Şimdi Ara

lenovo z560 almayı düşünüyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr lenovo z560 hakkında görüşlerinizi bekliyorum
    orta düzeyde oyunları kaldırabilr mi

geforce310M ekran kartı

• ya biri cevp yazsa :S
  • oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorsanız laptop tavsiye etmem paranıza yazık. Pekçok modelin içinde doğru düzgün bir soğutma sistemi yok. Sürekli aşırı ısınmadan ötürü 2 yıldan sonra anakart chipsetinin ya da ekran kartında sorun çıkarması mümkün. Kaldı ki g310m'in, son çıkan oyunlardan mafia 2 yi ancak low detayda süründürerek oynattığını söyleyebilirim.
  • Z560 kullanıcısı olarak orta düzey oyunları rahatlıkla oynayabileceğini söylerim, güzel bir fan sistemi yapmışlar. Şu ana kadar oyunlarda hiçbir takılma yaşamadım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorsanız laptop tavsiye etmem paranıza yazık. Pekçok modelin içinde doğru düzgün bir soğutma sistemi yok. Sürekli aşırı ısınmadan ötürü 2 yıldan sonra anakart chipsetinin ya da ekran kartında sorun çıkarması mümkün. Kaldı ki g310m'in, son çıkan oyunlardan mafia 2 yi ancak low detayda süründürerek oynattığını söyleyebilirim.

abartmışsın orta ayarlarda takılmadan oynatır mafia2'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

Sende varsa g310m kartlı bir laptop, mafia 2 benchmark testi yapabilir misin?

Genel bir fikir sahibi olmak için aşağıdaki karşılaştırmaya bakmanızı öneririm.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

8600gt ile g310m benchmark testleri. İki kart yaklaşık aynı sonucu veriyor 3dmarkta. Mafia 2 için minimum sistem gereksinimi olarakta 8600gt önerildiği için fazla bir beklentiniz olmasın bu karttan.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 23 Ekim 2010; 11:28:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

Sende varsa g310m kartlı bir laptop, mafia 2 benchmark testi yapabilir misin?

Genel bir fikir sahibi olmak için aşağıdaki karşılaştırmaya bakmanızı öneririm.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

8600gt ile g310m benchmark testleri. İki kart yaklaşık aynı sonucu veriyor 3dmarkta. Mafia 2 için minimum sistem gereksinimi olarakta 8600gt önerildiği için fazla bir beklentiniz olmasın bu karttan.

edit:imla

Arkadaşım o benchmark sitesindeki 310M kartla lenovodaki 310M kart farklı yalnız bilgin olsun. Özelliklerine bakacak olursan sitedeki g310M de 512mb gözüküyo, ama lenovoda kullanılanı 1gb lık olanı ;) Sıralamalar yanıltmasın, ayrıntılar gözden kaçmasın ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    2 gün önce açıldı
    laptop almayı planlıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Arkadaşım o benchmark sitesindeki 310M kartla lenovodaki 310M kart farklı yalnız bilgin olsun. Özelliklerine bakacak olursan sitedeki g310M de 512mb gözüküyo, ama lenovoda kullanılanı 1gb lık olanı ;) Sıralamalar yanıltmasın, ayrıntılar gözden kaçmasın ;)

bunun üzerine yorum bile yapamam
  • samsung r580 js07 ile lenovo z560 arasında kaldım. samsung un tek eksiği webcam açık uyarı ışığı olmaması. lenovo nun ise ekran kartı gt310.
    gt330 dan çok kötümüdür. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Düşündüğünüz 2 model arasında, GT330M sizin için iyi seçim olacaktır.
  • 310m ile 330m arasındaki fark azımsanmayacak kadar büyük. 310m yeni çıkan oyunlarda zorlanmaya başladı bile. Kaldı ki iki kartta dx10.1 destekli. İlerde tessellation destekli oyunlar oynamak istersen dx11 destekleyen model bakmanı tavsiye ederim.
  • İki kart arasında bir kullanıcının çok aşırı şekilde hissedeceği bir fark yok aslında. Bu durumda kıyaslama yaparken ben senin yerinde olsam fiyatı da göz önüne alırdım. ;) Samsungun o modelini kullanma fırsatım olmadı ama lenovo yu tavsiye edebilirim, tercih senin hocam hangisi içine sinerse, aldıktan sonra acaba o nasıl olurdu diye düşüneceğin bir seçim yapma.
  • Ben çok oyun oynayan birisi değilim. quake ve nfspeed gibi oyunlardan sonra pek oyun oynamıyorum doğru düzgün.
    iki bilgisayarın fiyatları aynı gibi. ben iki ekran kartı arasındaki farkı merak ediyorum.
    330 un rahat oynadığı ve 310 un takıldığı hangi oyun olabilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

Ben çok oyun oynayan birisi değilim. quake ve nfspeed gibi oyunlardan sonra pek oyun oynamıyorum doğru düzgün.
    iki bilgisayarın fiyatları aynı gibi. ben iki ekran kartı arasındaki farkı merak ediyorum.

Hangisinin takıldığını bilemem ama şunu söyleyebilirimki, NFS serisinden kurupta oynayamadığım oyun yok son oyunlar dahil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

Ben çok oyun oynayan birisi değilim. quake ve nfspeed gibi oyunlardan sonra pek oyun oynamıyorum doğru düzgün.

o zaman 310m size fazlasıyla yetecektir.
  • al al ben aldım SÜPER Bİ PC ŞU AN ONU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM
  • bende lenovo z560 almayı düşünüyorum ama bir şeyi merak ettim bu gta IV ve Call of Duty Black Ops u kaldırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Gordion|

bende lenovo z560 almayı düşünüyorum ama bir şeyi merak ettim bu gta IV ve Call of Duty Black Ops u kaldırır mı?

black ops u bitirdim z560 la, hiçbir sorun yok rahat olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Orijinalden alıntı: |Gordion|

bende lenovo z560 almayı düşünüyorum ama bir şeyi merak ettim bu gta IV ve Call of Duty Black Ops u kaldırır mı?

black ops u bitirdim z560 la, hiçbir sorun yok rahat olabilirsin

teşekür ederim çok yardımcı oldun
  • bende almayı düşünüyorum arkadaşlar acaba en uygun fiyata nereden alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.