Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuruluma başlamıyor hocam yine aynı hatayı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    O güncelleme microsoft üzerinden gelmeli..sürekli güncelleme arat..sorunun sadece bu güncelleme ile alakalı bence..baştan al derim..recowery yani
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    unutmadan direk kuruluma başlamayacak..indirip sonra yükleme yapıp resetlicek..indirme bile yapmıyor mu?
  • Lenovo z510 da oynadığım oyunlar Crysis 2-3 shadow öf mordor battlefield 3 Resident Evil 6 prototype 2 Farcry 3-4 day ligt pes 15 hatirladiklarim bunlar cihaz kaldırabilir en iyi ayarları acıyor cihaz koruma modunda iken kasabilir.Ayrica ben cihazı alırken ekran kârtinin degistirilebilceginide söylediler.oyun isimlerini yanlış yazdım affola :)

• birsutanem kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşınız için tekrar teşekkürler. Ama indirdiğim hiç bir dosya çalışmıyor açtığım gibi bu operating sisteminde bu yükleme yapılamaz diyor, aynı hata diyebiliriz. Aslında çözülürse hem store dan hemde bu şekilde indirilsede yükleyecek ama bir problem var. Beni win 8 mi görmüyor acep:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 20 Şubat 2015; 11:32:58 >
  • Rica ederim paladyum..
  • XxEragon X kullanıcısına yanıt
    Fan petekleri tıkanmıştır..toz yani
  • Leptop alali bir yil oldu sarj takili oyun oynuyorum bir an da leptop kapaniyo.sarj dan cikardigim zaman oynuyorum kapanma yok levono aldima pisman oldum .keske almasaydim arma 3 online olarak oynuyorun sarj dayken bir anda kapaniyo bu durum cok sinir bozucu

• Şans
  • Cihazı tam 6 ayrı sıkıntıdan servise gönderdim. Son zamanlarda iyice canımı sıktı cihaz. Sizce değişim mi verirler yoksa onarım mı yaparlar?
  • hunterx01 kullanıcısına yanıt
    MERHABA ARKADAŞLAR

''OYUN GÜÇ ''Performans AYARLARI

ve ''Wise Game BOOSTER''

Programının Detaylı KURULUM ve KULLANIMI

''VİDEOsunu Buradan Bakabilirsiniz ...

https://www.youtube.com/watch?v=Oyq-GY5smIw

İstek olursa Farklı Videolar Hazırlayabilirim :)

TAKILDIĞINIZ YER OLURSA YORUMLARDAN YARDIMCI OLURUM

İYİ EĞLENÇELER

LENOVO Z510 KULLANICILARI LENOVO Z510 KULLANICILARI LENOVO Z510 KULLANICILARI

• XxEragon X kullanıcısına yanıt
    MERHABA bu normal bir durum .

aşağıdaki videoda ''Wise GAME BOOSTER ProgramınıN kurulum ve kullanımı var biraz faydası olur...

bende oyuna başlsdığımda ekran kartına işlemciye yük bindiği için haliyle ani ışınma farkı oluyor ve sistem kendini soğutmak için fanın devrini rpm sini yükseltiyor . iyi birşey yani , gerekli .

burada detaylı ayar videom var >>> https://www.youtube.com/watch?v=Oyq-GY5smIw

LENOVO Z510 KULLANICILARI

• Beyler bilgi istiyorum tam dolu halde şarjı kaç saat gidiyor, doldur-boşalt işlemini nasıl yapıyorsunuz haftalıkmı aylıkmı? Ben her zaman %60 da kullandığımdan pil sıfırlama hiç yapmadım tam dolu olduğunda pil 2 saatin üzerine çıkmıyor bu normalmi sizlerde durum nedir? 7 ay kadar garanti var garanti bitmeden pil değişimi yaptırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün içerisinde Laptop alacağım canım asus istiyor ama ona para yetiştiremedim en sonunda lenovo Z510 59-413191 buldum nasıldır lenovo kullanımı sıkıntısı var mı tavsiye eder misiniz genel anlamda

• Bu cihazin i5 olani gta5 i acarmi acaba?

• Merhaba arkadaşlar z510 almayı düşünüyorum aklıma takılan bi sorun var. bu cihaza ssd alırsam harddiski çıkartıp onun slotuna mı takmak zorundayım?
  • // Gerek kalmadı //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 17 Nisan 2015; 19:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

lenovo kullanıcıları olarak burada sıkıntılarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum

yahu kardeşim hiç cevap vermiyosunuz!!
    benim z510 4200m 8gb ram 1 tb lık olan
    fakat açılışta siyah ekran veriyor bir süre sonra sadeve mouse görünüyor .

bilgisayarı yenile diyorum win 8.1 den 8 e dönüyor işin yoksa bi daha güncellemelerii al bi daha 4 gb 8.1 yükle haydaaa
    napcam ben kafayı mı yiyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: karakur4334

Arkadaşlar 2 gün içerisinde Laptop alacağım canım asus istiyor ama ona para yetiştiremedim en sonunda lenovo Z510 59-413191 buldum nasıldır lenovo kullanımı sıkıntısı var mı tavsiye eder misiniz genel anlamda

geç gördüm asus al aynı fiyata var 8 gb ramli 1 tb lı
  • Arkadaşlar bilgisayarın açılışı acayip derecede yavaşladı. Yaklaşık olarak 120 saniye falan sürüyor açılması. Açıldıktan sonra herhangi bir yavaşlık söz konusu değil fakat açılmasını beklerken saçlarım beyazlayacak.

Başlangıçta açılan programları düzenledim, Ccleaner ile detaylı bir temizlik yaptım, disk birleştirme ve temizleme işlemlerini yaptım, virüs taraması yaptım fakat sorunu düzeltemedim. Format atmakta istemiyorum, nedir bu işin çözümü? Var mıdır bi öneriniz?

Acaba şu 8gb' lık SSD'yi sıfırlayabiliyor muyuz ve işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 19 Nisan 2015; 23:49:44 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.