?
  • Merhabalar

Ya son zamanlarda başımda bir iş var. Ne olduğunu bir türlü çözemedim forumda da sorunu çözebilen çıkmamış sanırım. Şimdi oda içerisinde televizyonu kapatıyorum. Bilgisayardan hiç bir işlem yapmıyorum sadece chrome açık. Fan sürekli çalışıyor gibi ince bir ıslık sesi geliyor üfleme sesi gibi. Aşırı derece de sinir bozucu. Başına gelen veya çözebilen varmı ? Yoksa eğer doğru vatan bilgisayara götüreceğim. İlk zamanlar sanki böyle şeyler yapmıyordu veya bendikkat etmedim. Ancak geçen odada otururken TV açmamıştım farkettim sesi ve şu an kafama takılmış durumda ne zaman bilgisayarı açıp karşısına geçsem ses sinirlerimi bozuyor...

Çözüme ulaşan veya aynısı başında olan varmı aranızda?
  • Merhaba arkadaşlar , lenovo z510 i5 kullanıyorum , win 8 yüklü.
    Şöyle bir problemim var, normal pc kullanırken cursor ile ilgili bir problemim yok, ama oyunlara girdiğimde (herhangi bir oyuna) imleç gözükmüyor. Bu problemi yaşayan&çözen var mı? Yoksa format atmayı deneyeceğim.
  • 1350 TL ye almıştım Haziran da gayet memnunum.

• gazili499 G kullanıcısına yanıt
    Aydınlatmalı klavyesi olan modeli var diye biliyorum. Sonradan katılabilir mi onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLorey

Merhabalar

Ya son zamanlarda başımda bir iş var. Ne olduğunu bir türlü çözemedim forumda da sorunu çözebilen çıkmamış sanırım. Şimdi oda içerisinde televizyonu kapatıyorum. Bilgisayardan hiç bir işlem yapmıyorum sadece chrome açık. Fan sürekli çalışıyor gibi ince bir ıslık sesi geliyor üfleme sesi gibi. Aşırı derece de sinir bozucu. Başına gelen veya çözebilen varmı ? Yoksa eğer doğru vatan bilgisayara götüreceğim. İlk zamanlar sanki böyle şeyler yapmıyordu veya bendikkat etmedim. Ancak geçen odada otururken TV açmamıştım farkettim sesi ve şu an kafama takılmış durumda ne zaman bilgisayarı açıp karşısına geçsem ses sinirlerimi bozuyor...

Çözüme ulaşan veya aynısı başında olan varmı aranızda?

Merhabalar Energy Manager adlı programda Bakım Klavuzu bölümünde Fan Tozu Giderme diye bir yer var sorununuzla alakalımı bilmiyorum ama bir deneyin

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.