Şimdi Ara

LENOVO Z510UN BLUETOOTHUNDAN YARARLANMAK (VARSA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, telefonumun bluetootundan pcye lenovo z510a resim ıvır zıvır atmak istiyorum böyle birşey mümkün mü beceremedim de

Bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim.

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey mümkün, bilgisayar ayarlarından aç kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinokudann

Böyle bir şey mümkün, bilgisayar ayarlarından aç kullan

Hocam açtım fakat olmuyor sinirimi bozdu. Daha önce denemiştim tekrar deniyim. Ama siz belki bir yol biliyorsunuzdur yada ben yanlış şeyi açıyorumdur
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Başlat> (arama) bilgisayar ayarları> bilgisayar ve cihazlar> bluetooth burdan açın, cihazları tarasın. Sonra istediğiniz belgeye gelin> sağ tık> gönder> bluetooth Ama analadığım kadarıyla siz bu işlemleri gerçekleştirmişsizniz ama olmamış. Bende bu pc yi yazın aldım ilk zamanlar bluetooth çalıltı ama sonradan hata vermeye başladı sonra virüs nedeniyle format attım ilk zamanlar çalıştı yine aynı sanırım bu laptoplarda böyle eskisinde de aynı sıkıntı vardı. Sanırım şöyle çözebilirsiniz program kaldırdan kaldırın eğer hiç format atmadıysanız d sürücüsündedir tekrar kurun ben format attım tekrar bulamadım exe sini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinokudann

Başlat> (arama) bilgisayar ayarları> bilgisayar ve cihazlar> bluetooth burdan açın, cihazları tarasın. Sonra istediğiniz belgeye gelin> sağ tık> gönder> bluetooth Ama analadığım kadarıyla siz bu işlemleri gerçekleştirmişsizniz ama olmamış. Bende bu pc yi yazın aldım ilk zamanlar bluetooth çalıltı ama sonradan hata vermeye başladı sonra virüs nedeniyle format attım ilk zamanlar çalıştı yine aynı sanırım bu laptoplarda böyle eskisinde de aynı sıkıntı vardı. Sanırım şöyle çözebilirsiniz program kaldırdan kaldırın eğer hiç format atmadıysanız d sürücüsündedir tekrar kurun ben format attım tekrar bulamadım exe sini

Size mesaj attıktan kısa bi süre sonra uğraşmaya başladım ve hallettim hocam tamam teşekkürler gerek kalmadı ayarlardan bi şeye tıklamam lazımmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.