Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Sorununuz ile ilgili olarak sistem üzerinde donanımsal bir problem oluşuyor olabilir. Sistem Recovery yapmış olduğunuz halde 1 2 hafta sonra yine aynı duruma geliyor ise, donanımsal bir problem olduğu göz önüne gelmekte. Dilerseniz, aldığınız yere götürüp servis için başvuruda bulunun. Eğer donanımsal bir durum var ise, özellikle vatan bilgisayardan aldıysanız, 6 ay dolmadan kasayı açma hakları yok. Donanımsal bir sorunda, cihazı yenisi ile değiştirmek zorundalar.

Bizleri de konu ile ilgili bilgilendirirseniz, sorunun neden olduğu bulunduğunda seviniriz.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLorey

Merhaba,

Sorununuz ile ilgili olarak sistem üzerinde donanımsal bir problem oluşuyor olabilir. Sistem Recovery yapmış olduğunuz halde 1 2 hafta sonra yine aynı duruma geliyor ise, donanımsal bir problem olduğu göz önüne gelmekte. Dilerseniz, aldığınız yere götürüp servis için başvuruda bulunun. Eğer donanımsal bir durum var ise, özellikle vatan bilgisayardan aldıysanız, 6 ay dolmadan kasayı açma hakları yok. Donanımsal bir sorunda, cihazı yenisi ile değiştirmek zorundalar.

Bizleri de konu ile ilgili bilgilendirirseniz, sorunun neden olduğu bulunduğunda seviniriz.

İyi günler.

Evet vatan bilgisayardan aldım. Fakat servisine götürüp ne diyeceğim. Durumu anlatacağım fakat kanıtla derler mi derseler ne yapacağım her zaman olmuyor bu dedğim takılma. Daha önce hiç servise başvurmadım anlatırsanız sevinirim.

• ben de z510 i5 8gb ram win8 olanından var. mayıs gibi 1580 e almıştım. iyi giderken bir ses sistemi taktım. ses gelmeyeye başladı hoparlorden.

yaklaşık 1 ayda değişim işlemi tamamlandı ve değişim formunu yolladılar. ama açıp baktım bilgisaya da yapılmış ses geliyor.

şimdi baktım aynı pc 2000 lere kadar yukselmiş.

aldığım yer olan klıksada bu model tukendiğinden muhtemelen parayı ıade edecek.

siz olsanız ne yapardınız aynı paraya bu özellikleri almak imkansız şu an. değişime yollarmıydınız para iadesi geleceğini bile bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapiens_ -- 15 Eylül 2014; 12:17:44 >
  • Merhaba arkadaşlar ürünü alalı 1 hafta oldu. ürün W8.0 olarak geldi ilk 5-6 gün 8.1'e güncellemedim. sonra sorunsuz olarak 8.1'e çektim, hatta onunla beraber ekran kartını falan da güncelledi. buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. dün akşam sırf merakımdan dolayı one key recovery yaptım ve başlangıç ayarlarına döndüm. doğal olarak W8'e döndü. sıkıntı şu ki asla windows update yapamıyorum şu anda. denemediğim şey kalmadı 4-5 kez daha recovery yaptım, düzelmedi. Bu tarz bir şey başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Sürücülerle ilgili sıkıntılar olabilir, güncellemeleri varsa yükleyin derim.

Ayrıca sabit disk ile ilgili bir sıkıntı da olabilir. Benim Şubat'ta aldığım cihazın sabit diski Nisan sonunda ciddi End to End hataları veriyordu ve cihaz donuyordu, çünkü disk kapanıyordu. Eğer bu hata oluştuğunda bir bip sesi de geliyorsa sabit diskinde sıkıntı olabilir.

Ayrıca bir S.M.A.R.T. okuma programı ile sabit diskinizi kontrol edin derim. Windows kullanmadığım için program öneremem ama Defraggler programı disk sağlığını da gösterebiliyor, bir deneyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende i7 işlemcili olanı var 8gb bilgisayarı açarken 20 saniyede açılıyor. Eskiden bu süre 7-8 saniyeydi diye hatırlıyorum. Fazla program da yüklemedim 890gb toplam alanda 608gb boş.

