Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzo.muco

merhaba arkadaşlar bende aldım ama ben win 7 kurdum win 7 de birkaç driver eksik
    mesela recovery yükleyemedim çünkü win 7 driverleri yok
    recovery sistemini onekey recovery energyneer diye programla çözdüm stabil konumda kurulmuş win 7 yi recovery attım
    şu anda süper durumda recovery tuşuna basıyorum system recovery diyorum ve kaldığın stabil konumdan devam et :)
    fan kontrolü filan yüklemedim ama otomatik kontrol ediliyor oyundayken hızlanıyo
    Benim Z10 İ7 işlemcili 59391783 numaralı model birkaç sorum olacak

1 fan temizleme modu varmı? bildiğim kadarıyla var ama nasıl?
    2 8GB ssd mevcud bu hdd ye gömülü diyorlar ama bir yerlerde bu gözükmesi gerekmez mi?
    yani satın aldık belki içerisinde yok?bunu nerden görebiliriz?

kamera hakkında bilgi isteyen birileri vardı driveri kursun sorunsuz çalışıyor

Hocam merhaba, laptop freedosmuydu recovery kurdunuz ?
    Bende ebrardan aldım ve win 8.1 kurdum ama recovery kuramadım bi türlü olmadı ve sistem olarak da memnun değilim ağır.

• Freedosdu içerisinde w8 recovery vardı ıngilizce. One key recovery programi ile w7 recoverye çevirip kullandım gayet iyiydi
  • arkadaşlar bu tükürdüğümün bilgisayarı ilk açıldığında tam performansta çalışmıyor, anca yeniden başlatırsam tam performansa geçiyor. yok mu bunu düzeltmenin bir yolu?
  • merhaba arkadaşlar. bende z510 i7 modelni kullanıyorum. birçok wifi yi görüyor fakat evimdekini görmüyor bunun çözümü varsa lütfen yardım edin
  • arkadaşlar merhaba bende bu gruba dahil oldum i5 modelini aldım fakat ekran kartına geçişi yapamadım denetim masasından seçiyorum yok yine olmuyo pes i bile kaldırmıyo pes 2013 ü tam grafikte oynayamıyorum aygıt yöneticisine baktığımda sıkıntı yok güncellemeleride tam ama olmuyo çalıştıramıyorum ekran kartını bi yardım edin yoksa servise yollycam bilgisayarı
  • Bilgisayar ekran kartını kullanmıyor sanırım. Masasüstünde sağ tuşa tıklayıp Ekran çözünürlüğüne girdiğimde Intel Graphics ayarlarını kullandığını gösteriyor. Bu da bilgisayarın görsel performansını etkiliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

• huseyinkeske kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende i5 modelini kullanıyorum..şu an farcry4 ve pes15 yüklü gayet iyi ve takılmadan oynatıyor..
    küçük bir ayarına bakalım..
    masaüstünde sağ tık yapıp nvidia denetim masasını aç..3D ayarlarının yönetimine gel..genel ayarlar sekmesi otomatik seç olacak..
    Proğram ayarları sekmesi entegre grafik olacak..ve Physx sekmesinde de 2 seçenek var.O da otomatik seç te ayarlı olacak
    Ayarları burdan değiştirebilirsin istersen ama bence otomatikte kalsın..HD grafiğin yetmediği yerde zaten otomatik olarak algılayıp 740m e geçecektir..
    söylediğim gibi bu ayarlarda 2 ekran kartınıda görmelisin..gözükmüyorsa sorun vardır diyebilirim..
    Call off duty advantec dahi takılmadan oynatıyorki pes 13 ü illaki sollaması lazım diye düşünüyorum..
    ayrıca arkadaşıma da pes kurdum..ekran kartını güncellemeden oyunu oynatmadı..ekran kartını illaki nvidia.com dan manuel indir ve kur derim..yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
    Fakat birde belirtmek isterimki win 8.1 e geçiş yap..daha sade ve hızlı olacaktır..oyunlara daha hızlı girdiğini ve takılmadığını göreceksin çok farkeder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 3 Aralık 2014; 0:51:06 >

• immortal86 İ kullanıcısına yanıt
    senin görmek istediğin ayarları yukarıda belirttim..ordaki iki ayardan sadece nvidia yı seçerek amacına ulaşabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfhamit

merhaba arkadaşlar. bende z510 i7 modelni kullanıyorum. birçok wifi yi görüyor fakat evimdekini görmüyor bunun çözümü varsa lütfen yardım edin

Pcdeki wifi driverini güncelle .O zaman düzelmesi lazım.
  • Bilgisayara windows 8.1 uefi format attım. Hangi driverı denediysem dolby yazılımı sese müdahale etmiyor sadece açılıyor. Ne yapmam gerekli.
  • laptop sürekli akü aşırı yüklendi batarya koruma moduna alın diyor her açtığımda alıyorum ama bıktım artık otomatik bunu açılınca kendisi almıyormu yada kaydetme olayı yokmu her resette kapanıyor batarya koruma modu
  • Arkadaşlar merhaba herkese.. Şöyle bir sorunum var..
    İkinci ekran kartım bir anda aygıt yöneticisinde ve diğerlerinde gözükmemeye başladı lenovoyu aradım illaki servise yollayın diyorlar buna başka çözüm bulan varmıdır ?

• MAVİ EKRAN alıyorum sürekli. bu hata genellikle "kernel data inpage error" bazen de "dpc watchdog violation" hatası veriyor. çözüm nedir ??

ssd takacağım sisteme acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Arkadaşlar merhaba herkese.. Şöyle bir sorunum var..
    İkinci ekran kartım bir anda aygıt yöneticisinde ve diğerlerinde gözükmemeye başladı lenovoyu aradım illaki servise yollayın diyorlar buna başka çözüm bulan varmıdır ?

oyundayken girip öyle bakın birde. optimus vs bişeylerde sorun vardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Arkadaşlar merhaba herkese.. Şöyle bir sorunum var..

oyundayken girip öyle bakın birde. optimus vs bişeylerde sorun vardır belki

Yok maalesef olmadı..

• Merhaba, cihazı açıp ram ya da hdd değiştiren oldu mu ?
  • 120 gb SSD aldım bugun takacagım.Suan kullandıgım sıstem 8,1 ama ssd ye wın7 64 bıt kurup deneyecegım bılgı verırım arkadaslar.
  • arkadaşlar win 8 kullanıyordum fakat win 7 ye geçmek istiyorum .
    dvd yi taktığı zaman efi dvd/cd rom has been blocked by the current security policy hatası alıyorum , win 7 ye geçiş yapamıyorum malesef . bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
    win 7 ye geçmem lazım :(
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Selamun Aleyküm şu şekilde windows 8 den windows 7 veya başka işletim sistemi kurabilirsiniz»

» Biosa girilir » Bios Setup » Üsteki menüden Boot menüsüne gelinir » Boot Mode: Legacy Support » Boot Priority: Legacy First » Usb Boot: Disabled »

» Ayarlar bu şekilde yapılır ve F10 ile kayıt edilir.
  • Merhaba arkadaşlar bugun laptopu açtığımda ekranda sorun olduğunu gordum. Yuzeyde hiçbir sorun olmamasına rağmen içeride goeuntu karıncalanıyordu, kılcal çizikler vardı. Acaba garanti bakar mı buna? Teknosadan aldım garanti belgesi farklı bir şehirde kaldı illa garanti belgesini götürmem gerekir mi? Bir de Ankaradaki teknik servis listesine nereden ulaşabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.