Şimdi Ara

LENOVO Z510 KULLANICILARI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
24
Favori
90.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, klavyenin sol kısmı esneme yapıyor biraz. Sadece sizde olan bir şey değil.
  • Beyler lenovo z510 aldım prize takılı lol oynuyorum high ayarlarda fps her sekilde sabit 60 (yani oyun ayarlarindan limitsize alsam dahi) ama ekrani hareket ettirirken ekran takilma yapiyor ileri geri gidiyor cok sinir bozucu bunu nasil duzelticem ? Diger arkadaslar prizde 120 fps aldiklarini soyluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar i7 4702 işlemcili modeli garantiye gönderdik.
    Ekranı bildiğiniz kırılmış, sağ alt köşede iç tarafta ufacık çatlak var. Evde kimse şöyle oldu böyle oldu demiyor, pc hep masa üzerinde kullanılmış. Bu ekran kendi kendine çatlamıyor değil mi arkadaşlar?
    Sanki klavyenin üzerinde birşey varken kapak kapatılmış gibi hali var. Ama kimsenin haberi yok.
    Laptop benim değil bu arada, öğrenci bir arkadaşın. Ihtiyacı da var laptopa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crew06

Bir sorum var hepsiburada.comda z510 i5 ve 8gb lik modelini alacagim ekrani hd mi ?

değil, standart 1366x768
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    dostum oda HD ama full değil :)
  • Arkadaşlar merhaba..Z510 almayı düşünüyorum i5 işlencili olanı..Önerir misiniz? Yani şimdiki aklım olsa kesinlikle almazdım diyen var mı?
  • PCR kullanıcısına yanıt
    Film-dizi izlemiyorsan ve grafik işlemleriyle uğraşmıyorsan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Film-dizi izlemiyorsan ve grafik işlemleriyle uğraşmıyorsan öneririm.

Film dizi için neden onermiyorsunuz ? Birde şu an vatanda 1700 tl sizce uygun mudur ?

İşletim sistemli olması dolayısıyla fiyat uygun gözüküyor. Gidin bi görün cihazı ondan sonra karar verin. Ekran mat olması dolayısıyla solukluk var fakat bu modelde diğer ürünlere kıyasla solukluk daha fazla. Film-dizi çok izliyorsanız eğer ekran hoşunuza gitmeyebilir. Zira siyahlık olan sahnelerde ekrandaki solukluk çok göze çarpıyor. Normal zamanda hiç farkedilmiyor, gayet güzel. Vatandaki fiyatda çok iyi, eğer ürün hoşunuza giderse bence kaçırmayın.
  • film vs konusunda pek katılmıyorum, evet ekran mat ama herhangi bi rahatsız edicilik kesinlikle yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

İşletim sistemli olması dolayısıyla fiyat uygun gözüküyor. Gidin bi görün cihazı ondan sonra karar verin. Ekran mat olması dolayısıyla solukluk var fakat bu modelde diğer ürünlere kıyasla solukluk daha fazla. Film-dizi çok izliyorsanız eğer ekran hoşunuza gitmeyebilir. Zira siyahlık olan sahnelerde ekrandaki solukluk çok göze çarpıyor. Normal zamanda hiç farkedilmiyor, gayet güzel. Vatandaki fiyatda çok iyi, eğer ürün hoşunuza giderse bence kaçırmayın.

yalnız 6gb olanı 1700 tl ama dediginiz gibi işletim sistemi 8.1 yine de uygun mudur ?
  • 1- Office 2013 key nasıl değiştirecez?
    2- Bilgisayaraı kasmayan açılış süresini uzatmayan sağlam bir antivirüs varmı? bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysphgnr

lenovo kullanıcıları olarak burada sıkıntılarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum

seninki i5 mi kardeş
  • kolay gele arkadaslar benim bi problemmim war.

Z510 i5 modelini kullanıyorum 2-3 aydır bluetooth ıle ılgılı sorunum yokdu fakat cıhazları gormemeye ve baglanmamaya basladı bende surucusunu guncelledım fakat bluetooth kokten gıttı suanda ne yapmm lazım acılmıyor

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
  • Arkadaşlar şu iki modeli kıyaslar mısınız ? Ben daha çok dota2 oynamak için kullanacağım
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g510-59-408006-notebook
  • fıyatları orada pahalı z510 u daha uyguna bulabılırsın
  • Arkadaşlar vatandan bilgisayarı aldım.Açarkende ayarı türkçe yaptım fakatttt sadece wın8.1 in bazı yerleri türkçe yani bilgisayarı kapat yazısı felan ingilizce ayrıca diyelim ki farede sag tıkladın gelen yazılarda ingilizce ne yapabilitim bi yardım :(:(:(

Arkadaşlar sadece tarih saat ve numaralar türkçe diger her şey ingilizce nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCR -- 15 Temmuz 2014; 14:44:05 >
    Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil , göz at ayarlar burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can aşık

Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil , göz at ayarlar burada

problemi tekrrdan format atarak hallettim..YALNIZZZZ bu bilgisayarın webcami ne kim hd deyip satıyorsa Allah onlaı bildigi gibi yapsın resmen kibrit kutusu gibi çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Arkadaşlar merhaba..Z510 almayı düşünüyorum i5 işlencili olanı..Önerir misiniz? Yani şimdiki aklım olsa kesinlikle almazdım diyen var mı?

Ben iyiki aldım diyorum, ekran konusunda da çok takmamak lazım, aşırı önemli değilse tabi, hatta şu an bu ekrana alıştım gözlerimi rahatsız etmiyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.