Şimdi Ara

Lenovo z585 Bios ve hdd şifresi kaldırma :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LEnovo z585 model bir laptopum var Bios ve Hdd Şifrelendi şifrelerini biliyorum ama kaldıramıyorum. Kaldırmak istiyorum ama ya ben beceremedim yada biosda bir sıkıntı var.
    Resimleri aşağıdadır..

• anakart üzerindeki pili çıkarıp bir süre beklemen durumu çözebilir, tabii batarya da takılı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtayr

anakart üzerindeki pili çıkarıp bir süre beklemen durumu çözebilir, tabii batarya da takılı olmayacak.

Şimdi laptop olduğu için açmak istemiyorum. Açmadan sorunu çözemem mi :S
  • bios update denenebilir, aksi halde arkadaşın dediği dısında zor gibi.
  • fazla açmadan halledebilirsin, genelde arka kapak kısmını çıkardığında ulaşabilirsin pile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhc

bios update denenebilir, aksi halde arkadaşın dediği dısında zor gibi.

bunu nasıl yapabilirim. Çünkü bilgisayarım haddinden fazla yavaş açılıyor. . .
  • bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: syilmaz42

bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin..

Telikesi ney. Bakıyorum okuduğumdan beri. Ben çok iyi anlamıyorum onun için biraz çekiniyorum birşey olur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyot60

quote:

bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin..

Telikesi ney. Bakıyorum okuduğumdan beri. Ben çok iyi anlamıyorum onun için biraz çekiniyorum birşey olur diye.

anakart ile ilgili sorunlar ortaya çıkabiliyor bunun dışında eğer elektrik kesintisi gibi bir durum söz konusu olursa anakart ciddi zararlar görebiliyor bunu yaparken göze alman lazım ama bios güncellerken problem yaşayanlar çok az
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diyot60

quote:

anakart ile ilgili sorunlar ortaya çıkabiliyor bunun dışında eğer elektrik kesintisi gibi bir durum söz konusu olursa anakart ciddi zararlar görebiliyor bunu yaparken göze alman lazım ama bios güncellerken problem yaşayanlar çok az

Elektrikle alakalı problem çıkmaz. Çünkü şarjı var :) :) :) bana bi link felan verebilirmisiniz bu yolu deniyim ?

• pmden attım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.