Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara'daki teknosaya götür belki garanti belgesi istemezler.Vatan bilgisayar istemedi garanti belgesi(fatura) teknik servis için Ankara Destek bilgisayar http://www.destek.as/iletisim.asp
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Kendimce yaptığım araştırmalar doğrultusunda lenovo z510 u fiyat performans açısından uygun buldum ve almayı düşünüyorum.Pc den çok fazla anlayan birisi de değilim. Kullanım amacım, günlük kullanımlar dışında oyun da oynayabilmek ve oynadığım oyundan en üst seviyede olmasa da tatmin edebilecek derecede keyif alabilmek. Aklıma takılan başka bir konu da i5 ve i7 modelleri olması. Aralarında ne kadar fark vardır ve o fark için i7 modelini almaya değer mi bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Genel hatlarıyla beni anlamışsınızdır sanırım. Bu amaçlarımı karşılar mı tavsiye bekliyorum. Ayrıca internetten araştırdım ancak pek fazla yerde bulamadım. Nereden almam uygun olur yardımcı olursanız sevinirim.

*Maksimum 2000tl bütçem var. Yukarıdaki amaçlarım doğrultusunda başka marka-model tavsiyelerine de açığım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryica -- 5 Ocak 2015; 5:26:30 >
  • Flash oyunlarda sorun var.Pc'yi 2014 haziranında aldım.Aldığımdan beri legend online,wolfteam, metin 2 vb oyunlarda aşırı kasma oluyor. İ5 6gb lık modeli kullanıyorum.
    E4500 işlemcili,x1550 ekran kartlı,1gb ramli pc donma yapmıyor.Yeni aldığım pc donuyor.Flash player son sürümde çerezleri felan temizledim.Nvidia ekran kartıyla ve işlem hızı 3.00 haliyle giriyorum yine de aşırı donma oluyor.Bunun bir çözümü var mı*Yoksa garantiye gitmesi mi gerekiyor?

NOT:Normal oyunlarda sorun yok crysis 3 vb. oyunları gayet rahat oynadım.Sadece internet üzerinden oynanan oyunlarda sorun var.
  • Bu konuyu takip eden kalmamış sanırım !

Sorunumu paylaşacaktım fakat baktım ki sadece sorununu yazan yazıp çıkmış..

Peh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa1903

Flash oyunlarda sorun var.Pc'yi 2014 haziranında aldım.Aldığımdan beri legend online,wolfteam, metin 2 vb oyunlarda aşırı kasma oluyor. İ5 6gb lık modeli kullanıyorum.
    E4500 işlemcili,x1550 ekran kartlı,1gb ramli pc donma yapmıyor.Yeni aldığım pc donuyor.Flash player son sürümde çerezleri felan temizledim.Nvidia ekran kartıyla ve işlem hızı 3.00 haliyle giriyorum yine de aşırı donma oluyor.Bunun bir çözümü var mı*Yoksa garantiye gitmesi mi gerekiyor?

NOT:Normal oyunlarda sorun yok crysis 3 vb. oyunları gayet rahat oynadım.Sadece internet üzerinden oynanan oyunlarda sorun var.

i5 6 gb ramli modelini bende kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sorun yok ne tarayıcı oyunlarında nede kurulan oyunlarda bir sorun yok bende temiz bir format atmayı deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Bonuss

Bu konuyu takip eden kalmamış sanırım !

Sorunumu paylaşacaktım fakat baktım ki sadece sorununu yazan yazıp çıkmış..

Peh..

Sorun nedir yazın bildiğim birşey ise yardımcı olurum.

• selamlar.

lenovo z510'umun ekrani kirildi. ama internette tamirinin falan ne kadar oldugu hakkinda hicbir bilgi yok. Simdi ekrani degistirmek istiyorum, ekran degisiminin fiyati ne kadardir ortalama?

