Şimdi Ara

Lenovo Z510 problemler.. .acill...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarı ilk aldığımda freedostu. Windows 7 ultimate 64 bit yükledim. İlk başlarda arada oyun oynarken veya film izlerken internet bağlantısı kesiliyordu. Ağda sorun gider dediğimde kablosuz ağ bağdaştırıcısını sıfırlayıp düzeliyordu. Bi ara bilgisayarı düşürdüm, ekran mavi oldu ve "a problem has been detected" yazısı cıktı. Kapatıp acınca düzeldi. En son bilgisayarın pilinde sorun çıktı alarm vermeye başladı "pili değiştirmeniz yararlı olabilir" diye. Bende en iyisi format atayım dedim aynı işletim sistemini yükledim. Düzelmedi. Servise yolladım. Problem yok deyip geri gönderdiler. Geri geldiği zaman bilgisayarı ilk açtığımda yine aynı mavi ekran, aynı "a problem has been detected" yazısı çıktı. kapatıp açtım düzeldi. Şimdi bilgisayarı ilk açtığım zaman (özellikle pil takılı değilken) genelde açılış sesi gıcırtılı cıkıyor, bununla beraber araçlardan masa üstüne attığım hava durumu aracı açılmıyor ve usbler çalışmıyor. Ve bunlar olduğunda internet muazzam derecede ağır çalışıyor. Ancak birkaç kere yeniden başlattığımda düzeliyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Problem nedir anlayamıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.

• chip sorun var yüksek ihtimal. garanti servisi ile birazcil ugrasman lazim dostum.
  • kidskiller K kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarla ileri derece ilgili değilim biraz daha acarsan ne demek istediğini sevinirim.
  • notebook anakartinın üzeinde kuzey güney chipleri mevcut onlardan biri ariza yaptigini düşünüyorum detayli bilgiyi araştirirsin. sorun bu ise garanti ile halledebilirsin senin elinden bir sey gelmez (parasız anlamda)

wifi sonra pil arizasi verdi diyince güney koprüsü sorunlu olabilicegini düşündüm.

bunları yazarken adaptör aklima geldi o da sorunlu olabilir.
  • kidskiller K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • alejandro0 A kullanıcısına yanıt
    yazık ya.

bu laptop bal gibide sorunlu, nasıl garantiden birşey yapmadan geri yolluyorlar anlamak imkansız.

ben sana söyleyeyim onlarda birşey yapamıyor çünkü, içini açıp parça değişimi yapmakta işlerine gelmiyor açıkçası.

ben donanımsal olduğunu düşünüyorum bunu normalde servisin analiz edip çözmesi gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.