Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar buyuk ihtimal bu laptopu alcam oyun performansi kotumudur sizce sikintilari nelerdir varmidir bekliyoeum yorumlarinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berfuemre kullanıcısına yanıt
    son çıkan oyunları yüksek ayarda değilde düşük ayarlarla oynarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    ikinci ekran kartı orda duruyor sorunun yok..
  • birsutanem kullanıcısına yanıt
    Hayır orda yok.. zaten nvidia driverları bile yüklenmiyor..
  • i7 modeli var 5-6 aydır kullanıyorum ancak iki gündür şarj uyarısı vermeden kapanıyor sizce sorun neyden kaynaklı?
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    hd grafik 4600 ün altnda..
    görüntüleme aygıtlarında ne gözüküyor..
    güncellemeler tam mı?
    Win 8.1 e yükselt..yada baştan recowery yaptınmı
    Merhabalar benim z510 (20287) i7 laptopum var. Bir türlü 8.1 e yükseltemiyorum. Storedan hata veriyor, sürümünüz storedan yüklemeye uygun değil diye. Bunu legal olarak nasıl yükseltebilirim. Teşekkürler.
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyduğum bir hata...
    işletim sistemi yani win 8 legal yada illegal olsada win 8.1 e yükseltebilirsiniz..sadece önemli olan win 8 de iken tüm güncellemeleri almış olmaktır..güncellemeleri tam almayıp kapatırsanız yada yarıda kesip güncellemeleri kapattıysanız 8.1 e yükseltmez..işletim sistemin win 8 ise; microsoft un herhangi bir sayfasına girdiğinde altta çizgi halinde 8.1 yüklemeni ister.oradan da seni mağazaya yönlendirir..burdan indirip yükler..
    Bunlara rağmen olmuyorsa bakmak lazım.
    Bende anlamadım zaten google da aratınca genel bir hata gibi çıkmıyor. Güncellemelere bakınca mevcut yani yüklemem gereken bir şey gözükmüyor, yeni güncelleme yok diyor. Sonra storeda zaten dediğiniz gibi win 8.1 yükseltmek istermisiniz diye kendi soruyor ama yükle diyince resimdeki hatayı alıyorum. Ne yaparsamda yükleyemedim. Hayır ilk defa orjinal windows kullanıyorum ondada böyle problem yaşamak ilginç. İlla illegal yaptıracaklar:D
     LENOVO Z510 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 19 Şubat 2015; 11:47:05 >

• tekrar recowery yapmayı denesen..sonra hiç bir proğram yüklemeden sadece güncelleme aratıp yüklesen..tekrar denesen diyorum..
    çünki böyle bir şey tok..güncellemesi lazım.
    birde microsoft türkiye ye girin de resim atın..no eng ;)
    Ayrıca mağazadaki güncellemeleride yapman gerekebilir..mağazada da güncellemen gereken belki google storeyi yükseltmen gerekebilir.
    Teşekkürler ama store da daherhangi bir güncelleme mevcut değil. İlginç gerçekten..
    Yakın olsanız görmek isterdim..kafama takıldı şimdii..
    bende uğraşıp vazgeçmiştim zamanında ama şimdi bendede batarya bitmesede windowsta bitti gözüküyor, şarj olmuyormuş gibi gözükme vs. sorunlar çıktı. Bazıları windows 8.1 yükleyince geçtiğini söylemiş o yüzden tekrar merak sardım ama yapamadım bi türlü.
    Microsoft hesabına giriş yapıyorsundur illaki ama birde mağazaya başka bir hesaptan girip yükseltmeyi dene..mağazadaki güncellemeleri de yüklemeyi unutma.
    Farklı hesaptan açmayı denedim sonuç değişmedi. Şimdi bunu deneyim ama her durumda uğraşınız için teşekkür ederim hocam
    Güncelleme listesinden KB 2919355 kodunu içeren güncellemeye bi bakın..yüklenmiş mi?indirmiş ama yüklenmemiş olabilir..ben tşk. ederim..söylediğim gibi kafama takıldı..şu koda bir bakıp deneyip haberdar ederseniz sevinirim ;)
    listede yok hocam.
    Tamamdır.. bu güncelleme listede olmadığı için güncelleyemiyorsun..bu güncellemeyi indirip kurabilirsin..microsoft amca dan iste verecektir ;)
    http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=42335 buradan indirebilirsin..kurulduktan sonra kapanıp açılacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.