Şimdi Ara

LENOVO Z570 Oyunlar Kasıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba laptopumu geçen yaz aldım . Crysis2 full ayarlarda oynatıyordu ve prototype 2 batman arkham city vb. Battlefield 3 üde normal de oynatıyordu sanırım

Laptopum

İ7 2670QM CPU @ 2.20 GHZ

GT 540M EKRAN KARTI 2 GB
    6 GB RAM

var ve şimdi guild wars 2 satın aldım kasıyor ne yapmam lazım denetim masasında yüksek performanslıyıda seçtim daha ne yapmam gerek

• Eski model tozlanma olasılığı yüksek buda ısınmaya ve kasmalara neden olabilir,ısıları ölçüp yazın buraya veya resim atın.
  • üstteki arkadaşın dediklerini yap fanlar tozlanmıştır büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Eski model tozlanma olasılığı yüksek buda ısınmaya ve kasmalara neden olabilir,ısıları ölçüp yazın buraya veya resim atın.

Peki dediğiniz işlemi nasıl yapabilirim ?
  • hw monitör programını kurun gödüğünüz sıcaklıkları yazın resim işini bilmiyorsanız karıştırmayın sadece görüklerinizi yazın.
  • quote:

hw monitör programını kurun gödüğünüz sıcaklıkları yazın resim işini bilmiyorsanız karıştırmayın sadece görüklerinizi yazın.

http://oi47.tinypic.com/2jb8tu8.jpg buyur upload ettim sonuçları eğer bir şey daha yapmam gerekiyorsa programla alakalı ?
  • Gördüğün üzere sıkıntın ısınma yönünde fan temizliği ve işlemciye termal macun takviyesi rahatlatır.
  • quote:

Gördüğün üzere sıkıntın ısınma yönünde fan temizliği ve işlemciye termal macun takviyesi rahatlatır.

Herhangi bir bilgisayarcı bu işlemi yapabilir değil mi ?
  • Yapabilir ama garantisi varsa serviste yaptırman yerinde olur garantilik bir durum olduğunda açıldığı görülürse garanti dışı bırakılabilir,yoksa işten anlayan her bilgisaayr tamircisi yapabilir.
  • quote:

Yapabilir ama garantisi varsa serviste yaptırman yerinde olur garantilik bir durum olduğunda açıldığı görülürse garanti dışı bırakılabilir,yoksa işten anlayan her bilgisaayr tamircisi yapabilir.

Tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.