Şimdi Ara

Lenovo Z560 Bios Pili Nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Resimler Alta Amacım Bios Pilini Çıkarıp Bios'u Resetlemek Şifreyi Unuttum Çünki

İşallah Yardımcı Olabilirsiniz
     Lenovo Z560 Bios Pili Nerede Lenovo Z560 Bios Pili Nerede Lenovo Z560 Bios Pili Nerede Lenovo Z560 Bios Pili Nerede Lenovo Z560 Bios Pili Nerede Lenovo Z560 Bios Pili Nerede

• Merhaba pili bulabildinizmi benimde sıfırlamam lazim bulduydaniz geri donus yaparmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sphyx S kullanıcısına yanıt
     Lenovo Z560 Bios Pili Nerede
    Sarı daire içerisindeki bios pili fakat ana karta lehimli ne yazık ki.
  • @yesanin276 bende laptop no bootable device hatası veriyor onu çözmeye çalışıyorum biosa giremiyorum yazı geliyor ne bios giriş tuş yazısı nede başka birşey geliyor direk hataya atıyor
    bunun çözümünü bilen varsa yaza bilirmi?
  • Cihaz kapalı iken bios için atanan özel tuşa bastığınızda bios menüsüne girmesi gerek. Sizde olmuyor mu ?
  • lenovo yazısı geliyor ama bios tuşuna basmama ragmen girmiyor direk hata yazısına atıyor novo ile girmeye çalıştım oda çalışmıyor
  • Normalde cihaz kapalı iken novo tuşuna basıldığında direk bıos açılır. Kullandığım lenovo cihazda bu şekilde bıos menüsüne girebiliyorum. Eğer denemediyseniz cihaza takılı hdd/ssd diski çıkarıp o şekilde bios menüsüne girmeyi deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop bios pili nerededir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yesanin276 kullanıcısına yanıt
    herşeyi denedim diski başka pc ye taktım çalışıyor sorun laptopda galiba ama yanmadıgından eminim tüm bileşenlerini kontrol etim novo tuşu ise kapalıyken çalışmıyor galiba sürücü falan lazım
    ha bide ben hard diske 2 işletim sitemi kurmuştum biri win 8 biri andiroid başta sorunsuz çalıştı ama 1 saat falan sonra bu hatayı almaya başladım
  • Nova tuşu için ekstra bir sürücü kurulmuyor. Usb den açılan live windows vs. ile sistemi başlatmayı deneyin diyeceğim ama muhtemelen oda olmayacak o yüzden aklıma başka bir şey gelmiyor kusura bakmayın :/
    Eğer lehim işinden anlıyorsanız bıos pilini söküp bir süre beklettikten sonra tekrar lehimleyip o şekilde bir deneme yapabilirsiniz.
    Arkadaşlar çözdüm biraz ugraştırıcı. 1. laptopu tamamen söktüm 2. BIOS pili lehimliydi kısa devre yaptırarak sıfırladım sizde bunu yapabilirsiniz. ordan sonra bios a ulaşıp format atabilirsiniz. bu z560 için geçerlidir başka laptoplardada lehimli ise - + yı bir şekilde birbirine degdirin sonra biosa girebilirsiniz. sonra format atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.