Şimdi Ara

lenovo z580 vs packard bell tv44-hc-611tk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kesinlikle lenovo derim ben kasası yeter :)
  • PB deki ekran kartı, gt710m, z580 deki gt630m den daha yüksek bir karttır. Henüz incelemesi felan yok ama nvidia nın yeni 700 serisi kullanılmış pb de.

Yalnız kasa kalitesi konusunda hangisi daha iyidir bilmiyorum. Z580 in kasası alüminyum. Ürünleri yakından incelersen, fikir edinmen açısından daha iyi olur. Bu arada Donanım olarak pb biraz daha güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

PB deki ekran kartı, gt710m, z580 deki gt630m den daha yüksek bir karttır. Henüz incelemesi felan yok ama nvidia nın yeni 700 serisi kullanılmış pb de.

Yalnız kasa kalitesi konusunda hangisi daha iyidir bilmiyorum. Z580 in kasası alüminyum. Ürünleri yakından incelersen, fikir edinmen açısından daha iyi olur. Bu arada Donanım olarak pb biraz daha güçlü.

Valla cok kararsız kaldım pb in işlemcisi ve ekran kartı daha iyi, lenovonun kasası daha iyi duruyor ve hafızası ve ram i daha yüksek..

İkisininde birbirine göre üstünlükleri var tam olarak 1 i daha üstün diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio2_06

quote:

Orijinalden alıntı: E'

PB deki ekran kartı, gt710m, z580 deki gt630m den daha yüksek bir karttır. Henüz incelemesi felan yok ama nvidia nın yeni 700 serisi kullanılmış pb de.

Valla cok kararsız kaldım pb in işlemcisi ve ekran kartı daha iyi, lenovonun kasası daha iyi duruyor ve hafızası ve ram i daha yüksek..

İkisininde birbirine göre üstünlükleri var tam olarak 1 i daha üstün diyemiyorum.

Pb kullanan arkadaşlarım ısınmada sorun yaşadıklarını belirttiler ama kullanmadm ben negatif bişi dyemiyceğim ama lenovoyu tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.