Bildirim
Lenovo z585 Bios ve hdd şifresi kaldırma :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anakart üzerindeki pili çıkarıp bir süre beklemen durumu çözebilir, tabii batarya da takılı olmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtayr
anakart üzerindeki pili çıkarıp bir süre beklemen durumu çözebilir, tabii batarya da takılı olmayacak.
Şimdi laptop olduğu için açmak istemiyorum. Açmadan sorunu çözemem mi :S -
bios update denenebilir, aksi halde arkadaşın dediği dısında zor gibi. -
fazla açmadan halledebilirsin, genelde arka kapak kısmını çıkardığında ulaşabilirsin pile -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurhc
bios update denenebilir, aksi halde arkadaşın dediği dısında zor gibi.
bunu nasıl yapabilirim. Çünkü bilgisayarım haddinden fazla yavaş açılıyor. . . -
bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: syilmaz42
bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin..
Telikesi ney. Bakıyorum okuduğumdan beri. Ben çok iyi anlamıyorum onun için biraz çekiniyorum birşey olur diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: diyot60
quote:
bios update tehlikeli bir işlem ama googledan arama yaparsan bir sürü anlatım olduğunu göreceksin..
Telikesi ney. Bakıyorum okuduğumdan beri. Ben çok iyi anlamıyorum onun için biraz çekiniyorum birşey olur diye.
anakart ile ilgili sorunlar ortaya çıkabiliyor bunun dışında eğer elektrik kesintisi gibi bir durum söz konusu olursa anakart ciddi zararlar görebiliyor bunu yaparken göze alman lazım ama bios güncellerken problem yaşayanlar çok az -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: diyot60
quote:
Telikesi ney. Bakıyorum okuduğumdan beri. Ben çok iyi anlamıyorum onun için biraz çekiniyorum birşey olur diye.
anakart ile ilgili sorunlar ortaya çıkabiliyor bunun dışında eğer elektrik kesintisi gibi bir durum söz konusu olursa anakart ciddi zararlar görebiliyor bunu yaparken göze alman lazım ama bios güncellerken problem yaşayanlar çok az
Elektrikle alakalı problem çıkmaz. Çünkü şarjı var :) :) :) bana bi link felan verebilirmisiniz bu yolu deniyim ?
-
pmden attım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X