Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selo_33

BEN KULLANIYORUM KARDEŞİM İMZAMDA BİLE İZİNİ TAŞIR O KADAR SEVİYORUM LAPTOPUMU .. :D

Nası sevebiliyon bu laptobu sırrını söylede biz de sevelim ya Aldım alalı sövüyom o derece yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperenekc A kullanıcısına yanıt
    SENİN LAPTOPUN SERİSİ AYNI ÖZELLİKLERİ FARKLI HERHALDE BRO BEN GAYET MEMNUNUM AÇAMADIĞI OYUN PROGRAM DONANIM GÖREMEDİM GAYET STABİL ELHAMDÜLİLLAH ŞÜKÜR ŞARJDA EPEY GİDİYOR BEN MEMNUNUM NE DİYEYİM SANA ŞÜKRETMEK LAZIM BİRAZ..
  • quote:

SENİN LAPTOPUN SERİSİ AYNI ÖZELLİKLERİ FARKLI HERHALDE BRO BEN GAYET MEMNUNUM AÇAMADIĞI OYUN PROGRAM DONANIM GÖREMEDİM GAYET STABİL ELHAMDÜLİLLAH ŞÜKÜR ŞARJDA EPEY GİDİYOR BEN MEMNUNUM NE DİYEYİM SANA ŞÜKRETMEK LAZIM BİRAZ..

İ5 8gb ram gt740m fark yoktur sanırım,ben donanım dan bahsetmiyorum, zaten aynı donanım asus vb. Laptoplardada var benm sıkıntı tasarımda abi o ekran fln aldım alalı delirtiyor sonra bilgisayarın klavyeyi kullanırken köşesi resmen elini kesiyo bi müddet sonra ve dahası yani onlar seni rahatsız etmiyosa sorun yoktur senn için ama beni deli ediyo valla :D

Dostum bazı şeyleri görmezden gelivermek lazım.
    Artı birde sen diyene kadar daha hiç farketmemiştim köşelerin eli kestiğini (yani katılmıyorum sana, bence gayet iyi),beğenmiyorsan klavyesini ,git normal klavye al derim onu kullan.Mesela ben öyle yapıyorum ancak klavyeyi beğenmediğmi için değil sadece notebook klavyesinde oyun oynanılmadığı için (benim fikrime göre).
    Klavyeden şikayetçi olduğum bir konu var oda ışıklandıması yok .Belki ileride klavyesi bozulursa ışıklı klavye alırım sorun ortadan kalkar .
    O el kesme olayını bir bez çaput veya yastık yumuşak birşey koyarsan veyautta ekranın altından yukarı kaldırırsan yani açılı tutarsan düzeldiğini görebilirsin kardeş .. ekranı bende beğenmiyorum sanki parlaklığı keskinliği ppi mı oluyor ne oluyor tam istediğim gibi değil daha iyi bekliyordum başkada şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ekran bilader sıkıntı.
  • quote:

O el kesme olayını bir bez çaput veya yastık yumuşak birşey koyarsan veyautta ekranın altından yukarı kaldırırsan yani açılı tutarsan düzeldiğini görebilirsin kardeş .. ekranı bende beğenmiyorum sanki parlaklığı keskinliği ppi mı oluyor ne oluyor tam istediğim gibi değil daha iyi bekliyordum başkada şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ekran bilader sıkıntı.

Ya o klavyeye bez koymaya gerek kalmadan adamlar keşke daha kavisli bi kenar yapsalardı, ekranın çözünürlüğü normal ama yandan alttan üstten bakınca ekran öyle iğrenç bi renk alıyoki 2 kişi bilgisayarın ekranından film izlemek işkence oluyo resmen,buda ekranın kalitesi düşük demek oluyo. Eşiti olan diğer laptoplardan 300-400 tl daha ucuzunu alırsan olacağı bu önceden asusum vardı 3-4 yıl arkama bakmadan kullandım
    Not: Asustan şaşmayın

ASUS İŞİ BİLİYOR DONANIM OLARAK AMA BENCE TASARIMI BENİ KESMİYOR DAHA İYİ YAPABİLİR ASUS 2 SENE SONRA ESKİYOR LAPTOP.
  • quote:

ASUS İŞİ BİLİYOR DONANIM OLARAK AMA BENCE TASARIMI BENİ KESMİYOR DAHA İYİ YAPABİLİR ASUS 2 SENE SONRA ESKİYOR LAPTOP.

