Şimdi Ara

Lenovo Z560 ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/lenovo-ibm-z560-intel-core-i5-450m-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-044260/ProductDetails.aspx?productId=bd760160&categoryId=98

ürün hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.
    ayrıca bu civardaki fiyatlarla alabileceğim daha iyi bir laptop varsa onu da önerirseniz sevinirim.

• cevap yok mu
  • Samsung R580 e bakabilirsin 1500 aralıgında gayet güzel bence.
  • Z560 sahibi olarak çok memnunum iyiki lenovoyu tercih etmişim, sessiz, güçlü, hızlı ve ısınma sorunu yok. Ayrıca bilgisayara kendi fanını temizleme özelliği gibi bir özellik koymuşlar ki çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Z560 sahibi olarak çok memnunum iyiki lenovoyu tercih etmişim, sessiz, güçlü, hızlı ve ısınma sorunu yok. Ayrıca bilgisayara kendi fanını temizleme özelliği gibi bir özellik koymuşlar ki çok hoşuma gitti.

kendi fanını temizleme özelliği nasılmış ya bende almayı düşünüyorumda birkaç gün içerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

quote:

Z560 sahibi olarak çok memnunum iyiki lenovoyu tercih etmişim, sessiz, güçlü, hızlı ve ısınma sorunu yok. Ayrıca bilgisayara kendi fanını temizleme özelliği gibi bir özellik koymuşlar ki çok hoşuma gitti.

kendi fanını temizleme özelliği nasılmış ya bende almayı düşünüyorumda birkaç gün içerisinde.

Dokunmatik panelde fan sesini kısmaya yarayan bir tuş var ona uzun basınca fan normal çalışma temposunun çok üstünde dönmye başlıyor ve içindeki tozları dışarı atıyor üstat

• arkadaşlar ben de hepsiburada dan sipariş ettim. bir kaç yerde kutu içinden windows cd si çıkmadığını okudum. doğru mu. bir de kutu içeriğinde neler var. şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzngr66

arkadaşlar ben de hepsiburada dan sipariş ettim. bir kaç yerde kutu içinden windows cd si çıkmadığını okudum. doğru mu. bir de kutu içeriğinde neler var. şimdiden teşekkürler.

Kaç yıldan beri artık üreticiler Windows cd si vermiyorlar, recovery olarak harddiskin içinde tutuyorlar hocam, bilgisayarını teslim aldığında kurtarma dvd si oluşturman gerekir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

quote:

Dokunmatik panelde fan sesini kısmaya yarayan bir tuş var ona uzun basınca fan normal çalışma temposunun çok üstünde dönmye başlıyor ve içindeki tozları dışarı atıyor üstat

vay be iyiymiş ben bugün acer marka laptopumu sattım kredi kartı borcumu yatırdım şimdi levono alayım diyorum kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz güvenebilirmiyiz levonoya aceri hiç sevmemiştim mesela çok ısınıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.