Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umtakcay

Bu cihazin i5 olani gta5 i acarmi acaba?

Bu sorunun cevabını ben de merak etmekteyim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Bu sorunun cevabını ben de merak etmekteyim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.

Bende i5 8 gb ramli modeli bulunmakta.Gta 5 i mediumda 40 fps 0 kasma oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowgun

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Bende i5 8 gb ramli modeli bulunmakta.Gta 5 i mediumda 40 fps 0 kasma oynuyorum

battlefield 3 ü bile arada kasarak oynuyorum.. Bu gerçekten doğru mu ?
  • Evet doğru dostum müsait bir vakitte ss atarım :D
  • Arkadaşlar lenovo ideapad Z510 laptop var uefi koruması varmış temiz format için c yi komple sildim yükleme yapamıyorum gpt koruması var diyor ben bundan d deki dosyaları kurtaramaz mıyım şu an laptop açılmıyor windows yüklü değil
  • zubanda860 kullanıcısına yanıt
    Dostum siyah ekran hoşgeldin den sonra geliyorsa .
    Sırasıyla. :
    CTRL+ALT+DELETE yap ve görev yöneticisini aç.
    Yukarıdan "dosya" ya bas ve "yeni görevi çalıştır" a tıkla .
    ORAYA "explorer.exe (tırnaklar yok) yani explorer.exe yaz ve enterla 2-3 saniye sonra ekranın gelir.Eğer gelmezse sorun başka bir şeydir . :)
  • turkertatar T kullanıcısına yanıt
    Dostum önce sen başka bir pcden usb/dvd ye windowsun isosunu yazdır (açılışta boot edilecek şekilde) sonra onu dvd mi artık usb mi her neyse tak bilgisayara .Sonra yandaki boot düğmesine bas. Sonra bıos setup a bas ve yukarıdan boota gel orada .Boot mode yi Uefı yap,boot priotry yi uefı first yap ve onun altındaki efı yerinde usb yi 1 .sıraya al (ilk başta efı yerinde usb olmayabilir tekrardan açtığında gelir). ardınan f10 yap ve kaydet çık sonrada formatını at ve kurtul .
    Not:eğer format esnasında buraya kurulamaz çünkü mrb ... derse boot modeyi legacy yap sonrada boot priotry yi legacy first yap ve alttan boot device priotry bölümünde usb ise usb markanı başa al dvd ise dvd-rw yi başa al ...
    Mutlaka olması lazım eğer olmazsa lütfen bana tekrardan mesaj at . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 15 Mayıs 2015; 23:43:22 >
  • Ben başka şekilde hallettim ama cevabınız için teşekkür ederim :)
  • turkertatar T kullanıcısına yanıt
    O başka yöntemi yazarsanız sevinirim .Çünkü bu sorunu yaşayan arkadaşlar sayenizde sorunu çözebilirler . :)
  • Arkadaşlar benim touch pad arada gidip geiliyor yazılımını silip tekrar yükleyincede geliyor. sizdede oluyormu.
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Bi aralar bendede oluyordu hatta bazen çalışıyordu ancak kapatmak istediğimde düğmeye bassam bile etki etmiyordu .Ancak şimdik öyle bir sorunum yok . :)
  • Beyler açılırken arada donuyor pc. Sonra uzun süre basılı tutup reset atıp tekrar başlatıyorum. Düzeliyor. Ama nedenini çözemedim. Sorunu yaşayan var mı?
  • Leopanda kullanıcısına yanıt
    windows 8 de bendede böyle sorun vardı kapatıp tekrar açınca düzeliyordu şimdi windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum bir sorun yok.
  • Lenovo'ya da Z510'a da lanet olsun.
    Wlan whitelist ve bios koruması hakkında hâlâ bir çözüm yok. FCC standartları beni değil Amerika'yı bağlar.
    Bu sorunları yaşayanlar Lenovo forumlarında saydırıyor, aylardır yetkili birinden bir yanıt yok.
    Herşey donanım değil, laptop alırken satış sonrası yazılımsal desteği de göz önünde bulundurun.
    UZAK DURUN arkadaşlar bunların ürünlerinden.
  • ysphgnr kullanıcısına yanıt
    BEN KULLANIYORUM KARDEŞİM İMZAMDA BİLE İZİNİ TAŞIR O KADAR SEVİYORUM LAPTOPUMU .. :D
  • selo_33 kullanıcısına yanıt
    Dostum madem z510 u çok seviyorsun,neden imzana lenovo z510 kullanıcı platformu imzasını koymuyorsunki ?? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Dostum madem z510 u çok seviyorsun,neden imzana lenovo z510 kullanıcı platformu imzasını koymuyorsunki ?? :)

kardaşım onu bir bulsam koyacam da bulamadım be yaa
    Buyur kardeş bu konuda altlarda imza yazıyor .O kutunun içindeki kodları kopyala ve kendi profilindeki imza yerine yapıştır .

http://forum.donanimhaber.com/m_87303377/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 24 Mayıs 2015; 22:28:38 >
  • SEN VERMEDEN BULMUŞTUM KARDEŞ ZATENDE SAĞOL YİNEDE..
    Tamamdır .
    En azından bu imza işini halledemeyenler yararlanır .
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.