Asusu da temiz kullanırsan bişey olmaz ama eskisede en azından lenovo gibi adamı deli etmez yani :D

• Arkadaşlar bu aniden kapanma sorununu nasıl çözebiliriz acaba ? Oyundayken çat diye kapanıyor. Isınma sorunu yok. Arkadaşın z510 adaptörüyle de değiştirdim sonuç aynı.
  • lenovo z510 almanızı hiç tavsiye etmem az önce şikayetlere baktım da herkesin batarya sorunu var tabi benimde 2 yada 3 haftadır bilgisayar kendi kendine kapanıyo ve hiç pil bitimine yakın uyarı vermeden şarj çabuk bitiyo kullanıcı hatası değilmiş herkesde aynı problem var bu aralar da piliniz bitti uyarısı geliyo açılınca yani pil bitmiş ama batarya içince olduğu için değişmesi imkansız gibi bişey bunu garantiye gönderdiklerinde -yorumda okuduğumu söylüyorum- 1 ayı aşkın sürede haber veermemişler ve en sonunda para iadesi durumu yapılmış bende de şu an bu sorun var sadece şarjda çalışıyo ne yapıcam hiç bi fikrim yok ---Almanızı kesinlikle tavsiye etmem---
  • Oyun bilgisayarı olarak güzel mi kasma yada ısınma gibi durumlar oluyor mu?
  • ismaill55 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben z510 u 10 aydır felan kullanıyorum ve daha hiç bir oyunda sorun çıkmadı yani bi oyun bilgisayarı ile karşılaştırmak doğru olmaz ancak kendi çapında bence gayet iyi bir notebook .
    Daha detaylı bilgi almak için bu konunun ilk sayfasını okuyabilirsin orada detaylıca anlatımı var .:)
  • Çok Teşekkür ederim :)

• Koruma modu bilgisayarı her açıp kapattığımda pasif duruma geçiyor. Otomatik devreye girmesi için ne yapmak lazım ?

• ismaill55 kullanıcısına yanıt
    Dostum bir şey daha söylemek istiyorum .
    geçenlerde bu notebookun soğuması için bayağı uğraştım ama olmadı ancak 1 - 2 gün önce kendim el yapımı bir soğutucu yaptım bunda sadece 12 w 8 cm bir fan vardı (deneme amaçlı yaptım) başta başarısız oldıum sandım ancak birazönce birşey fark ettim bu şuydu .ş
    Notebook ta fanın önündeki demir,benim yaptığım soğutucu çalışmazken çok ısınıyordu ve bıu yüzden soğutcuyu açsam bile pek bi değişiklik olmuyordu .
    Ancakl sonra bir baktımki o fanın önündeki demir, soğutucu sayesinde bir süre sonra soğudu ve öyle bir değişiklik olduki valla hiç umudmu yoktu gta 5 te işlemci 89 (genelde 80-88 arasıydı) a kadar çıkmıştı önceden şimdi ise 8 cmlik bi fanla bu 85 (şimdi 65-80) e düştü ve ileride birde 12 cm lik kaliteli bir fan daha almayı planlıyorum böylece dahada çok soğur .
    Not: bu 8 cm lik fanın yarısı,notebookun altındaki o fan deliklerini diğer yarısı ise hemen yanındaki fanın hava attığı (yandaki alttaki değil)yerin demirlerine bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 9 Haziran 2015; 1:19:41 >

• Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Dostum nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak bir sorum var .
    Koruma modunu neden bu kadar çok kullanıyorlar yani siz ne zamanlar kullanıyorsunuz ?
    (ne işe yaradğını biliyorum)
  • Pil ömrünü uzatıyor.

• Dostlar geçen sene aldım z510 i5 modelinden o zamandan beri çok sık kullanmadım kasalı bilgisayarım olduğu için ancak kullanmaya çalıştığım zamanlarda ise artık bir kasma yavaş açılma dosya açmaya kalktığımda aşırı bekletme sanki 5 yıllık bilgisayarmış gibi açılma söz konusu format attırdım ancak 3 ay geçince tekrarladı nedir sorunu ve çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskeli03 -- 25 Haziran 2015; 12:36:40 >
  • Bende Z510 Kullanıyorum Yaklaşık 10 Aydır, Yalnız Son 1 Aydır Çok Fazla Isınmaya Başladı, Genelde Lol Oyunuyorum, Space Tuşuna Basılı Tuttuğumda Elim Yanıyor , Klavyenin Olduğu Bölgede Çok Isınıyor , Bazen Chrome da Gezinirken Bile Isınıyor, Sorun Nedir ,Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz Lütfen?
  • wmic bios get serialnumber

arkadaşkar komut satırına üstteki kodu yazıp serinumaranıza bakabilirmisiniz bilgisayarın kutusunda yazanla aynımı? Servise gönderdim farklı bir seri no var gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.