Şimdi Ara

Lenovo z710 Nasildir??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
33.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

wi-fi özelliği bilgisi girilmemiş mi yoksa gerçekten yok mu ? Ben de yarın almayı düşünüyorum aydınlatırsan sevirim. :)
  • Yakın zamanda oyun testi, ısınma gibi konularda küçk bir inceleme yaparsan çok iyi olur
  • Z710 modelinin bir artısı da alt kapağının kolay açılması. Garantisi bittikten sonra iç temizliğini rahatlıkla yapabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=euEFLvdA-oU

Bios pili, ram ve sabit disk değişimlerini rahatlıkla kendiniz yapabilirsiniz. Herşeyiyle ergonomik tasarlamışlar. Z serisinin bütün deneyimlerini bu laptopta toplamışlar. Adeta Lenovo nun Ar-Ge bölümü değil de tüketiciler tasarlamışlar o seviyede bir deneyim var. Lenovo bu pc üzerinde gerçekten iyi çalışmış.

Bazı arkadaşlar kasa kalitesiyle ilgili endişelerini dile getirmiş. Arkadaşlar yaşım itibariyle 90 lı yıllarda iyi hatırlıyorum tecrübeli şöförler Renault arabalarına rağbet gösterirlerdi. Tecrübeli şöförlerin bu markaya rağbet göstermesinin sebebi araç kalitesinden dolayı değil arıza durumunda parçalarının rahatlıkla değiştirilebilmesi için tercih ederlerdi. Yani kaliteli araç başka birşey ideal araç başka birşey.

Ayrıca oyun konusunda çok tartışma oluyor. Arkadaşlar bir laptopa 5 bin tl para verebilen birisi zaten oyunu konsollarda ve simülatörlerde oynar. Hatta çoğunlukla oyun da oynamaz lüks içinde yaşayanların hayatı bir oyundur zaten.
    Fakat tecrübe ve ihtiyatlılık en uyduruk markayı almak da değildir. Grafik, işlemci, ergonomi, kalite ve fiyat konusunda eğer dengeliyse en cimri adamdan daha kârlı ürüne sahip olmuş olursunuz. Benim kendi kullandığım laptopum lenovonun en çok şikayet edilen modellerinden birisi. Ve ben de 3 - 4 defa servise götürdüm. Menteşe problemi ve 1 tuşun yerinden çıkması problemleriyle götürdüm. Fakat yapılan parça değişiklikleriyle benim diyen pc lerden daha sağlam oldu. Çünkü şikayetlerden sonra üzerinde çalışılmış yedek parçalar monte edildi. Bunu nereden öğrendim tabiki lenovo servis çalışanlarıyla gide gele kanka olduk artık :)

Lenovo perakende pazarında, tecrübeli amatör kullanıcılara hitap ediyor. Kurumsal pazarda ise mükemmeliyetçilere hitap ediyor.

Yani demem o ki bırakın arıza versin hiç önemli değil. Çünkü garanti süresi içerisinde arıza veren bir ürün bir daha ömür boyu arıza vermez. Ve sonuç itibariyle Z710 bütün İDEAPAD serisinin arızaları ve şikayetleri tecrübe edilerek üretildiğini görüyoruz. Çünkü lenovo'nun exper gibi kalitesizlik derdi yok. Donanım ve çevre birimlerinin hammaddesi gayet kaliteli. Fakat tecrübe konusunda biraz sıkıntısı vardı bu ürünüyle de tecrübede zirve yapmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toplamkaliteyonetimi -- 24 Kasım 2013; 0:41:05 >

• Arkadaşlar ne yazık ki z710 ile ilgili bir inceleme yazamam çünkü iade edip sony vaio aldım:)
    O kadar övdükten sonra neden verdin derseniz eğer şöyle diyeyim. z710 gerçekten çok performanslı bir bilgisayar ancak kendisi biraz hantal ve ağır. Düşündüm de ne kadar iyi de olsa bana küçük ebatta(15'') bir notebook lazımdı. Ben zaten günlük kullanım için alıyordum yani o kadar şatapata gerek yok diye düşündüm ve vatan bilgisayara iade edip sony vaio aldım...
  • daha bugun aldım şimdilik fena değil rahatlıkla pes 14 oynayabılıyorum asıl kullanım amacım 3 boyutlu çizim olacak bakalım o kunuda nasıl performans verecek 0 ses 0 ısınma birde çozunurluk 1600x900 toshiba asus sony alıp markaya para vermek istemedim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhan123 -- 24 Kasım 2013; 22:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhan123

daha bugun aldım şimdilik fena değil rahatlıkla pes 14 oynayabılıyorum asıl kullanım amacım 3 boyutlu çizim olacak bakalım o kunuda nasıl performans verecek 0 ses 0 ısınma birde çozunurluk 1600x900 toshiba asus sony alıp markaya para vermek istemedim açıkcası

