Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zuk z2 pro ve one Plus 3 vs ZTE axon 7 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    zuk z2 dusunuyorum bende ama tek cekindigim konu yazilim.
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    Zarafet olarak kesinlikle : zuk 2 pro
    Ses ve kamera olarak kesinlikle : axon 7
    Yazilim ve pil olarak kesinlikle : 1+3 ( ancak onepluslar icin pasaport şart biliyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 8 Ağustos 2016; 19:23:53 >
  • ZUK 2 De Hızlı Şarj Varmı ZUK2 pro da var ama şarj adaptörü 2.5 amper
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKPEREST

ZUK 2 De Hızlı Şarj Varmı ZUK2 pro da var ama şarj adaptörü 2.5 amper

Evet QC 3.0 var. Z2'nin de adaptörü 2.5A
  • Bu telefonun titresimini yetersiz bulan bir tek ben mi varim?

• Zuk z2 beyaz telefonumu satiyorum. Daha bugun aldim.

• Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma yazmak açıkcası beni hüzünlendirdi.
    yaklaşık 6 aydan bu yana ZUK Z2 PRO yu takip ediyorum. Buraya konuyu açan arkadaşıma da ayrıca teşekkür ederim.
    Cihazı şu anda nereden temin edebiliriz?
    Kullanan arkadaşların olumlu ,olumsuz yorumları nelerdir?
    Elimde Note 4 var şuanda,çok memunum. Fakat 6 gb ve 128 gb kapasitesi beni cezbediyor.
    Bundan dolayı note 5 bile almadım. Samsungda alınacak bir cihaz var ise kesinlikle şuanda note 4 dür.
    Bir geliştirici olarak söylüyorum. Zira note forumunda beni tanırlar
    Bundan dolayıdır ki,bir geliştirici olarak kullanıcı yorumlarınızı öğrenebilirsem sevinirim.
    Görüşmek dileğiyle.

• Pro olmayan modeli resim ornekleri.

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 9 Ağustos 2016; 11:56:25 >

• zigmo kullanıcısına yanıt
    jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Cihazı temin etmenin en kolay yolları Çin veya Avrupa'dan gelen bir tanıdık ile almak veya internet üzerinden alarak onun adresine yönlendirmek. Onun dışında Belli bir komisyon ekleyerek Türkiye'de satanlar da var. Sanırım sahibinden'de de vardı bu kişiler, forumda da var. Onun dışında Türkiye'de satışa sunulmayacak gibi duruyor.

Bu arada @jvcjvc'nin çektiği fotoğraflar bana çok tatmin edici geldi. Detaylar çok net ve yakınlaştırınca kalite bozulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 10 Ağustos 2016; 14:36:18 >
  • Zuk z2 pro 6gb satiyorum

• Antutu puanı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• sürekli cell broadcast mesajları geliyor. bildirim şeklinde avea, avea (konum bilgisi) şeklinde. eski telefonlarda olurdu hani. sinir oldum, malesef telefon ayarlarında da atlanmış.

çözüm için sdk'yı açıyoruz, telefonun da usb hata ayıklamasını açıyoruz. sonra şu kodu aynen kopyalayıp, yapıştırıp enter'lıyoruz. telefonda yeni bir ekran açılacak oradaki bütün tikleri kaldırıyoruz.

adb shell am start -n com.android.cellbroadcastreceiver/com.android.cellbroadcastreceiver.CellBroadcastSettings
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihazda hangi sürüm yüklü acaba? Ben en son sürüme yükselttim. 2.0.079 sürüm numarası. Antutu'da 122.000 civarı sonuç veriyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilisli822 -- 10 Ağustos 2016; 23:16:48 >
  • kilisli822 kullanıcısına yanıt
    Telefonunu 5 dakika buzdolabında beklet, sonra overclock modunu devreye al, ondan sonra da buzdolabindayken testi tekrarla.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Telefonu buzdolabindan cikarinca da kasanin icerde rutubet, terleme yapsin, ve oksitlenme baslatsin super fikir, kesin yapin antutu icin, deger.

• Yok hocam o ne öyle ya. Antutu'yu hesaba aldığım yok zaten. Hem böyle test mi olur? Gerçek kullanımı zerre yansıtmayan bir testi bi de böyle zorlamak hiç akıl karı değil. :)

• XWING X kullanıcısına yanıt
    bu telefonu 40 derece sıcakta da cebimizde taşıyoruz, -10 derecede de. emin olun hiç bir şey olmaz. Ben nite ize steelie kullaniyorum, arabanin klimasi telefonun arkasina ufluyor, soguk tutuyor hep navigasyonda iyi oluyor. Gercek performansini merak eden klimali ortamda da deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 11 Ağustos 2016; 0:40:23 >
  • S. A arkadaslar bendede lenovo zuk z2 4gb modeli var suan 2.079 guncellene var fakat yukleme yapamiyorum internet baglantisi yok yaniti aliyorum ne wifi nede cepten internetten het ikisindede bu sekilde hata aliyorum sorun hakkinda yorum yapabilecek yada fikri olan varmidir acaba.

• Meriçli M kullanıcısına yanıt
    1)bu dosyayı indir:
    s.bs.zui.com/DYfX
    2)telefonun ana dizininde sdfuse isimli bir dosya oluşturr
    3)indirdiğin dosya rarlı olacak, rar dosyasını oluşturduğun sdfuse dosyasının içine çıkar.
    4)telefonunu kapat, sonra aç ve açılır açılmaz ses kısma tuşuna basılı tut, yeni bir ekran gelene kadar tutmaya devam et, sonra yeni ekranda ses tuşları ile update gibi bir şey olacak onu seç ve güncelle.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.