Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zafer merhaba ben windows 10 a yükselttim touchpad in driverinin yüklediim tek sorunum sayfada tekerlek kullanımı aşşağı yukarı fonksiyyonu çalışmıyor onun haricinde gayet iyi
  • Meiyo Senshi kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilgisayarını combofix ile bi taraf antivirüs programı yükle aynı sorun bendede vardı combofix ile temizledim antivirüs yükledim bilgisayarım şuan canavar gibi herhangibir ısınma söz konusu değil
  • zafer1994 Z kullanıcısına yanıt
    evet sorun var 8.1 e döndüm
    arkada indirme güncelleme yapınca ram ve cpu aşırı kullanımı oluyordu
    ve ısı tabiki
  • mcanbal4 M kullanıcısına yanıt
    8.1 e combofix yüklenmiyor o ne yapak
  • zubanda860 kullanıcısına yanıt
    cccleaner ve malwarebytes var bunları dene bende zaten bunlarla temizledim combo aklımda kalmış ondan yazdım . gerçekten bilgsayarım çok değişti hızlandı açılış süresi max 15 saniye kapanması 5 6 saniye . herhangibi problemde yaşamadım windows 10 da . benim size önerim bunları kullan bilgisayarını temizle .
  • Arkadaşlar windows 10 a (build10580 gibi bişey) güncelledikten sonra genelde çalışmayan fan , sürekli çalışmaya başladı fan speed control diye bir şey var denetim masasında(program ekle kaldırda) acaba onun driverı mı uyuşmuyor .benimki sadece bir tahmin ne olabilir sizce
    birde synaptics sorunlu galiba şu klavyenin altındaki dokunmatik şey?
    yardım ederseniz sevinirm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanda860 -- 28 Kasım 2015; 15:03:00 >
  • Arkadaşlar . Garanti kapsamında şuan i7 li modeli . Batarya bitti 1 sene içerisinde 5 aydır sarja takılı kullanıyorum . Garanti kapsamında batarya değiştiriyorlarmı. Biliyorsunuz bu modelde batarya sistem ile tumleşik
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Arkadaşlar . Garanti kapsamında şuan i7 li modeli . Batarya bitti 1 sene içerisinde 5 aydır sarja takılı kullanıyorum . Garanti kapsamında batarya değiştiriyorlarmı. Biliyorsunuz bu modelde batarya sistem ile tumleşik

Abilerim selamun aleykum aynı durumdayım servis aylar sürüyor ve teknogarantim var ne yapmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben z510u yaklaşık 1.5 yıl önce almıştım.1 yıl öncede lenovo'nun servisine vermiştim.bi anda açılmamaya siyah ekran vermeye başladı, sorunun batarya ile ilgili olduğunu düşünüyordum,servise gönderdim tam 1 hafta sonra geldi, pil değişimi yapmışlardı ve herhangi bir ücret ödememiştim, bunu sizlerle paylaşmak istedim, iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

quote:

Arkadaşlar . Garanti kapsamında şuan i7 li modeli . Batarya bitti 1 sene içerisinde 5 aydır sarja takılı kullanıyorum . Garanti kapsamında batarya değiştiriyorlarmı. Biliyorsunuz bu modelde batarya sistem ile tumleşik

Abilerim selamun aleykum aynı durumdayım servis aylar sürüyor ve teknogarantim var ne yapmalı?

ne yaptın hocam sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Ben de yaklaşık 1 yıl önce aynı laptopu almış ve pil sorunundan dolayı servise yollamis durumdayım. Kullanıcı hatası deyip 240 tl istiyorlar. Mecburen ödedim ancak stok olmadığı icin 3 haftadır yurtdışı ndan gelmesini bekliyorum. Durum bu.

Hocam hangi durumlarda kullanıcı hatası oluyor bunuda belirttiler mi ?

Birde önce fiyat söyleyip yapalım mı diye soruyorlar dimi ? Sonra çakmasınlar bize sormadan 250 tl
  • quote:

quote:

quote:

ne yaptın hocam sonra

Sıkıntı pilse bi şey indirip kurunca sorun halloluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne yaptın hocam sonra

Sıkıntı pilse bi şey indirip kurunca sorun halloluyor.

bende yeni gördüm hocam . mesajı editlemeyı unutmusum. Kurunca düzeldi yeni sürümü . Ama 5 ay kullandık böyle direkt şarjdanken

• Z510 (VIUU4) driver paketi nereden bulabilirim? [8.1 Pro x64]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can aşık -- 17 Nisan 2016; 16:34:28 >
  • Lenovo z510 a ssd taktım. Ssd win7 kurulu idi. Açılışta bi patent uyarısı çıkıyodu biraz bekledikten sonra bilgisayar açılıyodu. Lenovonun sitesinden win7 sürücülerini indirdim birde bios sürümü indirdim. Bu biosu yükledikten sonra bilgisayar sdd yi görmedi. Kendi hdd sini takınca cihaz normal açıldı. Üstadlara sorum, acaba bu ssd yi tekrar gördürmenin bi yolu var mıdır? Biosu eski versiyona döndürmek mümkünse döndürsem olurmu ve bu versiyonu nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler

• Yav şu 0.77 cpu sorunu yine ortaya çıktı windows 10 da bişeyde yapamıyorum en son şey yüklü zaten bataryada napıcam acilen yardım edin ya :( Çok lanet bir bilgisiyar
  • Bu cihaz için lenovo uygulamaları var mı acaba arkadaşlar?
    Misal y570lerde fan sesi ayarlama ya da kulaklık uygulaması vardı diye hatırlıyorum
  • Kolay gelsin herkese.

Bir sorum olacaktı. Eve 5g fiber modem aldım, internet hızım 100 mbit. Ancak laptopumda wireless-n olduğu için full verim alamıyorum. İntel AC 7260 kart aldım, ancak uyumlu çıkmadı. Ağ kartını değiştiren var mı aramızda, değiştirdiyse hangi modeli aldı?

Bir de yabancı forumlara baktığımda "whitelist" muhabbeti var, tam çözemedim ne olduğunu. Bios-mods diye bir yerde okudum. Bu konuda da bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi? Konu hakkında detaylı bilgi veren ingilizce kaynaklar da kabulümdür :D
  • bluetooth çalışmıyor en güncel driver kurulu ne yapmalıyım

z510 20286
    intel
  • Cpu durduk yere 2.18 seviyelerine iniyor elle ayarlama yapabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.