Bence de lenovo z710 fazlasıyla iyi... Performans olarak bende çok beğendim ancak ebatın bir süre sonra sıkıntı doğuracağını düşündüm çünkü kasa biraz geniş monitörü geçtim kasa olarak da çok geniş geldi bana o nedenle vazgeçip sony aldım. Güle güle kullanın...
  • Baya heybetli z710 büyüklük sıkıntı değilse aradiginiz oysa ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati biraz inse alinabilirligi yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: sfenks62

Arkadaşlar ne yazık ki z710 ile ilgili bir inceleme yazamam çünkü iade edip sony vaio aldım:)
    O kadar övdükten sonra neden verdin derseniz eğer şöyle diyeyim. z710 gerçekten çok performanslı bir bilgisayar ancak kendisi biraz hantal ve ağır. Düşündüm de ne kadar iyi de olsa bana küçük ebatta(15'') bir notebook lazımdı. Ben zaten günlük kullanım için alıyordum yani o kadar şatapata gerek yok diye düşündüm ve vatan bilgisayara iade edip sony vaio aldım...

bence daha doğru bir tercih olmuş
  • quote:

quote:

daha bugun aldım şimdilik fena değil rahatlıkla pes 14 oynayabılıyorum asıl kullanım amacım 3 boyutlu çizim olacak bakalım o kunuda nasıl performans verecek 0 ses 0 ısınma birde çozunurluk 1600x900 toshiba asus sony alıp markaya para vermek istemedim açıkcası

Bence de lenovo z710 fazlasıyla iyi... Performans olarak bende çok beğendim ancak ebatın bir süre sonra sıkıntı doğuracağını düşündüm çünkü kasa biraz geniş monitörü geçtim kasa olarak da çok geniş geldi bana o nedenle vazgeçip sony aldım. Güle güle kullanın...

teşekkür ederim üstad seninde belirttiğin gibi kullanım amacı asıl önemli olan etken bende çizim programı kullanmayacak olsaydım hafif bir cihazı tercih ederdim açıkcası seninde pc hayırlı olsun

• Bataryasi cikabiliyor degil mi birde klavye isikli

• quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Bataryasi cikabiliyor degil mi birde klavye isikli

Aynen beyler klavye ışıklımı sormayı unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolia34

quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Bataryasi cikabiliyor degil mi birde klavye isikli

Aynen beyler klavye ışıklımı sormayı unutmuşum

evet üstad ışıklı ve batarya çıkartılabiliniyor
     Lenovo z710 Nasildir???

• quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Ekran karti 745m olmasi lazim degil mi?

evet 745m olması lazım.vatanda direk verilen özellikler kısmında 740m yazıyor ancak altındaki tanıtımda 745m yazıyor.lenovonun sitesinde de görüldüğü gibi 745m var.kısaca 745mdir:)
  • Gecen hafta vatan dan aldim 1600×900 çözünürlüğü var. Crysis 3 kurdum medium ayarlarda gayet akici oynatiyor bence guzel ürün isinma problemi de yok

• Hocam ekran kartı kaç 740 mı 745 mi birde onu aydınlatır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Arkadaşlar ne yazık ki z710 ile ilgili bir inceleme yazamam çünkü iade edip sony vaio aldım:)

bence daha doğru bir tercih olmuş

Evet bencede böyle daha iyi oldu:)

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim üstad seninde belirttiğin gibi kullanım amacı asıl önemli olan etken bende çizim programı kullanmayacak olsaydım hafif bir cihazı tercih ederdim açıkcası seninde pc hayırlı olsun

Katılıyorum. Bu tamamen tercih ile alakalı. Dediğim gibi ben aslında beğendim bilgisayarı ama böyle çizimle,programcılık ile pek işim olmadığı ve normal bir kullanıcı olduğum için o büyüklükteki bir notebook aldığım için pişman olup 15''vaio aldım. Sanada hayırlı olsun... Ben sadece bir gün kullanıdm bilgisayarı ama pişman olmayacağını ve memnun olacağını düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Gecen hafta vatan dan aldim 1600×900 çözünürlüğü var. Crysis 3 kurdum medium ayarlarda gayet akici oynatiyor bence guzel ürün isinma problemi de yok

Highda denedin mi orda durum nedir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum. Bu tamamen tercih ile alakalı. Dediğim gibi ben aslında beğendim bilgisayarı ama böyle çizimle,programcılık ile pek işim olmadığı ve normal bir kullanıcı olduğum için o büyüklükteki bir notebook aldığım için pişman olup 15''vaio aldım. Sanada hayırlı olsun... Ben sadece bir gün kullanıdm bilgisayarı ama pişman olmayacağını ve memnun olacağını düşünüyorum...

inşALLAH kardeşim şimdilik çok memnunum daha şimdi crysis 3 ü nihayetinde indirmeyi başardım bakalım nasıl olcak yanlız asıl amacım olan 3ds max açılışta hata verip açılmıyor başka bir siteden onuda indirdim bakalım hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.