tesekkurler!
  • Joutsenlaulu kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran fiyatları 170 ile 200 arasında (LG Philips LP156WHU-TPB1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Z510 serisinin i7 olan en üst versiyonu var. 2600 tl iken aldım. Cihaz gayet güzel fakat ben bir türlü ekranının verdiği görüntüye alışamadım. Bence bir hata olmalı. Mavi renkli anlamında söylemiyorum o ayrı bir konu. Birşey izliycem diyelim mesela, sürekli elim ekranda, ya aşağı ya yukarı oynatıyorum çünkü görüntü sürekli saçmalıyor. Gündüz yani ışıklı ortam sahnelerinde gayet başarılı olan cihaz, karanlık arttıkça tamamen saçmalıyor. Müşteri hizmetlerini aramayı bile düşünüyorum. Birbaşka örnek vermek istiyorum. Google Chrome kullanırken otomatik Google gelir ve altında 8 adet eskiden girmiş olduğumuz sitelerin kısa yollarını içerisinde barındırdığı kutucuklar olur. Ben ekranı ileri itince bunlar tamamen görüntüden yok oluyor , bildiğiniz bembeyaz. Kendime çekince ki baya eğince de netlik kazanıyor. Ben birtürlü anlamadım bu işten birşey. Varmı böyle bir sorunu olan?

Teşekkürler...

• Bonuss B kullanıcısına yanıt
    ben gündüz kullandığım zaman görüntü en yükseğe yakın biraz da geriye doğru eğimli bazen de öne doğru eğimli kullanıyorum o zaman görüntüde sıkıntı olmuyor akşam ise seninde belirttiğin gibi öne doğru biraz dik bir şekilde güzel görüntü alıyorum anlaşılan siz bu duruma iyice takmışsınız eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan müşteri hizmetleriyle görüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmak değilde, gözlerimde lens var hali ile parlaklığı seviyor mered. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, hiç bişey demeden beni beklemeye aldılar ve 2 dakikaya tekrar hatta geri döndüler.
    Uzak masaüstü bağlantı yapmak istediklerini söylediler. Bende ne alaka dedim. Onlarda Intel grafik ayarlarından bi ayar yapmamız lazım dediler. Mega bişey bişey dediler ama pek irdelemedim o an Laptopyanımda olmadığından.
    PAzartesi Lenova müşteri hizmetleri ile uzak masaüstünden bi ayar yapacağız. Dediğim gibi düzelme olursa seninle paylaşırım. Teşekkürler.
  • Bonuss B kullanıcısına yanıt
    lenovo verdiği ayarları burada paylaşırmısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z510, gta 5i full çözünürlükte low ayarda rahat rahat oynatır mı ??
  • bugraakin03 kullanıcısına yanıt
    gta 5 pc için henüz yok şimdilik birşey söylemek mümkün değil.
  • Gaza gelip ön sipariş vermenin anlami yok o halde .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugraakin03 kullanıcısına yanıt
    orası size kalmış.
  • Bu bilgisayarı almalı mıyım geç mi kaldım tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

Bu bilgisayarı almalı mıyım geç mi kaldım tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı?

fiyatı ne durumda şuan bilmiyorum ama ekran kartı çok geri kaldı hocam.
  • 6 ay önce lenovo ideapad z510 aldım (i5 model+8 gb ram) ve performansı olsun ,sağlamlığı olsun aldığım günkü gibi aynı yani Allah'a şükür daha hiçbir sorunla karşılaşmadım .
  • Gerçekten öyle, benim de 6 gb ramlı modeli. Hiç sorun yok. 1 yılı geçti.
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Demi bu pcler kolay kolay bozulmaz .

Birde hocam bi sorum olcaktı şimdi bende energy management diye bir program var (herhalde sizdede vardır diye yazıyorum)
    şimdi ben pcde oyun oynarken hep şarjda oynarım ve bir gün gene şarjda oynarken ,şarj %100 olmasın diye o programdan koruma modunu aldım ve böyle böyle bir gün boyunca oyun oynadım (ara ara) e haliyle şarjda %60 ı geçmedi ancak ertesi günün akşamında pilin orada bi uyarı geldi (pili değiştirmeniz yararlı olabilir) diye bende sebebini araştırdım ve bi baktım ki aldığım gün energy manager programında kapasite 42800 felandı şimdi bi baktım 629800 lü bişey acaba bu neden olmuştur .
    Not:Servis ölçüm sıfırlama yap dedi, yaptım 2 kere olmadı.
    Not:Şarjı aldığım günki gibi aynı gidiyor hiçbir değişiklik yok .(yani pil sorunlu değil)

https://store.donanimhaber.com/68/ea/86/68ea867d67821b84ac3b35721d53756c.PNG
     LENOVO Z510 KULLANICILARI

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.