282gb yedekleyip sıfırlayamam ne yapmam lazım bu süreyi azaltmak için. Gereksiz programları sildim aklıma başka birşey gelmiyor..
  • elessar26 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda > Fabrika ayarı gibi birşey vardı ordan ilk adlıgın hale getirebilirisin ve sorunun düzelir
  • Arkadaşlar win 7 kurdum camera driverlarını yükledim fakat kamerayı nasıl çalıçtıracaz görev çubuğu masa üstünde yok aynı durum energy manager de aynı cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3gun önce i5olanindan media mark aldim en uygun fiyat burdaydı 1850tl.PC anakaradan alıp görev icabı erzincanda olduğum için geldim.5senedir PC kullanmiyorum is yerinde nette takılıyordum. Oyun yüklemeyi bile unuttum. Aldigim yerde 70tl 2yilliik virüs programı ve bir kaç bisey daha uuklemisler. Kutudan CD cikmadi orda kalmis galiba.win8 kurulu. Dun bir acip kapadim eve net baglatacam daha. Sondan 2-3sayfa okudum pille ilgili birşeyler yazilmis. Ne tavsiye edersiniz genel olarak klasik Neler tavsiyesi edersiniz

• Dün siparişini verdiğim z510 i7 modeli bugün elime geçti şuanda çok memnunum sessiz çalışıyor :)
  • Beyler önerdiğiniz pc yi yavaşlatmayan antivirüs programı var mı ? Yoksa Windows defender işimi görür mü ?
  • Arkadaşlar bende z510 (1 tb hdd - 740m) kullanıcısıyım..herkeste olduğu gibi benimde ekran kartı konusunda şüphelerim vardı..
    (3.nesil)i7 mi? yoksa (4.nesil) i5 mi? derken 740m li i5 i aldım...

Hem hd grafik hem 740m oluşu ve oyunlarda otomatik olarak devreye girmesi yönünde çok başarılı..kaldırmaz dedikleri oyunlardan denemeye çalıştımda azıcık ;) 2 oyun kurdum..Call off duty ghost ve Crysis 3 ün orjinal ayarlarında kesinlikle mükemmel ve akıcı oyun performansı çok etkileyiciydi..şüphelerim ortadan kalktı..
    tasarım çok güzel..ısınma problemi yok..z510 daki orjinal win 8 pro yu etkinleştirip, win8.1 e yükselttikten sonra hız 2 kat arttı..resmen uçuyor..ek özellikler olarak one key vs. süper olmuş.. çok memnunum herkese tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 27 Eylül 2014; 19:10:07 >

• fatih8134 kullanıcısına yanıt
    win defender hayli hayli görür..sıkıntı yok..mcafee yi kaldırdım..ota çöpe ..... karışıyor..birde çok kastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birsutanem

win defender hayli hayli görür..sıkıntı yok..mcafee yi kaldırdım..ota çöpe ..... karışıyor..birde çok kastı.

Aynen dedigin gibi mcafee berbat bise bende kaldirdim :)

• Bitdefender'ın 6 aylık ücretsiz lisans kampanyası var. Ben kurdum tavsiye ederim. Windows defender kullanırken bilgisayara bulaşan 25 tane virüsü tespit edip sildi. Windows defender hiç uyarı bile vermemişti bu virüslerde.

http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 27 Eylül 2014; 19:29:40 >
  • Aslinda virusun nekadar acı bir virus olup olmadıgı önemli..mesela mcafee de kullanirken tarama yaptim..yillardir kullandigim winrar programimi dahi sildi..aslinda haklisin windows guvenlik duvari tek başına heryerde yetemeyebilir ama benimde favorim avast..1 yillik ucretsiz lisans veriyor..hatta bende 2038 yilina kadar guncel olan avastta var..fakat çogu oyunlarda virus programinin hemen hepsi avast haric engelliyor..bundan muzdaribim..
    Şu an tek sıkıntım bataryasinin çakılı olması..oyu.larin en babasini kaldirir bizzat denedim😉

• Arklar bende z510 i7 almayi dusunuyorum. Oyun performans nasıl ısınma olayi var mi ? Almalı miyim sizce yardım

• mstfoo M kullanıcısına yanıt
    i7 z510 da ekran kartı yanılmıyosam 630m 128 bitti..i7 olmasına bakma bence...eski sürüm bir ekran kartı..en az 740m ekran kartlı bişeylere bak derim..tabi bütçe varsa daha yüksek bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 28 Eylül 2014; 23:33:58 >
  • birsutanem kullanıcısına yanıt
    Butcem max 2.100-200 fln ama sanki -
    Z510 i7 740m djye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: birsutanem

i7 z510 da ekran kartı yanılmıyosam 630m 128 bitti..i7 olmasına bakma bence...eski sürüm bir ekran kartı..en az 740m ekran kartlı bişeylere bak derim..tabi bütçe varsa daha yüksek bak :)

yanlış bilgi vermeyelim z510 'da gt740m var
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.