Şimdi Ara

LENOVO Z510 Wİ-Fİ SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bilgisayarı alalı 2 ay anca oldu ama wi-fi sorunu yaşıyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-6gb-500gb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html bilgisayar bu özelliklerine bakabilirsiniz. Aldıktan sonra windows 7 yükledim vatana gidip hatanın olduğunu söyleyince windows 7 yüklediğinizden olmuştur dedi ama bana saçma geldi. İnternet varken yok gösteriyor ve hemen 1 oda yandaki modemden 2 çubuk falan çekiyor. Durduk yere ünlem çıkıyor oyundan atıyor. Yanımda HP marka bilgisayarı olan arkadaş var ama onda bu sıkıntılar olmuyor yani internetten değil. Resimlerden bakıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.
     LENOVO Z510 Wİ-Fİ SORUNU. LENOVO Z510 Wİ-Fİ SORUNU. LENOVO Z510 Wİ-Fİ SORUNU.

• aynı sorunu bende yaşıyorum win 8.1 e güncelledikten sonra wifi 'bağlantı sınırlı' uyarısı alıyorum yardım edebilecek var mı?
  • vatan bilgisayar çok saçmalıyor yalan yanlış bilgi veriyor tavsiyem driverı intelin sitesinden indirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Murder

vatan bilgisayar çok saçmalıyor yalan yanlış bilgi veriyor tavsiyem driverı intelin sitesinden indirin.

Wi-Fi adapter markası broadcoam, intelden neden indireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman dediğiniz markanın sitesinden indirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.