Şimdi Ara

Lenovo z570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , lenovo z 570 i7 6gb ram gt540m li modeline sahibim.İlk aldığımda prototype 2 crysis2 batman arkham city ve battlefield 3 ü yüksek ayarlarda oynayabiliyordum fakat. Şimdi ne yapsam her oyun en düşük ayarlarda kasıyor. Dead island birinci oyununu full ayarlarda oynuyordum riptide versiyonunu indirdim en düşükte bile oynatmadı ! Ne yapmam lazım birisi biostan aktif olmayabilir dedi eğer öyleyse nasıl giripte aktifleştiricem çok zorluklarla aldım . Benden daha düşük sistemli arkadaşım yüksek ayarlarla riptide oynadı anlamadım yardım lenovo kullanıcıları !! İstediğiniz bir şey olursa fotoğraf atabilirim

• Aklına gelmeyen bir sıkıntı var oda bu modeller 2011 model baya zaman oldu tozlanıp ısınacağını ihtimal dahilinde tutmuyorsun ki sıkıntın bu zaten büyük olasılıkla.Servise verip temizletebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Aklına gelmeyen bir sıkıntı var oda bu modeller 2011 model baya zaman oldu tozlanıp ısınacağını ihtimal dahilinde tutmuyorsun ki sıkıntın bu zaten büyük olasılıkla.Servise verip temizletebilirsin.

Servise göndersem ortalama kaç güne gelir ?
  • lenovo konusunda bir fikrim yok genelde sıkıntılı servistir ama ilden ile değişebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.