Şimdi Ara

LENOVO Z510 mu MSI CX61 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİR COK PC KULLANDIM EN SON 3 AY ONCE ASUS N56 VZ kullandım hem calışırken cok agır hemde tasırken cok agırdı , cok sistem degıstırdım ama hep ağırdı memnun kalmayınca sattım.
    malum teknolojı hep degısıyor şimdi ise benden küçük kardeşim elektrık elektronık muhendıslıgını kazandı.iyi bır pc lazım dedı derslerde lazımmış agır 2 program kuracagından bahsettı (ama oyun oynamayı sever asphalt - pes- vs) bu iki pc yı buldum.
    tavsiyenız varsa alabılırım zaten cok para vermek istemıyoruz.
    ama öncelıklı şartım şarjı uzun gıtsin, rahat şalışsın birde oyunlarda kasmasın msı güvenılır pc ama bende aynı pc iki kez ekran kartı yakmıştı unutmadım. lenovo kullandım ama daha yenıydı satmıstım. bende muhasebecıyım bu arada
    şimdiden teşekkürler sevgiler BY.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajansblue

ARKADAŞLAR BEN BİR COK PC KULLANDIM EN SON 3 AY ONCE ASUS N56 VZ kullandım hem calışırken cok agır hemde tasırken cok agırdı , cok sistem degıstırdım ama hep ağırdı memnun kalmayınca sattım.
    malum teknolojı hep degısıyor şimdi ise benden küçük kardeşim elektrık elektronık muhendıslıgını kazandı.iyi bır pc lazım dedı derslerde lazımmış agır 2 program kuracagından bahsettı (ama oyun oynamayı sever asphalt - pes- vs) bu iki pc yı buldum.
    tavsiyenız varsa alabılırım zaten cok para vermek istemıyoruz.
    ama öncelıklı şartım şarjı uzun gıtsin, rahat şalışsın birde oyunlarda kasmasın msı güvenılır pc ama bende aynı pc iki kez ekran kartı yakmıştı unutmadım. lenovo kullandım ama daha yenıydı satmıstım. bende muhasebecıyım bu arada
    şimdiden teşekkürler sevgiler BY.

dell core i5+gt750M laptop var 7537 miydi neydi ona bakmalısın. gt750M gddr5 gt740m gddr3 64-128 bitten %50 daha performanslı. hatta forumda kullanıcı grubuda var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86382689/tm.htm

cpı olarak i5 4200U 6gb ram 500gb hdd olup gt750M gddr5 grafik kartı bulunmakta. aklına takılmasın işlemcinin U oluşu U=ultra low voltage yani düşük voltajda çalışıp daha az ısınan cpu. normal M'lere göre aynı performans'da sadece voltaj daha düşük

• baktım SÜPER Bİ TAVSIYE cok teşekkür ederım AMA DELL HAKKINDA BİLGİYE SAHIP DEGILIM

ama mesela avrupa dakı kalıtelı pc sıralaması satılan sıralamsı degıl bu kalıte sıralaması

apple
    sony-toshıba
    asus
    hp
    dell
    geliyor

casper yok avrupada :)
    kalite sıraması bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.